تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 912 از 1746 اولاول ... 41281286290290890991091191291391491591692296210121412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,111 به 9,120 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

الکس یک آدمه سگیه که لنگه نداره همون زنش فقط میتونه کانترش کنه

2. 4 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

اینم موزیک ویدیو Jlinx مستفیم کردن واسم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    pass:hp722

4. 2 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    شیخنا مسئله!
    من بالای آقا خره سیلور شدم،بعد الآن اگر ببازم دوباره برنز میشم؟
    می خوام بدونم ادامه بدم برایگلد و ببازم خطر افتادن نداره؟
    تا season4 بازی نکنم چی نمی اوفتم؟

6. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا الان یه ایرانی تو تریبیونال اومد زیر دستم واقعا دیگه اینقدر حرف های ناجور یه جا تو چت ندیده بودمخارجی ها هم جا گذاشتیم.حالا یه بار هم با تیم ایرانی ها رفته بود اخر خنده بود.بابا یکم ادبو حفظ کنین.اگه چهار بار از طریق تریبیونال بن بشین بعد از اون permaban میشین هر چی پول برای rp و وقته دود میشه میره بر باد .حواستون باشه
    --------------
    سلام
    شیخنا مسئله!
    من بالای آقا خره سیلور شدم،بعد الآن اگر ببازم دوباره برنز میشم؟
    می خوام بدونم ادامه بدم برایگلد و ببازم خطر افتادن نداره؟
    تا season4 بازی نکنم چی نمی اوفتم؟
    نه دیگه تو برنز نمیفتی
    Last edited by daniel'; 11-10-2013 at 11:17.

8. 3 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

اقا الان یه ایرانی تو تریبیونال اومد زیر دستم واقعا دیگه اینقدر حرف های ناجور یه جا تو چت ندیده بودمخارجی ها هم جا گذاشتیم.حالا یه بار هم با تیم ایرانی ها رفته بود اخر خنده بود.بابا یکم ادبو حفظ کنین.اگه چهار بار از طریق تریبیونال بن بشین بعد از اون permaban میشین هر چی پول برای rp و وقته دود میشه میره بر باد .حواستون باشه
    --------------

نه دیگه تو برنز نمیفتی
    اصلا کاره خوبی نمیکنن کسایی که میرن تو Tribunal قضاوت میکنن.... قاضی بزرک بالا سرتونه شما رو چه حسابی وقتی 1 فحش میبینی ترفو سرویس میکنی حتما یه دلیلی داشته که فحش داده نرین اینطوری مردم رو نکنین گناه دارن همون 3 روز بن کافی هست دیگه PREMABAN نیازی نیست خاک بر سر ریوت که به فکره اینه با این کارا اکانت ملت رو بفروشه پول دراره ( گدا)

10. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

اصلا کاره خوبی نمیکنن کسایی که میرن تو Tribunal قضاوت میکنن.... قاضی بزرک بالا سرتونه شما رو چه حسابی وقتی 1 فحش میبینی ترفو سرویس میکنی حتما یه دلیلی داشته که فحش داده نرین اینطوری مردم رو نکنین گناه دارن همون 3 روز بن کافی هست دیگه PREMABAN نیازی نیست خاک بر سر ریوت که به فکره اینه با این کارا اکانت ملت رو بفروشه پول دراره ( گدا)
    کار که کار خوبیه،و الا سنگ رو سنگ بند نمیشد،اما باید پولا رو بر می گردوند یا دائم بن نمی کرد

12. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

وقتی شما لانچر رو آپدیت می کنید و هر بار بدون خوندن نوشته ها همینجوری accept می کنید می ره و موقع ثبت نام هم هیچی رو نمی خونید و فقط دنبال تیک می گردید که بزنید و اجازه بده برید مرحله بعد همین می شه دیگه

در اون ها به riot games این حق داده شده که اکانت شما رو suspend, ban , permaban بکنه هر وقت که بخواد

در کل اگر این بن ها نباشه بازی نابود می شه و من خودم از بن کردن flamer ها و troller ها به شدت استقبال می کنم

14. 5 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

وقتی شما لانچر رو آپدیت می کنید و هر بار بدون خوندن نوشته ها همینجوری accept می کنید می ره و موقع ثبت نام هم هیچی رو نمی خونید و فقط دنبال تیک می گردید که بزنید و اجازه بده برید مرحله بعد همین می شه دیگه

در اون ها به riot games این حق داده شده که اکانت شما رو suspend, ban , permaban بکنه هر وقت که بخواد

در کل اگر این بن ها نباشه بازی نابود می شه و من خودم از بن کردن flamer ها و troller ها به شدت استقبال می کنم
    اما flamer کردن بعضی وقتا خیلی موثر هست یارو از خواب بیدار میشه درست بازی میکنه تقصیر ایرانیا چیه که( اصاب ضعیف بدن قوی )هستناما هیچکس بی دلیل ترول نمیکنه 100% تو match making ریوت مشکلی هست که باعث اختلاف بازیکنا میشه مثل Blind pick البته Draft pick هم کم مشکل نداره کارارو باید ریشه یابی کرد نه این که 1 مشب بازیکن رو محروم کرد اونم واسه خاطر تر زدن ریوت به جا این که هفته ای 1 چمپ جدید با اسکین بدن بیرون میتونن این مشکلارو حل کنن اما به قول ریوت Only $$$$$

16. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اما flamer کردن بعضی وقتا خیلی موثر هست یارو از خواب بیدار میشه درست بازی میکنه تقصیر ایرانیا چیه که( اصاب ضعیف بدن قوی )هستناما هیچکس بی دلیل ترول نمیکنه 100% تو match making ریوت مشکلی هست که باعث اختلاف بازیکنا میشه مثل Blind pick البته Draft pick هم کم مشکل نداره کارارو باید ریشه یابی کرد نه این که 1 مشب بازیکن رو محروم کرد اونم واسه خاطر تر زدن ریوت به جا این که هفته ای 1 چمپ جدید با اسکین بدن بیرون میتونن این مشکلارو حل کنن اما به قول ریوت Only $$$$$
    ریوت یکی از مزخرف ترین سیتم هارو داره . یعنی چی flame نکن . من مثلا رفتم تو promo یه گیم یاره 2 بار میمره میره afk میکنه .یه گیم یارو jayce میره جانگل 2/12 میشه .طرف روبرو هم میگه توترو ریپورت میده . این خارجی ها کثیفن تا گیمشونو میبرن شرو میکنن مسغره کردنو از این حرفا .....بعد میرن ریپورتت میدن 5 خط هم توضیخات مینویسن ..... قشنگم ریپورتشون لحاظ میشه ...در کل مردشوره ریوتو ببرن با این سیستم .سیستمه ریوت یهنی بشین بازی کن گیم اول طرفت رید چیزی نگو .. گیم 2 چیزی نگو همینجور چیزی نگو .....

18. 3 کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

من ترول نمیکنم اما king of flame هستم اصل بازی اینه که اشک دراری اونم نه فحش دادنو بچه بازی با حرف همچین جیگرت حال میاد

20. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •