ممنون
ولی اون تاپیک رو دیدم
مشکل کپی خور کردنشه
آیا 3000 کپی خور شده؟
ممنون
ولی اون تاپیک رو دیدم
مشکل کپی خور کردنشه
آیا 3000 کپی خور شده؟
بله کپی خور شده ولی مشکلش اینه که اگه psp خاموش کلّی بشه هکش میپره و دوباره باید هکش کرد که خیلی آسونه .ممنون
ولی اون تاپیک رو دیدم
مشکل کپی خور کردنشه
آیا 3000 کپی خور شده؟
مؤفّق باشید
ببخشید جناب choory
من کپی خور کردن رو کامل انجام دادم و جواب هم داد
دستتون درد نکنه
ولی نمی تونم PS1 رو در PSP بازی کنم
چکار باید بکنم؟
کار هایی که گفتید رو هم کامل انجام دادم...
درود
من مشکلی پیدا کردم با ویدئو . من ویدئو ها رو با نرم افزار AoA تبدیل می کنم به فرمت قابل استفاده در PSP اما وقتی میریزم تو PSP صدا ها عقب جاو میشه و با ویدئو هماهنگ نیست.
علی آقا من هم با jet تبدیل کردم ولی وقت 30 ثانیه اول ویدئو رو تبدیل میکنه چون فکر کنم نسخه full رو ندارم . اما بازهم توی صدامشکل دارم و توی PSP صدای بعضی ویدئو ها رو تند پخش می کنه . البته من با jet ویدئو های 3gp رو تیدیل کردم
حالا چیکار کنم ؟ این رو هم بگم که کارم فوریه و با اینترنت ذغالی توانایی دانلود ندارم.
هر کس هم کرک کامل jet audio )COWON) رو داره بذاره.
سلام به همه دوستان
بنده از psp چیز زیادی نمیدونم ومیخوام به یکی از دوستان بگم برام از خارج کشور یه دونشو برام بیاره حالا میخوام بدونم که بگم چه مدلی رو بیاره که داخل بازار اونجا موجود باشه و راحت کپی خور بشه (کپی خور حسابی نه موقت)و در کل از این نظرا راحت باشم و بتونم داخل ایران باهاش راحت کار کنم .
درود
دوست عزیز شما تقریبا باید دور کپی خور حسابی رو خط بکشید مخصوصا خارج از ایران . فی الحال بهترین خرید میتونه خرید 3000 باشه که من به شخصه کپی خور کردن این مدل رو بسیار ساده و بسیار راحت میدونم که در واقع میشه اون رو نوعی کپی خور پایدار دونست چون انجام اون کمتر از 30 ثانیه زمان می خواد.
خواهش میکنم.
در مورد اجرا بازی های ps1 هم واست تحقیق میکنم.چون خودم تا حالا این کار را انجام ندادم اطلاعی ندارم.شرمنده
اما تا اونجایی که میدونم باید از پلاگین posploder استفاده کنید.(اگر دوستان اطلاع بیشتری دارند لطف کنند راهنمایی کنند)
تا حالا خودم به شخصه مشکل این شکلی نداشتم.فایلی که میخواهی تبدیل کنی پسوندش چی هست؟
(من خودم تمام سریال lost را با همین JetAudio تبدیل کردم و داخل psp بدون هیچ مشکلی دیدم.)
JetAudio هم فکر نکنم کرک داشته باشه و باید نسخه فول را نصب کنی.
از آدرس زیر میتونی نسخه فول را بگیری
در تاپیک زیر هم برنامه های تبدیل کننده فیلم برای psp معرفی شده میتونی از آنها هم استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود همه ی برنامه ها و والپیپرها و بازی های دست ساز برای psp
به عنوان مثال پست زیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من هم میخوام پی اس پی بگیرم...این مدل جدیدا اگه خاموش بشن کپی خورش میپره؟
بعد خودم میتونم کپی خورش کنم؟
آره راحت می تونی کپی خورش کنی
من خودم وقتی حوصلم سر می ره خاموشش می کنم بعد دوباره کپی خورش می کنم![]()
حالا این کپی 3000 که میگید باید توسط کامپیوتر انجام بشه یا روی همون psp انجام میشه؟ چون اگه با pc باشه که ضد حاله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)