تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 912 از 3347 اولاول ... 412812862902908909910911912913914915916922962101214121912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,111 به 9,120 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بسته های چند کاربره محدوده با همون شماره مخصوص خودش باید بسته بخرید ستاره 400 مربع
    اگر ایرانسل بیاد این قابلیت رو برای همه بسته ها بزاره عالی مشه
    این کد رو میزنم که فقط میاره فعال سازی زیر شبکه اینا،پس بسته های مخصوصش کو؟

2. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

دوستان تا حالا کسی از بسته ـی چند کاربره استفاده کرده منو راهنمایی کنه؟مثلا باید همون بسته عادی رو بخرم بعد یکی رو اضافه کنم یا باید از همون اول مخصوص چند کاربره رو بخرم؟
    باید از اول بسته چند کاربره بخری
    *400*1*1#

Sent from my iPad Air (IOS 8.1)

4. این کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

یعنی بیخود ترین شرکت همین ایرانسل
    3g که اصن همش قطع و وصل میشه + اینکه کار نمیکنه که هیچ برات هزینه هم میندازه
    وایمکسش هم داغونه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان اگ هاول یه بسته شبان هبا محدودیت دانلود (24 گیگ) فعال کنیم و بعدش یه بسته نامحدود شبانه،تعداد روزهای اون بسه اولی با بسته نامحدود جمع میشن؟ :d
    مثلا 20 روز مونده باشه و بع دیه بسته نامحدود بخریم،20 روز اینترنت نامحدود میگیریم؟! :|

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان اگ هاول یه بسته شبان هبا محدودیت دانلود (24 گیگ) فعال کنیم و بعدش یه بسته نامحدود شبانه،تعداد روزهای اون بسه اولی با بسته نامحدود جمع میشن؟ :d
    مثلا 20 روز مونده باشه و بع دیه بسته نامحدود بخریم،20 روز اینترنت نامحدود میگیریم؟! :|
    مال من ک اینجوری شد
    جمع شد روز هاش

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

8. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام 3روز پیش بسته 24 گیگ شبانه رو فعال کردم میخواستم بدونم اگر این بسته 3روز دیگه تموم بشه یمتونم یک بسته دیگه بخرم فعال کنم یا باید صبر کنم تا 1ماه تموم بشه

ضمنا سرعت من از 250تا 650متغییر هست مال دوستان دیگه چطور من با مودم دلینک 156 با لب تاپ دانلود میکنم

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

سلام 3روز پیش بسته 24 گیگ شبانه رو فعال کردم میخواستم بدونم اگر این بسته 3روز دیگه تموم بشه یمتونم یک بسته دیگه بخرم فعال کنم یا باید صبر کنم تا 1ماه تموم بشه

ضمنا سرعت من از 250تا 650متغییر هست مال دوستان دیگه چطور من با مودم دلینک 156 با لب تاپ دانلود میکنم
    شما راحت میتونی بسته جدید خریداری کنی و نیاز نیست صبر کنی بسته قبلی تموم شه

11. این کاربر از arman4459 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sa_mo1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

موبنا – بعد از افزایش صد در صدی قیمت‌ اینترنت بسته‌ای اپراتور چند ملیتی ام.تی.ان-ایرانسل که با واکنش‌های بسیار گسترده‌ای از سوی مقامات دولتی، رسانه‌ها و مردم همراه شد، حالا ظاهرا این اپراتور در حال دریافت عوارض تصمیم اخیر خود است.
    در نخستین اقدام که اتفاقا برای نخستین بار نیز از سوی مشترکان یک اپراتور صورت گرفت، تعدادی از کاربران این اپراتور روزی را برای اقدام هماهنگ جهت خاموش کردن و عدم استفاده از گوشی‌های خود اعلام کردند.
    کمی بعد فضای مجازی اعم از شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارجی، وبلاگ‌ها و سایت‌های خبری مملو از اعتراضات کاربران ایرانسل و تشویق آنها به عدم استفاده از سرویس اینترنت این اپراتور شد.
    البته مدیران اپراتور زرد هم که گویی اعتراضات مذکور را جدی نگرفته و آن را احساسی و موقت می‌دیدند، بلافاصله واکنشی به این امر از خود نشان ندادند. کمی بعد اما این اپراتور بسته‌های جدیدی تعریف کرد که ظاهرا چندان مورد استقبال کاربران قرار نگرفت.
    حالا باز هم این اپراتور اقدام به تعیین زمانی در نیمه‌های شب برای استفاده تشویقی از اینترنت خود کرده که اگر سری به همین خبر که در چند رسانه کار شد، بزنید، تقریبا تمام مشترکان این اپراتور نه تنها از این روش استقبال نکرده بلکه همچنان در حال تشویق سایر کاربران به عدم استفاده از اینترنت ایرانسل شده‌اند تا به این ترتیب این اپراتور در شیوه قیمت‌گذاری خود تجدید نظر کند. برخی از کاربران حتی به کنار گذاشتن کامل این اپراتور و عدم استفاده از سیم‌کارت‌هایشان اشاره کرده و اقدام مشابهی را به دیگران نیز توصیه می‌کنند.
    اگرچه این اپراتور اطلاعات شفافی از میزان کاربران اینترنت خود ارایه نمی‌کند، اما حداقل شواهد نشان از کاهش مشترکان اینترنت ایرانسل دارد.

دوستان به تحریم خودتون علیه ایرانسل ادامه بدید بدجور ضربه خورده از کار احمقانه ی خودش درباره افزایش قیمت بسته ها هر کاری هم می کنه که باز مشترکین خودشو 80% به دست بیاره قادر به این کار نیست...
    ریزش 8میلیون کاربر دیتا طی 1ماه و ادامه این روند کاهش شوخی نیست...
    دوستان و آشنایان خودتون هم از این تغییرات آگاه کنید

هنوز هم همراه اول داره 5گیگ اینترنت 1ماهه رو میفروشه 10هزار تومن نه 40هزار تومان ایرانسل...!

باز هم به تحریم ادامه میدیم چون باور داریم بهاری سبز پیش رو خواهیم داشت.

#تحریم_ایرانسل
    من که استفاده نکردم و نخواهم کرد ، به هرکس از دوستان و آشنایان هم میرسم منصرفشون میکنم از خرید بسته اینترنتی ، تو همین هفته حدود ۱۰-۱۲ نفرو منصرف کردم و الان همشون از رایتل یا همراه اول استفاده میکنن . باشد که هفته دیگه افراد بیشتری رو منصرف کنم و تشویق به استفاده از اپراتور دیگه تا ایرانسل بفهمه چه غلطی کرده

13. 3 کاربر از sa_mo1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

یک سوال از دوستان داشتم ایا این بسته هایی که ایرانسل داره شبانش رو میگم اگر دکل 3g باشه چطوری میشه دانلود داشت ؟ شماها با گوشی دانلود دارین یا باید ازین مودم های سیمکارت خور داشته باشیم ؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یک سوال از دوستان داشتم ایا این بسته هایی که ایرانسل داره شبانش رو میگم اگر دکل 3g باشه چطوری میشه دانلود داشت ؟ شماها با گوشی دانلود دارین یا باید ازین مودم های سیمکارت خور داشته باشیم ؟
    با هات اسپات گوشي ميشه با كابلusb هم ميشه كامپيوترو به اينترنت وصل كرد لزومي به خريد مودم نيست

16. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •