بچه ها من یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه دارم لیگ اسپانیا رو بازی میکنم الان به وسطاش رسیدم...الان یه بازی با بارسلونا دارم که وقتی میخوام بازیش کنم از بازی میپره بیرون!
دلیلش چیه؟!!
بچه ها من یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه دارم لیگ اسپانیا رو بازی میکنم الان به وسطاش رسیدم...الان یه بازی با بارسلونا دارم که وقتی میخوام بازیش کنم از بازی میپره بیرون!
دلیلش چیه؟!!
آقا این که نیاز به kitserver نداره آخه بازی من با kitserver مشکل داره هر موقع kitserver ور فعال میکن اولش که میخواد بازی اجرا بشه یه ارور میده بعد اجرا میشه.
اگه برای این مشکل هم راه حلی هست لطفا براهنمایید.![]()
احتمالا از ناسازگاری کرک با ورژن بازیتون هست
پس چرا با جام جهانی مشکلی نداره؟!
دوست من در پستی که فرمودید لینکی مشاهده نشد!!
توی مستر لیگ و BAL هم بدون مشکل هست؟
تو یه کاری کن دیگه خیال خودت رو راحت کن پچ 1.40 رو نصب کن کرک 1.20 رو بریز کاملا تست شده و امتحان پس داده هست همه اونهایی که الان بازی رو بی مشکل بازی می کنن از نعمت کیت سرور هم محروم نیستند دقیقا همین کارو می کنن پچ 1.40 و کرک 1.20 رو استفاده می کنن توی صفحه 701 لینک هر دو اینا رو گذاشتم اگه خواستی
آره بدون مشکل هست..
باشه میرم دانلود میکنم..
مرسی.![]()
شاید باورتون نشه ! من در PES 2009 تاره دارم میرم سراغ مستر لیگ. من چنتاسوال داشتم لطفا جواب بدید.
قبل اینکه وارد مستر لیگ بشم اول از همه 3 تا گرینه میاد که به صورت مستطیل شکل هستند که به صورت زیره:
Master League Default | Players Exhibition Mode Players | Create Custom Team
لطفا بگید از بین این 3 تا معمولا باید کدوم یکی رو انتخاب کرد ؟
......
من وقتیکه به قسمت Exhibition Mode Players رفتم و تیم آرسنال رو انتخاب کردم, یک صفحه اومد که توش نوشته League B Division1 و زیرش نوشته Division 2 و تیم آرسنال در قسمت Division 2 قرار داره که در کنار اون هم چنتا تیم دیگه هستند.
بعد که یکی از این Division ها رو انتخاب میکنم یک پیغام میاد که نوشته:
Progress without changing و change
اینجا باید چی کار کنم ؟
......
بعدش یک قسمت میاد که اسمش General setting هستش. در اینجا هم چند قسمت هست که من نمیدونم چه کارهایی برام میکنه که در زیر نوشتم. لطفا بگید هر کدوم دقیقا چی تاثیری روی لیگ دارن.
Master League Level
Player Development
transfer frequency
Classic Players
Reset Prevention Feature
لطفا پاسخ همشو بدید. خیلی نیاز دارم. دو ساعت تایپ کردم![]()
Last edited by Mostafa NBA; 04-09-2009 at 16:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)