سلام من اومدم اعتصاب کرده بودم هر چی پست میدادم...
حالا اینم پیش بینیه من:
استقلال3
برق2
سلام من اومدم اعتصاب کرده بودم هر چی پست میدادم...
حالا اینم پیش بینیه من:
استقلال3
برق2
تو اخبار گفت بازی 16:45 هست؟ درسته؟
درسته درست
جمعه 87/7/26
استقلال - برق، ساعت 15:45 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال 5 - 2 مقاومت
برق 1 - 1 سپاهان
تا الآن 33 نفر بازی [استقلال - برق] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 9176 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 9103 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 45 دقیقه دیگه فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا الآن :
29 نفر برد
4 نفر مساوی
29 + 4 = 33 نفر شرکت کننده
تقریباً 1 ساعت و 15 دقیقه دیگه تا شروع بازی استقلال - برق مونده.
اگه استقلال موفق بشه این بازی رو هم مثل بازیهای قبلیش بازی کنه و ببره، شکی نمیمونه که دوباره به اوج برگشته..
خبرهایی هم از بازگشت عنایتی به باشگاه به گوش میرسه.
امیدوارم که صحت داشته باشه و با بازگشت عنایتی، از استقلال 3 فصل پیش هم بهتر بشیم و علاوه برقهرمانی تو لیگ، به سومین قهرمانی در باشگاه های آسیا هم امیدوارتر شیم..
emad64 عزیز از بابت فعالیت خوبتون ممنونم.
به تاپیک خیلی حال حسابی دادی.
سلام
دوستان برای یه برد دیگه اماده اید
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: در دیدار مقابل کره شمالی فرضت های زیادی را از دست دادیم که با استفاده از این موقعیت های می توانسیم با گل های زیادی حریف را از پیش رو برداریم.
مجتبی جباری در گفتگو با ایسکانیوز:
باید با گل های بیشتر کره را شکست می دادیم// با آمادگی کامل در ترکیب تیم ملی قرار گرفتم
"مجتبی جباری" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: در مقابل کره شمالی با ارئه یک بازی برتر حریف را اسیر بازی خوب خود کردیم. تیم ما در اکثر دقایق با در اختیار داشتن توپ بر بازی مسلط بود.
وی افزود: تیم ایران می توانست با استفاده از موقعیت های خود به راحتی گل های بیشتری را به حریف بزند که این موقعیت ها یکی پس از دیگری از دست رفت.
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به وضعیت خود به ایسکانیوز گفت: با آمادگی کامل در ترکیب تیم ملی قرار گرفتم و تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم کشورم انجام دادم.
جباری در ادامه تصریح کرد: در مورد عملکرد خود صحبت نمی کنم ولی امیدوارم کادر فنی از وضعیت من راضی باشد و توانسته باشم جواب اعتماد آنها را بدهم.
بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص دیدار آینده تیم ملی در امارات خاطر نشان کرد: به 3 امتیاز دیدار مقابل امارات در زمین این تیم نیاز داریم و باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا بتوانیم امارات را شکست دهیم
امروز و فردا صورت مي گيرد
آزمايش دوپينگ از بازيكنان پرسپوليس و استقلال تهران
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم هاي پرسپوليس و استقلال بعد از بازي مقابل برق شيراز و فولاد خوزستان، آزمايش دوپينگ ميدهند.
به گزارش خبرگزاري فارس، قرار است در پايان ديدارهاي استقلال و پرسپوليس تهران در بازي هاي معوقه از هفته پنجم، به طور انتخابي از بازيكنان دو تيم آزمايش دوپينگ به عمل آيد.
اين خبر به اطلاع مسئولان و مربيان دو باشگاه رسيده است.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)