تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 913 از 1081 اولاول ... 4138138639039099109119129139149159169179239631013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,121 به 9,130 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من یه آنتی ویروس سه کاربره میخواستم بخرم میخواستم بدونم آنتی ویروس سه کابره یه کد داره برای سه تا کامپیوتر کار میکنه یا سه کد مجزا داره؟ در ضمن میشه یکی از این کد ها رو نگه داشت بعد از تموم شدن مدت یک کد دیگه استفاده کرد؟اگه توضیح بدید خیلی ممنون میشم....

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان من یه آنتی ویروس سه کاربره میخواستم بخرم میخواستم بدونم آنتی ویروس سه کابره یه کد داره برای سه تا کامپیوتر کار میکنه یا سه کد مجزا داره؟ در ضمن میشه یکی از این کد ها رو نگه داشت بعد از تموم شدن مدت یک کد دیگه استفاده کرد؟اگه توضیح بدید خیلی ممنون میشم....
    نخیر یک کد میده برای 3 سیستم. با اولین فعال سازی مدت استفاده لایسنس شروع میشه و بعد از اون یک سال یا دو سالی که خریدید تمام میشه.

موفق باشید

3. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نخیر یک کد میده برای 3 سیستم. با اولین فعال سازی مدت استفاده لایسنس شروع میشه و بعد از اون یک سال یا دو سالی که خریدید تمام میشه.

موفق باشید
    یعنی مثلا اگه سیستم اول امروز استفاده کنه وسیستم دوم چند روز بعد از همان کد استفاده کنه برای سیستم دوم به تعداد روز هایی که کد رو دیر استفاده کرده اعتبارش عملا کم میشه؟؟؟؟مثلا برای سیستم دوم به جای این که اعتبار بزنه 365 روز میزنه اعتبار 360 روز؟؟؟

5. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی مثلا اگه سیستم اول امروز استفاده کنه وسیستم دوم چند روز بعد از همان کد استفاده کنه برای سیستم دوم به تعداد روز هایی که کد رو دیر استفاده کرده اعتبارش عملا کم میشه؟؟؟؟مثلا برای سیستم دوم به جای این که اعتبار بزنه 365 روز میزنه اعتبار 360 روز؟؟؟
    بله، روی سیستم های بعدی هم از همون زمان استفاده روی اولین سیستم حساب میشه.

7. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان دوتا سوال

1)کاسپر و مشترکا،ناد(هر دو سکیورتی):
    کل هارد های متصل به سیستم رو اسکن کردم و یه چندتایی هم تروجان پیدا و پاک سازی شده ولی وقتی pause میکنم کل سویت رو،بعد از چند دقیقه کار با سیستم یهو tab انتخاب زبان(taskbar) دورش سفید میشه و دیگه هیچ سند و رسیوی از اینترنت ندارم.بعد چند لحظه skin نوار وظیفه به حالت classic در میاد و مجددا بر میگرده روی اسکین دیفالت xp
    تا زمانی هم که سیستم رو ریست نکنم دسترسی به اینترنت ندارم(حتی کانکشن رو هم نمیتونم دیسکانکت کنم)
    این رو هم اضافه کنم که برای حالت کلی کار با سیستم به صورت نرمال هستش و فقط دسترسی به نت قطع میشه.

2)از کسپر خوشم اومده ولی سیستم ضعیفی دارم و cpu رو خیلی میگیره(در کل performance خیلی میاد پایین)
    تمام aplication ها رو هنگام باز کرد چک میکنه و در نتیجه حوصله آدم رو سر میبره چون دیر باز میشن برنامه ها
    اگر تنظیمات خاصی وجود داره تا از کارایی سیستم کمتر کاسته بشه و در عین حال امنیت پایین نیاد بفرمایید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان دوتا سوال

1)کاسپر و مشترکا،ناد(هر دو سکیورتی):
    کل هارد های متصل به سیستم رو اسکن کردم و یه چندتایی هم تروجان پیدا و پاک سازی شده ولی وقتی pause میکنم کل سویت رو،بعد از چند دقیقه کار با سیستم یهو tab انتخاب زبان(taskbar) دورش سفید میشه و دیگه هیچ سند و رسیوی از اینترنت ندارم.بعد چند لحظه skin نوار وظیفه به حالت classic در میاد و مجددا بر میگرده روی اسکین دیفالت xp
    تا زمانی هم که سیستم رو ریست نکنم دسترسی به اینترنت ندارم(حتی کانکشن رو هم نمیتونم دیسکانکت کنم)
    این رو هم اضافه کنم که برای حالت کلی کار با سیستم به صورت نرمال هستش و فقط دسترسی به نت قطع میشه.

2)از کسپر خوشم اومده ولی سیستم ضعیفی دارم و cpu رو خیلی میگیره(در کل performance خیلی میاد پایین)
    تمام aplication ها رو هنگام باز کرد چک میکنه و در نتیجه حوصله آدم رو سر میبره چون دیر باز میشن برنامه ها
    اگر تنظیمات خاصی وجود داره تا از کارایی سیستم کمتر کاسته بشه و در عین حال امنیت پایین نیاد بفرمایید
    منظورت از مشترکا اینه که کاسپر و ناد رو با هم نصب کردی ؟ اگر آره ناد رو پاک کن و ببین مشکل بازم هست یا نه.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان جدیدترین ، کاملا ترین و بهترین نسخه کاسپر کدومه ؟! اگه میشه لینک دانلود بزارید . ممنون
    در مورد کرکش هم توضیح بدید که آیا با یوزر پس و آپدیت آفلاین هست یا نسخه کرک شده هم داره ؟!

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان جدیدترین ، کاملا ترین و بهترین نسخه کاسپر کدومه ؟! اگه میشه لینک دانلود بزارید . ممنون
    در مورد کرکش هم توضیح بدید که آیا با یوزر پس و آپدیت آفلاین هست یا نسخه کرک شده هم داره ؟!

ممنون
    ورژن 2011 نسخه (11.0.2.556) رو از سایت کلسپر دانلود کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپدیت آفلاین برای اینترنت سکیوریتی :
    کد:
    برای فعالسازی هم سریال و تریال ریستر در تاپیک زیر قرار داده میشند. کرک نداره.
    کد:

12. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منظورت از مشترکا اینه که کاسپر و ناد رو با هم نصب کردی ؟ اگر آره ناد رو پاک کن و ببین مشکل بازم هست یا نه.
    منظورم اینه که این مشکل هم در کسپر بود هم در ناد.وگرنه فکر نمیکنم اصلا اجازه داشته باشی که 2 تا سویت رو روی یک ویندوز نصب کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_Y2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

میخوام یه فایل که کسپر میگه مشکوکه رو به لیست سفید منتقل کنم طوریکه هر جای کامپوتر که کپی کنم مجبور نشم دوباره به لیستش اضافه کنم چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •