برید داخل cmd و بنویسید ping 192.1.68.1.1 و Enter کنید ببینید reply میده.
اگر reply داد داخل مرورگر بزن 192.168.1.1 و یوزر و پس رو admin بزن اونجا راحت میتونی تنظیمات رو انجام بدی.
برید داخل cmd و بنویسید ping 192.1.68.1.1 و Enter کنید ببینید reply میده.
اگر reply داد داخل مرورگر بزن 192.168.1.1 و یوزر و پس رو admin بزن اونجا راحت میتونی تنظیمات رو انجام بدی.
[QUOTE=sei_pm;5320508]منظورتون از nic چیه؟ درایور کارت شبکتون که گویا onboard هست رو نصب کردید؟
کابل شبکه شما مشکلی نداره؟ همونی که تو جعبه مودم بود استفاده کردید؟
شما برو داخل cmd و بنویس Ping 192.168.1.1 ببین request timeout میده.
ممنون، منظورم همون ککارت شبکه بود که فکرکنم مشکلش حل شده، البته چراغشو کاتالوگش میگه باید سبز باشه ولی هنوز قرمزه. 192.168.1.1 جواب منیداد ولی بعد تنظیمات شبکه رو عوض کردم که خودش خودکار ip , DNS بگیره. الان انگار مشکلش حل شده، پینگ هم جواب میده.
لطفاً اگه کسی میتونه تنظیمات linksys wag120n برای شاتلو بگه، ممنون.
منظورت کدوم چراغه؟ممنون، منظورم همون ککارت شبکه بود که فکرکنم مشکلش حل شده، البته چراغشو کاتالوگش میگه باید سبز باشه ولی هنوز قرمزه. 192.168.1.1 جواب منیداد ولی بعد تنظیمات شبکه رو عوض کردم که خودش خودکار ip , DNS بگیره. الان انگار مشکلش حل شده، پینگ هم جواب میده.
لطفاً اگه کسی میتونه تنظیمات linksys wag120n برای شاتلو بگه، ممنون
فقط Vpi 0 و Vci 35 رو برای شاتل باید بدونی مودم رو روی pppoe تنظیم کن که خودش کانکت بشه.
من امروز یک عدد linksys 120n گرفتم 75 تومن ... امیدوارم از tplink 8960n بهتر باشه !
دوست عزیز reply میگیرم از طریق browser هم میتونم به صفحه ی تنظیماتش وصل شم ولی نمیدونم چرا میخوام CDشو نصب کنم ارور میده میگه lan وصل نیست
اینم عکسش![]()
tcp/ip v4 رو Automatic هست؟
سلام
من یک مودم dlink 2640u گرفتم حالا با گوشی که از طریق وایرلس میخوام وصل بشم ارور password invalid میده با اینکه پسورد ویوزر رو خودم دادم و کاملا درستن . اگه امکان داره آموزش تصویری راه اندازی وایرلس به صورت گام به گام بذارین . با تشکر.
عکسه که ارور ميده ... لينکش خرابه
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
من مودم اسوسG31 خریدم مودم خوبی هستش نسبت به قیمتش؟(68تومن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)