بچه ها میتونیم از یه شرکت دو تا سرویس جدا با یوزر وپسورد جدا از هم گرفت؟؟؟؟
بچه ها میتونیم از یه شرکت دو تا سرویس جدا با یوزر وپسورد جدا از هم گرفت؟؟؟؟
شما به هر تعداد خط تلفن داشته باشی میتونی اینترنت بگیری حالا به اسم خودت یا کس دیگه
مهم خط تلفنه!!
دوستان چطور من لیست شرکتایی رو که تو شهرمون سرویس میدن ، پیدا کنم ؟ ما که هر شرکت رفتیم سایشتون رو دیدیم ، واسه سنندج پوشش نداشتن . کلا شما جایی رو میشناسید جز مخابرات که سرویس بده اینجا ؟
و بعد اینکه اگه میشه رده بندی ISP های کشور تو این چند سال اخیر رو بنویسید . البته لیستی که اکثر دوستان باهاش موافقن ...
ممنون ...
عزیز منظور من روی یه خط تلفن هستا..... روی یه خط میشه دوتا گرفت؟؟؟![]()
سلام کسی نیست جواب بده ؟![]()
سلام
میخواستم بدونم قیمت شارژ 128 بدون محدودیت الان چنده؟
ممنون
ما بالاخره نفهمیدیم اسم ISP مخابرات Iran TElecominiucation هست یا information technology؟؟؟؟
سلام خدمت تمامي دوستان اهل فن يه سوال داشتم خدمتتون من اينترنت و از شركت صبانت شيراز ميگيرم يه مشكلي كه خيلي ازارم ميده قعطي اينترنت هست به طور مثال هر از 15 دقيقه يه بار نتم قطع ميشه (( كلا استاتوس مودمم قطع ميشه )) زنگ زدم شركت ميگه ممكنه از تلفنتون باشه نويز ميندازه رو خطه تلفن حتي تمام تلفن ها رو هم قطع كردم اما بازم مشكل قطعي اينترنت پا برجاست و شركت ميگه از طرف ما مشكلي نيست به نظر شما مشكل از كجاست ؟ كسي تا حالا همچين مشكلي داشته ؟![]()
اره من داشتم از پریز نلفنی که میگرفتم نویز داشت
بعد که از سرخط گرفتم اوکی شد
در مورد نويز بايستي از سيم با كيفيت خوب استفاده كنيد تا نويز كمتري داشته باشيد.
پيشنهادم اينه كه يه رشته سيم مستقيم از درب منزل تا مودتون بكشيد و تمامي تلفنهاي منزلتون رو به اسپليتر مجهز كنيد.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)