6 ماهه بحثش فرق میکنه.
همون دوستم که تو پست قبلیم گفتم که 128 نامحدود گرفته و سرعتش شده 70 . قبلش 128 محدود 6 ماهه داشت که سرعت مثل شما 50 بود.
6 ماهه بحثش فرق میکنه.
همون دوستم که تو پست قبلیم گفتم که 128 نامحدود گرفته و سرعتش شده 70 . قبلش 128 محدود 6 ماهه داشت که سرعت مثل شما 50 بود.
داداش تو مخابرات هیچی قابل پیش بینی نیست.
اگه شما به سرعت 70 نامحدود قانع هستید میتونین 128 نامحدود بگرید تا خوب شه.
من که با همین سرعت دارم کارامو پیش میبرم.
دوستان میدونید این چه سرویسیه؟؟
خوب زیاد فکرنکنید بهتون میگیم: این2مگ 1ساله سرویس ویژه مخابراتی هاست!!!
کدوم شرکتی درایران 2مگ رو بااین سرعت میده؟ مگه ما کمترازشرکت های دیگه پول میدیم برای سرویسمون!؟
بااین همه استرس وعذاب!!!
واقعا داریم استحمار میشیم چون اوضاع رو میبینیم ولی تصمیم مقتضی رو نمیگیریم وبه شعور خودمون(اول به خودم میگم)
توهین میکنیم،90درصد ما درشهر زندگی میکنیم وازهرشرکتی میتونیم سرویس بگیریم!پس بیاین 1بار برای همیشه به این داستان
پایان بدیم...........................
اقایون مطلع کدوم شرکتisp نت با کیفیت با قیمت مناسب میده خواهشا اطلاع رسانی کنیدممنون
سلام
اقا رضا بی زحمت پیام خصوصی رو چک کنید.
256 نامحدود یا 512 نامحدود سرعتشون چجوریه؟
مرسی
طبق امار دوستان سرعتشون واقیه و یا کمتر از واقعی.
ولی 128 تا 65 یا 70 میره.
شما به بازرسی شکایت نوشتی؟ مامور میفرستن سرویسو چک میکنن!
سلام دوستان من الان از سرویس 6 ماهه محدود128 هنوز یه ماه و20 روز مونده ایا میتونم این سرویس جدید رو خریدم درحا فعالش کنم یا باید منتظر موند؟اگه میشه لطفا روشش رو بگید
با تشکر
من سرویس محدود داشتم قبل از پایان دوره سرویس نامحدود خریدم بلافاصله فعال شد. از سامانه میتونی بخری
برای اطمینان بیشتر میتونی از پشتیبانی 2020 هم بپرسی
میری تو قسمت خرید سرویس. وقتی میخوای خرید کنی میگه که شما هنوز یه سرویس دارین. میخواین رزرو کنین؟ میزنی بله.
بعد خرید رو انجام میدی.
بعد پایان کار میری تو قسمت سوابق.
یه قسمت داره به اسم سرویس رزرو.
اینجا سرویسی که رزرو کردی رو نشون میده.
جلوش نوشته بروزرسانی سرویس.
کلید کن بعدش سرویس فعلیت کنسل و رزرو جایگزین میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)