تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 913 از 1135 اولاول ... 4138138639039099109119129139149159169179239631013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,121 به 9,130 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عدم گردش بالانس این مجموعه حتی میتونه باعث لرزش اتاق ماشینتون هم بشه .(نمیدونم این مورد رو در ماشینتون دارید یا نه).
    ممنونم جناب MJ1970 که به فکر بنده هستیدتشخیصتون کاملا درسته چک کردم هنگام روشن بودن ماشین نگاه کردم فلایویل حدود 3میلیمتر تاب داره اما طوری نیست باعث لرزش اتاق بشه اما توربین کاملا دور میچرخه
    با این اوصاف متهم اصلی فلایویل هست شاید بشه تابش را درآورد.

این وضعیت را من هم قبلا در کامارو تجربه کردم و همانطور که آقا محمد گرامی هم اشاره کردند،بخاطر تاب داشتن فلایویل ، لرزش نسبتا زیادی به اتاق وارد میشد که بعد از چک کردن متوجه شدم بیشتر تاب در لبه های درگیر با دنده استارت وجود داره و برای اینکه فلایویل را باز نکنم، با استفاده از آچار لوله گیر با دقت و حوصله شروع به تابگیری کردم که نتیجه نسبتا خوبی داشت و هم لرزش کمتر شد و هم فرم استارت خوردن بهتر صورت میگرفت ،اما بعدها با تعمیر موتور فلایویل هم عوض شد. ولی اگر باز بشه احتمالا با استفاده از پرس و ابزار مناسبتری که در کارگاه دارید، بهتر نتیجه بده.

گاهی اوقات لرزش فلایویل بخاطر ایراد در دسته موتور ها به بدنه منتقل میشه که بهتر هست اونها را هم چک کنید.

BURNOUT با چرخهای جلو

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما باید فنر لول های چرخهای جلو و چرخهای عقب را از زیر خودرو با متر از بالا اندازه بگیرید منظورم فنر لول که نصب هست در ماشین شما همنطور که گفتم اندازه بگیر از لبه بالا به لبه پائین فنر اندازه بزن ببین چقدر هست

درمورد کمک روغنی در وسط فنر لول های جلو پیچ شده تا ضربه را جذب کنه البته اگر ماشینت داشته باشه

اقا این کمک روغنی هست ماشین شما شاید نداشته باشه از وسط فنر لول به بلا میره و از زیر پیچ میشه =
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    کمک فنر که مسلما جلوی ماشین نصب هست ولی روغنی یا گازی بودنشو دقیق اطلاع ندارم.برای فهمیدن نوع کمک هم تا باز نشه و روی کمک رو نخونیم نمیتونیم بفهمیم

امروز رفتم زیر ماشین یه سری انداه گیری کردم.دیگه درست یا غلطشو دوستان بگن.
    تنها راهی که برای اندازه گیری پیدا کردم این بود که متر رو از بین طبق پایینی تا آخر دادم بسمت بالا و اندازه فنر لول شد 28سانتی متر (1سانت هم خطا حساب کنید!)

فضای Gap بین فنر لول هم اندازه گرفتم شد 2سانتی متر

ارتفاع ماشین هم از زیر سپر های عقب و جلو تا زمین اندازه گرفتم
    جلو 30سانتی متر
    عقب 45 سانتی متر

4. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما عقبتون بالاست

بده بادگیری درست می شه نرم تر هم می شه عقبش.

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام ماشینم مگنت سوزوند عوض کردم ماشینم روشن شد ولی الان که یه چرخ زدم دوباره ماشینم روشن نمیشه تو خیابونه بنزینم دارم هرکاری میکنم روشن نمیشه حتی با گاز

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام ماشینم مگنت سوزوند عوض کردم ماشینم روشن شد ولی الان که یه چرخ زدم دوباره ماشینم روشن نمیشه تو خیابونه بنزینم دارم هرکاری میکنم روشن نمیشه حتی با گاز
    هرچند که به راحتی و بدون بازدید از نزدیک نمیشه جواب قطعی داد اما احتمالا خازن دلکو هم احتمالا سوخته و باید تعویض بشه.

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ماشینم بیوکه چطوری مطمعن شم خازنو؟
    مگنت به نظرتون دوباره نسوخته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ماشینم بیوکه چطوری مطمعن شم خازنو؟
    مگنت به نظرتون دوباره نسوخته؟

همانطور که خدمت شما عرض کردم، تا از نزدیک چک نکرده باشم نمیتونم دقیق بگم که کدام قطعه خراب شده، مثلا ممکنه بوبین هم ایراد پیدا کرده باشه و یک قطعی خیلی جزئی در سیم پیچ بوبین هم میتونه باعث روشن نشدن بشه که البته بوبین به این راحتی مشکل پیدا نمیکنه.

بر اساس تجربه ای که داشتم چندین بار مگنت و خازن دلکو با فاصله زمانی خیلی کم و یا حتی در حد چند ساعت سوخته و ناچار شدم تعویض کنم بخاطر همین من ترجیح میدم هر دو قطعه با هم تعویض بشه تا سر فرصت قطعه معیوب را با تست کردن روی یک دلکو مجزا و بیرون از موتور، پیدا کنم.

در حال حاضر اگر خازن دلکو دارید، بهترین کار تعویض این قطعه است.

11. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون
    من مگنت اصلی گرفتمGM
    100تومام
    خازنو خودم میتونم عوض کنم؟
    چنده قیمتش

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون
    من مگنت اصلی گرفتمGM
    100تومام
    خازنو خودم میتونم عوض کنم؟
    چنده قیمتش
    متاسفانه قیمتهای امروز را ندارم ، اما شاید چیزی بین 15 تا 20 تومان باشه( البته اگر گران نشده باشه!)

تعویض خازن خیلی آسانتر از تعویض مگنت هست و کافیه پیچ پایه نگهدارنده خازن را باز کنید و سر خازن را از محل کانکت شدن با مگنت بیرون بکشید و عکس همین روش برای سوار کردن هست.

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درمورد کمک معمولا کمک روغنی نصب میشه

ولی من متوجه نشدم که ایا کمک که در روی ماشینت نصبه از بین فنر لول های جلو به طبق بالا نصبه ؟

در مورد اندازه ارتفاع فنر لول که نوشتید 28 سانتیمتر هست = مشکلی نداره کوتاهتر از حد ی که باید تعویض بشه نشده و ایراد نداره با این حال که تحت فشار هست

درمورد GAP بین ACTIVE COILS نوشتید 2 سانتیمتر هست = مشکلی نداره و کمتر از حدی که باید تعویض بشه نیست و ایراد نداره

ولی در مورد اندازه ارتفاع ماشین از زیر سپر معمولا از مزکز سپر اندازه میزنن باید نگاه کنم به شما بگم

یه سوال ؟
    وقتی شما اندازه از زیر سپر گرفتید ایا دو طرف که اندازه زدید منظورم سپر جلو از سمت راست و سمت چپ سپر ارتفاع یک اندازه بود ؟
    سپر عقب دوطرف اندازه اونها یک اندازه بود ؟

16. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •