موقعی که تو ویندوزه چراغ هارد خاموش میشه و هنگ میکنه. بعضی وقتها هم موقع بوت شدن چراغ هارد روشن میمونه بعد از چند ثانیه خود لپ تاپ خاموش میشه. یا انقدر منتظر میمونه تا خودم خاموشش کنم.
اینم از عکس ممنون
![]()
موقعی که تو ویندوزه چراغ هارد خاموش میشه و هنگ میکنه. بعضی وقتها هم موقع بوت شدن چراغ هارد روشن میمونه بعد از چند ثانیه خود لپ تاپ خاموش میشه. یا انقدر منتظر میمونه تا خودم خاموشش کنم.
اینم از عکس ممنون
![]()
هاردتون بدسکتور داره با نرم افزار hdd regenerator به صورت بوتیبل در مود scan and repair هارد رو به طور کامل اسکن کنید برای خاموش شدن خود به خود لپ تاب حتما لپ تاب رو به گارانتی نشون بدید
فکر میکنم از قسمت وارنینگ پی بردین. میشه یه تحلیل کوچولوی یه خطی بهم بدین؟ از اعداد موجود. مرسی
Current Pending Sector Count سکتورهایی هستند که بدلايلي مثلاً پيدا شدن يك ارور در هنگام خواندن توسط کنترلر علامت گذاری میشوند و اگر در دفعات بعدي ، عملیات نوشتن بر روی این سکتورها بدون مشکل و با موفقیت انجام شود پس مقدار Current Pending Sector Count کاهش پیدا میکند در غیر اینصورت آدرس آن سکتور مشکلدار به G-list اضافه و با سکتورهای سالم remap خواهند شد . پس از remap شدن ، مقدار Current Pending Sector Count کم و به مقدار Reallocated Sectors Count اضافه میشود .
اقا عطا اینقدر خوب به سوال دوستان به صورت کارشناسی پاسخ میدی چرا به سوال من راجع به صدای هد هارد جواب نمیدی؟!!!
یک اسکن با اون نرم افزار انجام بدید و نتیجرو بگید
من از خیر کل دیتاهام گذشتم و هارد رو فرمت کردم چون شنیده بودم که بعد از فرمت از سکتورهای خراب صرف نظر میشه. الان تابحال یک بار دیگه هنگ کرده. یه چیز دیگه اینکه قبل از این فرمت چندبار اومدم ارور اسکن کنم که چون مدتش طولانی میشد وسطش قطع میشد ولی دوتا از سکتورهارو خراب نشون میداد. الان دوباره اونارو داره خراب نشون میده. اگه ایشالله این اسکن کامل بشه عکسشو میذارم.
شما باید low level format میکردید نه فرمت معمولی فرمت معمولی کاری نمیتونه بکنه
دوستان کسی جواب منو نمیده؟
سلام دوستان
بنظرتون مشکل هارد من چیه؟
پیشاپیش سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)