این کد رو میزنم که فقط میاره فعال سازی زیر شبکه اینا،پس بسته های مخصوصش کو؟
این کد رو میزنم که فقط میاره فعال سازی زیر شبکه اینا،پس بسته های مخصوصش کو؟
باید از اول بسته چند کاربره بخری
*400*1*1#
Sent from my iPad Air (IOS 8.1)
یعنی بیخود ترین شرکت همین ایرانسل
3g که اصن همش قطع و وصل میشه + اینکه کار نمیکنه که هیچ برات هزینه هم میندازه
وایمکسش هم داغونه
دوستان اگ هاول یه بسته شبان هبا محدودیت دانلود (24 گیگ) فعال کنیم و بعدش یه بسته نامحدود شبانه،تعداد روزهای اون بسه اولی با بسته نامحدود جمع میشن؟ :d
مثلا 20 روز مونده باشه و بع دیه بسته نامحدود بخریم،20 روز اینترنت نامحدود میگیریم؟! :|
مال من ک اینجوری شد
جمع شد روز هاش
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام 3روز پیش بسته 24 گیگ شبانه رو فعال کردم میخواستم بدونم اگر این بسته 3روز دیگه تموم بشه یمتونم یک بسته دیگه بخرم فعال کنم یا باید صبر کنم تا 1ماه تموم بشه
ضمنا سرعت من از 250تا 650متغییر هست مال دوستان دیگه چطور من با مودم دلینک 156 با لب تاپ دانلود میکنم
شما راحت میتونی بسته جدید خریداری کنی و نیاز نیست صبر کنی بسته قبلی تموم شه
من که استفاده نکردم و نخواهم کرد ، به هرکس از دوستان و آشنایان هم میرسم منصرفشون میکنم از خرید بسته اینترنتی ، تو همین هفته حدود ۱۰-۱۲ نفرو منصرف کردم و الان همشون از رایتل یا همراه اول استفاده میکنن . باشد که هفته دیگه افراد بیشتری رو منصرف کنم و تشویق به استفاده از اپراتور دیگه تا ایرانسل بفهمه چه غلطی کرده
یک سوال از دوستان داشتم ایا این بسته هایی که ایرانسل داره شبانش رو میگم اگر دکل 3g باشه چطوری میشه دانلود داشت ؟ شماها با گوشی دانلود دارین یا باید ازین مودم های سیمکارت خور داشته باشیم ؟
با هات اسپات گوشي ميشه با كابلusb هم ميشه كامپيوترو به اينترنت وصل كرد لزومي به خريد مودم نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)