من روی رونج 37.255 بودم.الان که خوب فکر میکنم یه اسپید تست گرفتم توی موبایل سرعتش 3 مگ بود تا Yerevan پینگ هم خوب بود.
پینگ داخلیت هم مشکل داشت ؟
من روی رونج 37.255 بودم.الان که خوب فکر میکنم یه اسپید تست گرفتم توی موبایل سرعتش 3 مگ بود تا Yerevan پینگ هم خوب بود.
پینگ داخلیت هم مشکل داشت ؟
منم روی همین رنج بودم منتها آی پیم 238 انتهاش بود و اصلا تغییر نمیکرد.
وقتی مشکل پکت لاست داشته باشم هم داخلی مشکل داره و هم خارجی.
معلوم نیست دارن چیکار میکنن.پریشب هم پینگ من رفته بود بالا با داخل 600 شده بود
دیشب کلا سرویس من قطع بود امروز هم همینطور منطقه ما انگار سرویس مخابرات قطع شده هر وقت اومدیم تعریف کنیم همین شده... تازه در اقدامی خود جوش پورت من از سه مگ به 2 مگ کاهش پیدا کرده معلوم نیست چکار میکنند...وقتی هم زنگ میزنم پشنیبانی انگار زنگ زدم زندان دستگرد بپرسم وضعیت شهر چطوره بنده خدا ها را گذاشتند اونجا نه اطلاع دارند از چیزی نه میتونند هم کمک کنند درخواست خرابی هم که حرفش و نزن هنوز 3درخواست قبلی من و پیگیری نکردن...
[emoji1]
خداییش مثال جالبی زدید
واقعا خندیدم
سلام. نمیشه عوض کرد باید انصراف + جریمه بدی. طرح پاییزه سر برج شارژ میشه و پولش میره رو قبض قطع موقت رو هم بزنی بازم سر برج شارژ میشه.
سلام
دیدم هر چی میگیم مخابرات packet lost داره قبول نمیکینید چندتا عکس میذارم که همین الان گرفتم.
1: varzesh3
2: aparat
3: google
4: یک سرور گیم داخلی
همونطور که تو 4 تا عکس میبینید بیشترین درصد packet lost مربوط به لینک بین روتر 10.143.255.202 و روتر بعدیش میشه.
این مشکل فقط و فقط تو 24 ساعت از ساعت 5 صبح تا 8.5 صبح وجود نداره
من 2 هفتش دارم با مخابرات حرف میزنم اینا تازه دیروز پاشدند اومدند مرکز سپاهانشهر میگن ما از مرکز داریم تست میکنیم مشکلی نداره
بش گفتم چه ip رو داری تست میکنی گفت یکی از سرورامون تو خود اصفهان !!!!!!
واقعا خسته نباشد
من میگم با سرورهایی که بیرون از اصفهانه مشکل داریم اینا میان یه سرور تو خود اصفهان رو تست میکنن که مسیرش اصلا از این روتر عبور نمیکنه
هر 4 تا ip که تستشو گذاشتم براتون ساعت 5 صبح هم میذارم تا ببینید 0میشه packet lost
حالا این مشکل را کی باید حل کنه نمیدونم !!!!!!!!
هیچ حرفت درست نیست
اونای که سرعتشون بالا هست فقط و فقط به خاطر خط انها هست که فیبر نوری نیست
من همین طرح خودم را دادم به یکی از دوستان که تو خیابان ارتش هست
سرعت دانلود اون با اکانت من رسید به ۱۲۰۰ کیلو چون و فقط فقط خطش کابل مسی هست
ما که فیبر هستیم سرعتمون بهترین حالت برای دانلود همان ۲۰۰ کیلو هست و بیشتر نمیشه جز در حالتی که مشتریکن کم باشند تو اون ساعت که نهایتش میرسه به ۲۲۰ کیلو دیگه بالاتر نمیره که نمیره
Last edited by POP_0098; 29-12-2014 at 23:57.
سلام..... کسی میدونه جریمه کنسل کردن طرح یکساله کمپین چی هست ؟؟؟؟
امروز همه چیز بهم ریخته بود بعضی اوقات پینگ خیلی افتضاح بود و بعضی اوقات نرمال میشد
الان همه چیز به حالت نرمال برگشته
شما عملاً صحبتهای بنده را تأیید کرده اید ، آزمایشی که شما انجام داده اید و اکانتتان را با خط دسوتتان تست کرده اید نشان می دهد که مخابرات در آن زمان مشکل پهنای باند نداشته است.
محدودیت سرعت خطوط DLC هم ناشی از قدیمی بودن DSLAM هایی است که برای این خطوط استفاده شده است و تا زمانی که تعویض نشوند حل نخواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)