مهرشاد جان، مگه سری FW خیلی گرم میشه که دنبال کول پد هستی؟
آیا آزار دهندست؟ انقدری گرم میشه که نشه روی پا گذاشتش؟
مهرشاد جان، مگه سری FW خیلی گرم میشه که دنبال کول پد هستی؟
آیا آزار دهندست؟ انقدری گرم میشه که نشه روی پا گذاشتش؟
سلام
بهترین لپ تاپ با قیمت حدود 800 الی 950 چی هست؟ یه چند تا مدل بی زحمت پیشنهاد بدید
سلام به مهرشاد . یه سوالی داشتم :
1. آیا این مدل سونی : fw 46 و fw 47 gy گرافیکش شیر هم میشه .آخه تو سایت ِ سونی اشاره ای نشده و فقط نوشته 1gb dedi...
2.به نظر شما بین این چهار مدل کدوما انتخاب کنم ؟ (قبلا 1640 دل داشتم . راضی نبودم)
a. hp 1225
b. sony fw 46
c . sony fw 47 gy
d . hp dv7 2040 که البته این مدل اچ پی تازه یک ماهه وارد ایران شده و کسی خیلی در موردش نمیدونه .
همه ی این چهار مدل زیر 2 تومان هست . خوب به نظر تو که سونی fw 46 داری کدوم بهتره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنی .
براي چه كاري ميخواهيد ؟؟
الان بهترين لپ تاپ ها با اين قيمت رو ميشه به اينها اشاره كرد :
Dell Inspiron 1545 با بهترين كانفيگ
Acer Aspire 5738ZG
Sony VAIO NS-230
اگر كاربرد رو مشخص كنيد بهتر ميشه راهنمايي كرد
این مال لپتاپ خودمه که gddr3 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان ، من در صدد خرید مدل 1225ee از برند اچ پی با گارانتی ایران اچ پی هستم.دو سوال داشتم.اول اینکه با یک میلیون و دویست و ... این بهترین مدلی است که میشه خرید؟نمیخوام بعد حسرت بخورم.من یک نوت بوک میخوام واسه یک دانشجوی کارشناسی کامپیوتر که برنامه نویسی و طراحی وب کار میکنه و گاهآ بازی هم میبکنه و نمیخواد لپ تاپش تو بازی ها کم بیاره.
سوال دوم اینه که من زنگ زدم ایران اچ پی ، گفتن این مدل رو نداریم و با کمال تآسف نمیاریم.راست میگن؟اگر واقعآ اینطوره من چکار کنم؟من کلی تحقیق و تلاش کردم تا این مدل رو پیدا کردم.به نظر شما اگر این مدل رو گیر نیارم چه چیزی معادل این میتونم بگیرم؟
پیشاپیش از توجه شما ممنونم.
سلام . یه سوالی داشتم :
1. آیا این مدل سونی : fw 46 و fw 47 gy گرافیکش شیر هم میشه .آخه تو سایت ِ سونی اشاره ای نشده و فقط نوشته 1gb dedi...
2.به نظر شما بین این چهار مدل کدوما انتخاب کنم ؟ (قبلا 1640 دل داشتم . راضی نبودم)
a. hp 1225
b. sony fw 46
c . sony fw 47 gy
d . hp dv7 2040 که البته این مدل اچ پی تازه یک ماهه وارد ایران شده و کسی خیلی در موردش نمیدونه .
همه ی این چهار مدل زیر 2 تومان هست . خوب به نظر تو که سونی fw 46 داری کدوم بهتره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین .
مرسی از راهنماییت
کار خاصی نمیخواد .کاربردش همین کارهای معمولی با کامپیوتر لطف میکنی قیمتاشون رو هم بدی؟
جای معتبر برای خرید سراغ داری ؟ گارانتی چقدر مهمه ؟ مرسی از لطفت
سلام خدمت همه دوستان
خواهشا میشه یه بحث در مورد sony fw راه بندازین و بحثهاتونو اونجا انجام بدین, راستش به نظر مدتیه اصلا توجهی به عنوان بحث نمیشه.
سلام . یه سوالی داشتم :
a. hp 1225
b. sony fw 46
c . sony fw 47 gy
پردازندش Qaud 9000 2G.Hrz چهار هسته ای . و بقیه مشخصات مثل 1225 هست .
ممنون میشم راهنماییم کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)