تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 913 از 1667 اولاول ... 41381386390390991091191291391491591691792396310131413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,121 به 9,130 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض نصب پچ pes 2009

سلام توی نصب پچ برای pes 2009 مشکل برخوردم

رفتم و کرک 1.20 را دانلود کردم و آن را کپی کردم جای فایل بازی و ورژن را نگاه کردم شد 1.2.0.0 بعد آمدم پچ ورژن 1.20 همان 25 مگی را گرفتم و در فولدر بازی کپی کردم بعد از آن دوبار روش کلیک کردم و این خطا را داد نمی دانم چیه
    "the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the correct upgrade patch"
    کسی می تواند کمک کنه ؟ این خطا یعنی چی خود سایت راهنمایی کرده این جوری استفاده کنم پچ را این هم لینک سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه BIG.DOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکلم حل شد.
    Last edited by BIG.DOG; 02-07-2009 at 11:10.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من بازی ghostbusters رو گرفتم و با حجمه 10 گیگ نصب شد اما یه مشکلی هست .
    من به راحتی وارد بازی شدم و دموی بازی رو هم مشاهده کردم . بعد از دمو همین که میام بازی رو شروع کنم بعد از چند ثانیه خود به خود بازی متوقف میشه ( هنگ میکنه ) و کاری هم نمیشه کرد .
    فکر میکنید مشکل چیه ؟

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من يك مشكل بزرگ با تمام بازي ها دارم...
    به طورر مثال در بازي هايي مثل FarCry2 يا AC پس گذشت يك مدتي از بازي و در بيشتر مواقع بدون گذشت زمان به طور نا منظم بازي افت فريم پيدا مي كنه و دوباره درست ميشه و هي تكرار ميشه.همين افت فريم موقتي اعصاب من رو بهم ريخته.حتي موقعي كه گرافيك بازي و رزوليشن رو تا ته ميارم پايين اين حالت وجود داره.پس معلوم ميشه كه ربطي به گرافيك نداره. حتي در بازي هايي كه گرافيكي محسوب نميشن مثل NBA 2K9 نيز گاهي همچين مشكلي رو دارم.
    سيستم من هم سيستم خوبيه:
    ASUS EN9600 GT 1GB
    RAM:2*(1GB)
    CPU : 3 GHZ

شايد از ويروس باشه و شايد هم از هاردم چون يه ذره مشكل داره هارد ولي دقيقا نميدونم مشكل كجاست دايركت ايكس و كارت گرافيك هم آپديته....
    فقط خواهشا اگه اطلاعاتي داشتيد راهنمايي كنيد
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام موقع نصب بازی ژنرال 3 این ارور رو میده...
    مشکل از دی وی دیه بازیه؟

[U [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

میخوام World of Warcraft: Wrath of the Lich King رو نصب کنم دی وی دی اولو میذارم اینیستالو میزنم بعد زدن Agree این ارور میاد حتی دایرکت ایکس هم از سی دی دوومش نصب کردم چیزی نشد

An error occurred while installing DirectX

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام توی نصب پچ برای pes 2009 مشکل برخوردم

رفتم و کرک 1.20 را دانلود کردم و آن را کپی کردم جای فایل بازی و ورژن را نگاه کردم شد 1.2.0.0 بعد آمدم پچ ورژن 1.20 همان 25 مگی را گرفتم و در فولدر بازی کپی کردم بعد از آن دوبار روش کلیک کردم و این خطا را داد نمی دانم چیه

"the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the correct upgrade patch"

کسی می تواند کمک کنه ؟ این خطا یعنی چی خود سایت راهنمایی کرده این جوری استفاده کنم پچ را این هم لینک سایت :

کد:
    ما ممکنه ورژن بازی با پچت همخونی نداشته باشه برو توی این قسمت و درخواست یه پچ که باورژن بازیت همخونی داره بده:
    کد:
    در ضمن قبلا هم گفتم بعضی از پچها روی بازی کرک شده نصب نمیشند ممکنه ایراد از اینجا هم باشه...
    دوستان من بازی ghostbusters رو گرفتم و با حجمه 10 گیگ نصب شد اما یه مشکلی هست .
    من به راحتی وارد بازی شدم و دموی بازی رو هم مشاهده کردم . بعد از دمو همین که میام بازی رو شروع کنم بعد از چند ثانیه خود به خود بازی متوقف میشه ( هنگ میکنه ) و کاری هم نمیشه کرد .
    فکر میکنید مشکل چیه ؟
    ممکنه به خاطر آپگرید نبودن گرافیک یا مشکل کرک باشه...
    گرافیکت رو آپگرید کن اگه حل نشد از اینجا درخواست سالم وصحیحش رو بده:
    کد:
    امیدوارم مشکلت حل بشه...
    من يك مشكل بزرگ با تمام بازي ها دارم...
    به طورر مثال در بازي هايي مثل FarCry2 يا AC پس گذشت يك مدتي از بازي و در بيشتر مواقع بدون گذشت زمان به طور نا منظم بازي افت فريم پيدا مي كنه و دوباره درست ميشه و هي تكرار ميشه.همين افت فريم موقتي اعصاب من رو بهم ريخته.حتي موقعي كه گرافيك بازي و رزوليشن رو تا ته ميارم پايين اين حالت وجود داره.پس معلوم ميشه كه ربطي به گرافيك نداره. حتي در بازي هايي كه گرافيكي محسوب نميشن مثل NBA 2K9 نيز گاهي همچين مشكلي رو دارم.
    سيستم من هم سيستم خوبيه:
    ASUS EN9600 GT 1GB
    RAM:2*(1GB)
    CPU : 3 GHZ
    شايد از ويروس باشه و شايد هم از هاردم چون يه ذره مشكل داره هارد ولي دقيقا نميدونم مشكل كجاست دايركت ايكس و كارت گرافيك هم آپديته....
    فقط خواهشا اگه اطلاعاتي داشتيد راهنمايي كنيد
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    به احتمال زیاد از ضعف سی پی یوت هست مخصوصا اگه جاهای شلوغ افت فریم پیدا میکنه...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام اقا یه مدتی بود ما به خاطر کنکور نبودیم حالا هستیم رفتم چندتا بازی خریدم که یه هوایی تازه کنم ولی لامصب هیچ کدومشون مثل ادم کار نکرد
    من مشکل اصلی با این اسپور
    بازی ماله شرکت دارینوسه بازی که نصبش تموم میشه یه register code میخواد که مربوط به ea نه دارینوس منم این کد نه روی جعبه بازی پیدا کردم نه تو خود dvd ولی وقتی cancel میزنم میرم تو بازی اجرا میشه ولی یه مشکلایی ایجاد میکنه مثلاً وقتی به قسمت زندگی قبیله ای میرسم میخوام که برم به قسمت لباس هنگ میکنه مجبور میشم ببندم حال چیکار کنم کسی این کد داره یا اصلاً این به اون کد مربوط نمیشه؟
    شما بازی رو رو کرک کردی؟؟
    اگه کرک کردی و بازم این ایراد رو میگیره به احتمال زیاد کرکت مشکل داره برو به این تاپیک ودرخواست کرک سالم رو بده:
    کد:
    [quote=alex winson;3918358]

عجب!!!!!!!!!
    من که الان دارم روی گرافیک آنبرد geforce 6150se اجراش میکنم!
    !!!
    والا مینیمم گرافیک این بازی 7100 هست که اونم فکر کنم توی 480*640 در حالت LOW به زور بشه بالای 25 فریم گرفت اونوقت شما چجوری با یه گرافیک آنبرد که حتی DIRECTX 9.C رو هم ساپرت نمیکنه داری بازی می کنی من موندم!!
    با سلام موقع نصب بازی ژنرال 3 این ارور رو میده...
    مشکل از دی وی دیه بازیه؟

[U [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من اگه درست وسط نصب جایی که داره به طور عادی فایلها رو میریزه این ایراد رو میگیره به احتمال زیاد dvd بازی یه مشکلی داره...

9. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

11

آره مهدي.... جاهاي شلوغ بيشتر افت فريم داره ولي زياد در بند جاهاي شلوغ نيست...يعني پس گذشت زماني خود به خود افت پيدا ميكنه بعد درست ميشه حتي گاهي روي حالت pause هم اينطوري ميشه ولي جاهاي شلوغ و هنگام درگيري بيشتر مشهوده.
    CPU من pentium D 3GHZ هستش....البته از يك نفر ديگه تو يه فروم ديگه پرسيدم گفتش كه
    "احتمالا سیستم شما ویروس گرفته(ویروس Folder Options) من هم زمانی که RE4 اومده بود همچین مشکلی رو داشتم سیستم بعد از مدتی افت فریم پیدا میکرد."
    نظر شما چيه؟
    توجه داشته باشيد كه حتي اگه مثلا توي بازي Assassin's Creed گرافيك بازي رو به حداقل اقل هم برسونم باز افت فريم زماني و موقتي وجود داره.
    Last edited by yekleh; 02-07-2009 at 21:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

مشکل من حل شد نیازی نیست دیگه جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •