تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 913 از 2365 اولاول ... 413813863903909910911912913914915916917923963101314131913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,121 به 9,130 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان راهمنمايي مي كننيد براي 6975v2‌ چه امپي ببندم ؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

مهدی جان امضام رو آپدیت کردم مشخصات سیستم هست. والا منم حدود 1600 هزینه کردم و مطمئنم با این مبلغ چیز بهتری باید نصیبم می شد. البته امروز با راهنمایی آقا حمید گل یکم تنظیماتو دستکاری کردم بهتر شد. ولی یه آدم حرفه ای رو لازم داره تا بشه از این سیستم یه چیزی در آورد. (شاید فرا برم پیش خود مغازه دار ببینم چی میشه)
    همه چیزش فکر کنم خوبه به جز آمپ.یه چیزیم بگم برای اینکه صدای خوب دربیاد باید آمپ و هدیونیت رو درست تنظیم کنی وگرنه صدای خوبی در نمیاره.

3. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

سلام
    الان از چیش ناراضی هستی؟؟؟؟
    راستی چرا آمپت لعنت اله علیه؟؟؟؟؟
    آخه این جمله تیکه کلوم منه !! میخوام دلیلش رو بدونم؟!
    به به سلام آقا محمد (رضی اله عنه)

والا دلیلش که ظاهرا بر همگان روشنه. حمید میگه Fake هست و بنظر من هم با توجه به قیمتش که نسبنت به امکاناتش زیادی پایینه راست میگه. تازه امروز اومدم کابل RC شو باز کنم دوباره جا بزنم، کل مادگی RC اومد تو دستم

الان از بیسش راضی نیستمو خوبه ها ولی حرفه ای نیست. بنظرم سوای بحث تنظیم، اینکه تو باکس پورتد گذاشتم هم مزید بر علته!

5. این کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

همه چیزش فکر کنم خوبه به جز آمپ.یه چیزیم بگم برای اینکه صدای خوب دربیاد باید آمپ و هدیونیت رو درست تنظیم کنی وگرنه صدای خوبی در نمیاره.
    علاوه بر اون فکر کنم سابش بیشتر بدرد سیستمای SPL میخوره تا SQ. دیافراگمش آلومینیومی هست و خیلی سخت تکون کیخوره. وقتی هم تکون کیخوره کل کاشینو میلرزونه و من از این حالت بدم میاد.
    ضمنا من بیشتر Progressive Trance گوش میدم که همونطور که میدونید اول آروم و با ملودی کم بیس شروع میشه و ییهو شروع میکنه به ترکوندن. مشکل اینجاس که تا قبل شروع بیس من دوست دارم یه مدار بیس توی خود بلندگو های داشته باشم، ولی کلا ملودی ها رو خیلی بدون بیس میده بیرون و ساب دیر شروع به کار میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من یک سری آمپ کارکرده پیدا کردم به کمک دوستان میخوام یکیشو انتخاب کنم و بخرم

1- آمپ Vibe 437 که 1600w زده بود روش و رو کارتن زده بود تو هر کانال 150w میده
    این عکسه کارتنشه ولی من اطلاعاتی ازش پیدا نکردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- آمپ maxeeder 5200w که اسم دقیقش رو نمیدونم . قیمت هم 200 می گفت

3- یه مارکی بود اسم دقیقش یادم نیست ولی فکر کنم همچین چیزی بود: mb acoustic و 4 کانال بود
    این عکس(البته این عکس رو گزاشتم تا مارکشو ببینید چون این مدل اونی نیست که من گفتم) ولی اطلاعاتش نبود:

4- pioner760 watt

و اما 5- که اینو خیلی تعریف میکرد
    گفت کلاس A دو کانال مکسیدر 200 گفت قیمتش
    البته بعید بدون خوب باشه آخه رفتم اونجا بم گفت پخشت چیه گفتم 7016 کننود(که مطمئن هستم نمیدونست چی هست!!!) گفت به درد نمیخوره باید پایونیر باشه !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
    این اطلاعات و عکسش:

آقا حمید درجریانه
    آمپی میخوام که 100 وات خروجی بده برای 1 جفت اسپیکر میخوام (mxc609 audiosystem)

پیشاپیش ممنون
    محمد مگه از آمپت ناراضی هستی؟! این مدل پایونیر دقیقا همونیه که من تحقیق کردم و بعنوان Best Budget Buy توی سایتهای اجنبی معرفی شده.
    راستی مارک Massive رو هم فکر کنم باید یه تستی بکنی. من کامپوننت هاشو دیروز تو مغازه تست میکردم در حد آدیو سیستم خودم بود.

8. این کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میشه منو راهنمایی کنید چه سابی ببندم بلاخره ؟؟؟؟
    فردا میخوام برم ببندم آخه . اگه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

علاوه بر اون فکر کنم سابش بیشتر بدرد سیستمای SPL میخوره تا SQ. دیافراگمش آلومینیومی هست و خیلی سخت تکون کیخوره. وقتی هم تکون کیخوره کل کاشینو میلرزونه و من از این حالت بدم میاد.
    ضمنا من بیشتر Progressive Trance گوش میدم که همونطور که میدونید اول آروم و با ملودی کم بیس شروع میشه و ییهو شروع میکنه به ترکوندن. مشکل اینجاس که تا قبل شروع بیس من دوست دارم یه مدار بیس توی خود بلندگو های داشته باشم، ولی کلا ملودی ها رو خیلی بدون بیس میده بیرون و ساب دیر شروع به کار میکنه

خوب عزیز من باکست پرتد هست دیگه برای همینه زیاد میکوبه و اعصاب خورد میکنه!!!!
    یه باکس سیلد بساز هم بیست فوق العاده نرم میشه و هم کیفیتی البته آهنگ های لرزشی و ویبره ای رو دیگه خیلی خوب اجرا نمیکنه!

نمیدونم چند وقته پخشت رو داری ولی پخشت تنظیمات زیاد داره و اگه درست تنظیم نشه صداش دلنشین نمیشه! حتما برو یه جا که آدم نباشه ! و صدا رو زیاد کن و تنظیمش کن و تمام منو هاشو دست کاری کن تا به اون صدایی که میخوای برسی
    Last edited by Mohammadkiller; 25-01-2013 at 22:35.

11. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

محمد مگه از آمپت ناراضی هستی؟! این مدل پایونیر دقیقا همونیه که من تحقیق کردم و بعنوان Best Budget Buy توی سایتهای اجنبی معرفی شده.
    راستی مارک Massive رو هم فکر کنم باید یه تستی بکنی. من کامپوننت هاشو دیروز تو مغازه تست میکردم در حد آدیو سیستم خودم بود.
    آخه این آمپ 60 تا خروجی میده و من حد اقل 90 - 100 تا میخوام
    راستی قیمت نو این آمپ رو داری؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

میشه منو راهنمایی کنید چه سابی ببندم بلاخره ؟؟؟؟
    فردا میخوام برم ببندم آخه . اگه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم
    دوست عزیز
    بهترین راه اینه که اول اون سابی که دوستمون گفت تهیه کنید:(هر کدوم که دوست داشتی و قیمتش مناسب بود)
    mx12 Audiosystem ، p2 rockford ، Alpine R12
    قیمت ندارم و برای عکس ها شم کافیه تو گوگل یه سرچ بزنی
    خوب برای باکسش هم باید دست ساز بسازی تا بتونی بهترین صدا رو داشته باشی(البته بعضی از ساب ها باکس شرکتی هم دارن که دیگه نیاز به ساخت باکس نداری)
    اگه کیفیت و نرمی کوبش برات مهمه باکس سیلد باید بسازی و اگه برات کیفیت مهم نیست و لرزش و قدرت برات مهمه باکس پورت(سوراخ دار)
    حالا دیگه خود دانی ، طرف مارک های متفرقه هم نرو

14. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان لطف کنید سوال های منم جواب بدین 2 صفحه پیش پرسیده بودم!1- بدون آمپلی فایر بخوام یه جفت باند بندازم چه مدلی و پیشنهاد میدین؟ حدود 150! یا اینکه با همین پول یه جفت باند و آپلی دست دو بگیرم؟
    2-پلیر هم می خوام پایونییر 155 بگیرم ، که سی دی نداره! یکی از دوستام گفت مکنه فلش خور پلیر یه وقتایی قاط بزنه و بدون سیدی لنگ بذارتت! این حرف درسته یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •