پچ گیمینگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ گیمینگ
لطف کنید این پچ گیمینگ رو با لینک مستقیم بزارید با این لینکها دانلود میکنیم تا یکم دانلود میکنه قات میزنه
همین پچه که میگن مشکل دروازه بان ها و داوری رو تا حدودی حل میکنه؟ چون یکی از دوستان یه لینک دیگه داده .
آره راست میگی هست من الان رفتم فایل رو برداشتم دیدم در اون صورت هم هست
من دقت نکرده بودم به این مسئله فکر کردم به خاطر فایل گزارشه.
ممنون از راهنماییت
آره خیلی این پارک جیسونگ رو بیخودی گنده اش کردن.
پ.ن
مرتیکه عوضی نذاشت ما بریم جام جهانی 2 تا گل زد به ایران که هر دوتاشون خونه خرابمون کرد
اولا خوشم میومد ازش ولی از وقتی باعث شد نتونیم بریم جام جهانی ازش متنفر شدم![]()
داداش این تاییک ادیت pes 2010 هست . برو از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش ییدا میشه
سلام
کسی هست در مورد روحیه ی بازیکن ها یه توضیحی بده؟؟
( قرمز .زرد . ......)![]()
روحیه هر بازیکن اول بستگی به فرمش و دوم اگر تو مستر باشی به اوضاش توی تیمت برمیگرده.سلام
کسی هست در مورد روحیه ی بازیکن ها یه توضیحی بده؟؟
( قرمز .زرد . ......)
اون فلش ها مود بازیکن ها رو نشون میده نرمالش سبز هست فلش مستقیم مکسش قرمز فلش رو به بالا و بدترین حالتش سیاه فلش رو به پایین هست
هر چقدر بیشتر باشه خسته شدن و قدرت انجام اسکیل ها و ... بیشتر میشه
از ستینگ قبل از مسابقه میشه تنظیمش کرد که مکس باشه یه چیز دیگه (برای هر دو تیم) ولی به نظر من بهترینش راندوم هست با علامت ؟ بازی رو طبیعی تر میکنه
مثلا kaka وقتی قرمز باشه مثل سگ میمونه ولی اگه سفید باشه مثل ماست میمونه انگار ده تا از مشخصات سرعتش رو کم کردن و زرد و سبز و ابی به همین شکل ضعیف میشه بازیکن.
ممنون حسین جان.ولی این سایته باید عضو بشی.یه لینک دیگه اگه داری بده.مرسی...
من امتحان کردم نشد.
^^^^^^^^^^^^^^^
1.دوستانی که pes رو در windows 7 بازی می کنن و مشکل صدا و لرزش خفیف تصویر داشتند و حالا ندارند،چجوری مشکلتون رفع شده؟
هر راه حلی که اینجا و انجمن ادیت بود من انجام دادم ولی نتیجه ای نداشته.لطفا راهنمایی کنید...
2.مشکل سیو نشدن Lineup رو کسی داره یا فقط من دارم؟؟؟؟!!!!!
3.من گیم پد فراسو مدل fgp-660 رو بالاخره پیدا کردم.اما تو pes یه مشکل کوچیک دارم.درایور رو نصب کرده ام و توی ستینگ نیز دکمه هارو شناساندم.ولی وقتی قسمت attack balance رو در حالت manuel توی بازی بالا میبرم دیگه نمی تونم با هیچ دکمه ای بیارمش پایین!!!!و مجبور میشم یکی از حالتهای اتوماتیک رو انتخاب کنم.چکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)