نسبت به ۲۵۶ میارزه قیمتش..
سرعت دانلود واقعیش تو روز و شب چگونه هست ؟
نسبت به ۲۵۶ میارزه قیمتش..
سرعت دانلود واقعیش تو روز و شب چگونه هست ؟
کافی نت و وایمکس؟؟ برای کافی نت فقط adsl نا محدود بگیر
سرعت دانلود های ایرانسل همگی واقعی هستند یعنی برای 2 مگ سرعت دانلود 256 هست.
اینکه شب سرعتت کم شه یا نه هم بستگی به منطقه و شلوغ بودن داره. مثلاً من قبلاً 512 داشتم الان هم 128 دارم شبانه افت سرعت نداشتم.
احتمال اینکه شبا افت سرعت داشته باشی کمه.
راستی 2 مگ نا محدود هم داره ماهی 125 تومن. البته نمی دونم قانون استفاده عادلانه و این چیزا رو داره یا نه. احتمالاً داره. یعنی اگه زیاد دانلود کنی سرعت رو میارن پایین.
سلام. بهتره بگی قبلا واقعی بودن . الان خود پشتیبانی میگه تا یک هشتم سرعت واقعی هم از نظر ما قابل قبوله. در واقعیت هم همین طوره. من که 512 کیلوبیت دارم از حدود 8 کیلو بایت تا 64 کیلو بایت سرعت دانلودم تغییر میکنه و پشتیبانی میگه این طبیعیه!!!
ولی برای من سرعت دانلودم تقریباً ثابته. 512 که داشتم بین 60 تا 64 بود و الان هم که 128 دارم بین 12 تا 16 هستش. اگه مثلاً 128 رو بخوان بکنن یک هشتم سرعت دانلود میشه 2![]()
دقیقا من 2 مگ پایه دارم اصفهان تا 3 هفته پیش فقط شبا 2- 3 ساعت کمی افت داشت و 5 شنبه جمعه ها ولی الان ساعت رایگان که زیر 1 مگه روزا هم بین 50 تا 256 در نوسانه اونم همیشه و نصف روز زیر 1 مگه فکر کنم بین 2-3 نفر شیر شده با این وضع و اوضا فکر کنم از اینم بدتر بشه![]()
![]()
سلام دوستان.
من زنگ زدم گفتم تعرفه بلند مدت میخوام گفت باید با همون مودمت دوباره ثبت نام کنی که کاربر جدید به حساب بیای و بتونی ازز تعرفه بلند مدت استفاده کنی.
این طرح استفاده اشتراکی از مودم چیه؟ توی سرعت تاثیری داره؟ ارزش داره اصلاً؟
قبلا:
الان:
![]()
Last edited by احسان.ح; 18-03-2013 at 05:08.
دوستان آپدیت مودم ضروری
اگه ضروری چه جوری باید آپدیت کنیم
در ضمن مدل مودم من
WIXFBR-105
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)