الکس یک آدمه سگیه که لنگه نداره همون زنش فقط میتونه کانترش کنه![]()
الکس یک آدمه سگیه که لنگه نداره همون زنش فقط میتونه کانترش کنه![]()
اینم موزیک ویدیو Jlinx مستفیم کردن واسم
pass:hp722کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شیخنا مسئله!
من بالای آقا خره سیلور شدم،بعد الآن اگر ببازم دوباره برنز میشم؟
می خوام بدونم ادامه بدم برایگلد و ببازم خطر افتادن نداره؟
تا season4 بازی نکنم چی نمی اوفتم؟
اقا الان یه ایرانی تو تریبیونال اومد زیر دستم واقعا دیگه اینقدر حرف های ناجور یه جا تو چت ندیده بودمخارجی ها هم جا گذاشتیم.حالا یه بار هم با تیم ایرانی ها رفته بود اخر خنده بود.بابا یکم ادبو حفظ کنین.
اگه چهار بار از طریق تریبیونال بن بشین بعد از اون permaban میشین هر چی پول برای rp و وقته دود میشه میره بر باد .حواستون باشه
--------------
نه دیگه تو برنز نمیفتی
Last edited by daniel'; 11-10-2013 at 11:17.
اصلا کاره خوبی نمیکنن کسایی که میرن تو Tribunal قضاوت میکنن.... قاضی بزرک بالا سرتونه شما رو چه حسابی وقتی 1 فحش میبینی ترفو سرویس میکنی حتما یه دلیلی داشته که فحش داده نرین اینطوری مردم رو نکنین گناه دارن همون 3 روز بن کافی هست دیگه PREMABAN نیازی نیست خاک بر سر ریوت که به فکره اینه با این کارا اکانت ملت رو بفروشه پول دراره ( گدا)![]()
کار که کار خوبیه،و الا سنگ رو سنگ بند نمیشد،اما باید پولا رو بر می گردوند یا دائم بن نمی کرد
وقتی شما لانچر رو آپدیت می کنید و هر بار بدون خوندن نوشته ها همینجوری accept می کنید می ره و موقع ثبت نام هم هیچی رو نمی خونید و فقط دنبال تیک می گردید که بزنید و اجازه بده برید مرحله بعد همین می شه دیگه
در اون ها به riot games این حق داده شده که اکانت شما رو suspend, ban , permaban بکنه هر وقت که بخواد
در کل اگر این بن ها نباشه بازی نابود می شه و من خودم از بن کردن flamer ها و troller ها به شدت استقبال می کنم
اما flamer کردن بعضی وقتا خیلی موثر هست یارو از خواب بیدار میشه درست بازی میکنهتقصیر ایرانیا چیه که( اصاب ضعیف بدن قوی )هستن
اما هیچکس بی دلیل ترول نمیکنه 100% تو match making ریوت مشکلی هست که باعث اختلاف بازیکنا میشه مثل Blind pick البته Draft pick هم کم مشکل نداره کارارو باید ریشه یابی کرد نه این که 1 مشب بازیکن رو محروم کرد اونم واسه خاطر تر زدن ریوت به جا این که هفته ای 1 چمپ جدید با اسکین بدن بیرون میتونن این مشکلارو حل کنن اما به قول ریوت Only $$$$$
ریوت یکی از مزخرف ترین سیتم هارو داره . یعنی چی flame نکن . من مثلا رفتم تو promo یه گیم یاره 2 بار میمره میره afk میکنه .یه گیم یارو jayce میره جانگل 2/12 میشه .طرف روبرو هم میگه توترو ریپورت میده . این خارجی ها کثیفن تا گیمشونو میبرن شرو میکنن مسغره کردنو از این حرفا .....بعد میرن ریپورتت میدن 5 خط هم توضیخات مینویسن ..... قشنگم ریپورتشون لحاظ میشه ...در کل مردشوره ریوتو ببرن با این سیستم .سیستمه ریوت یهنی بشین بازی کن گیم اول طرفت رید چیزی نگو .. گیم 2 چیزی نگو همینجور چیزی نگو .....![]()
من ترول نمیکنم اما king of flame هستم اصل بازی اینه که اشک دراری اونم نه فحش دادنو بچه بازی با حرفهمچین جیگرت حال میاد
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)