تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 912 از 946 اولاول ... 412812862902908909910911912913914915916922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,111 به 9,120 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان من هم اگه بخوام تست کنم باید حتما با vmware یه ویندوز مجازی نصب کنم؟؟؟چون ویندوزم 8.1 با کسپر 2014 هست.و البته رم بنده هم 1 گیگ هست.آیا ویندوز مجازی میتونم نصب کنم و ویروس هارو روی اون تست کنم؟یه وقت سیستم آلوده نشه؟
    سلام
    نصب ویندوز مجازی اجباری نیست!
    شما میتونید مثل کاربرای دیگه فایل های مخرب رو بر روی سیستم اصلی خودتون تست کنید، منظور از تست فقط اسکن دایرکتوری مورد نظر هستش که فایل های مخرب درون آن هستند.
    تا وقتی که فایل آلوده را اجرا نکنید سیستم شما آلوده نمیشود!
    اینجا فعلا فقط اسکن فایل ها صورت میگیره و تست مستلزم سیستم دیگر و یا مجازی هستش
    پس خیالتان راحت باشد.
    ولی اگر دودل هستید، پیشنهاد میکنم بر روی سیستم مجازی تست کنید بعدا که اطمینان خاطر کردید، بر روی سیستم اصلی تست کنید.
    رم سیستم شما کم هستش، احتمالا سیستم مجازی کمی سنگین کار کنه
    ولی شما تستی بکنید
    Last edited by Captain; 26-03-2014 at 16:18.

2. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    نصب ویندوز مجازی اجباری نیست!
    شما میتونید مثل کاربرای دیگه فایل های مخرب رو بر روی سیستم اصلی خودتون تست کنید، منظور از تست فقط اسکن دایرکتوری مورد نظر هستش که فایل های مخرب درون آن هستند.
    تا وقتی که فایل آلوده را اجرا نکنید سیستم شما آلوده نمیشود!
    اینجا فعلا فقط اسکن فایل ها صورت میگیره و تست مستلزم سیستم دیگر و یا مجازی هستش
    پس خیالتان راحت باشد.
    ولی اگر دودل هستید، پیشنهاد میکنم بر روی سیستم مجازی تست کنید بعدا که اطمینان خاطر کردید، بر روی سیستم اصلی تست کنید.
    رم سیستم شما کم هستش، احتمالا سیستم مجازی کمی سنگین کار کنه
    ولی شما تستی بکنید
    دوست عزیز یعنی اینجا ویروس اتوران نمیزاید؟؟؟؟یعنی دانلود کنم و اکسترکت و اسکن..(رو سیستم اصلی)و اینکه رو ماشین مجازی چه ویندوزی بهتره؟(با توجه به رم؟)

کاربر فعال آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی N-PLEXTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان من هم اگه بخوام تست کنم باید حتما با vmware یه ویندوز مجازی نصب کنم؟؟؟چون ویندوزم 8.1 با کسپر 2014 هست.و البته رم بنده هم 1 گیگ هست.آیا ویندوز مجازی میتونم نصب کنم و ویروس هارو روی اون تست کنم؟یه وقت سیستم آلوده نشه؟
    دوست عزیز

این برنامه جهت اجرای بهتر به میزان رم بیشتری نیاز داره ،شما می توانید به جای این برنامه از نرم افزار Oracle VM VirtualBox که برنامه سبکی هم هست استفاده کنید و مخربهای دانلودی را دراین محیط مجازی با خیال اسوده و بدون دسترسی به سیستم واقعی تست کنید.

البته دوستمون در پست قبلی فرمودند که درصورتیکه شما فایل ویروسی را اجرا نکنید هیچ اسیبی به سیستم شما نمیرسد که من حرف ایشون رو تصدیق نمیکنم،چون بدافزارهایی هستند که بدون دخالت کاربر و یا حتی پس از انزیپ شدن بلافاصله شروع به فعالیت می کنند. پس تست مخربها در سیستم واقعی اصلا بصرفه نیست و توصیه نمیشود.

موفق باشید.

5. 5 کاربر از N-PLEXTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز

این برنامه جهت اجرای بهتر به میزان رم بیشتری نیاز داره ،شما می توانید به جای این برنامه از نرم افزار Oracle VM VirtualBox که برنامه سبکی هم هست استفاده کنید و مخربهای دانلودی را دراین محیط مجازی با خیال اسوده و بدون دسترسی به سیستم واقعی تست کنید.

البته دوستمون در پست قبلی فرمودند که درصورتیکه شما فایل ویروسی را اجرا نکنید هیچ اسیبی به سیستم شما نمیرسد که من حرف ایشون رو تصدیق نمیکنم،چون بدافزارهایی هستند که بدون دخالت کاربر و یا حتی پس از انزیپ شدن بلافاصله شروع به فعالیت می کنند. پس تست مخربها در سیستم واقعی اصلا بصرفه نیست و توصیه نمیشود.

موفق باشید.
    در هر صورت در صورت نصب هر دو مجازی ساز ، نمی توانید سیستم عامل ویندوز رو با این میزان رم مجازی سازی کنین . احتمالا برای مجازی سازی باید سیستم عاملشون رو به XP دانگرید کنند .

در ضمن جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحیح عرض کردند . فایل فشرده به خودی خود نمی تواند شما را آلوده به ویروس کند . برای اجرای ویروس نیاز به فایل اجرایی از هر نوع ممکنه هست . فرمت های فشرده سازی از نوع اجرایی ( executable ) نیستند .

دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کاربران فعال انجمن آنتی ویروس هستند . معمولا صحبت های کاربران فعال از اعتبار و صحت بیشتری برخوردار هست

7. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی N-PLEXTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

در هر صورت در صورت نصب هر دو مجازی ساز ، نمی توانید سیستم عامل ویندوز رو با این میزان رم مجازی سازی کنین . احتمالا برای مجازی سازی باید سیستم عاملشون رو به XP دانگرید کنند .

در ضمن جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحیح عرض کردند . فایل فشرده به خودی خود نمی تواند شما را آلوده به ویروس کند . برای اجرای ویروس نیاز به فایل اجرایی از هر نوع ممکنه هست . فرمت های فشرده سازی از نوع اجرایی ( executable ) نیستند .

دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کاربران فعال انجمن آنتی ویروس هستند . معمولا صحبت های کاربران فعال از اعتبار و صحت بیشتری برخوردار هست
    دوست عزیز استفاده از یک ویندوز مجازی جهت تست کفایت میکند البته بسته به میزان رم کاربر
    بنده که نگفتم فایل فشرده الوده ای که با پسورد رمزگزاری شده بازهم باعث انتشار الودگی میشه ، عرض کردم درصورت اکسترکت فایل در سیستم واقعی . در اینکه ایشون کاربر خبره و وارد فروم به حساب میان شکی نیست .ان شالا که دوستان باراهنمایی ایشون به نتیجه قابل رضایت بخشی دست پیدا کنند.

9. 4 کاربر از N-PLEXTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز استفاده از یک ویندوز مجازی جهت تست کفایت میکند البته بسته به میزان رم کاربر
    بنده که نگفتم فایل فشرده الوده ای که با پسورد رمزگزاری شده بازهم باعث انتشار الودگی میشه ، عرض کردم درصورت اکسترکت فایل در سیستم واقعی . در اینکه ایشون کاربر خبره و وارد فروم به حساب میان شکی نیست .ان شالا که دوستان باراهنمایی ایشون به نتیجه قابل رضایت بخشی دست پیدا کنند.
    ممنون از همه دوستان....رو مجازی ساز VMWARE اکسپی نصب کردم...جواب داد! فقط نمیتونم با هاش به اینترنت وصل شم...لطفا راهنمایی کنید.....به زو دی من هم ویروسها رو با آنتی های مختلف تست میکنم و اسکرینشاتشو میزار...

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز یعنی اینجا ویروس اتوران نمیزاید؟؟؟؟یعنی دانلود کنم و اکسترکت و اسکن..(رو سیستم اصلی)و اینکه رو ماشین مجازی چه ویندوزی بهتره؟(با توجه به رم؟)
    تا جایی که من اطلاع دارم و تست برنامه های مخرب در همین تاپیک انجام دادیم، دوستان فایل مخربی که Autorun داشته باشه رو قرار ندادند.
    دوست عزیز

موفق باشید.
    حرف شما رو تصدیق میکنم ولی فایل مخرب زمانی شروع به فعالیت میکنه که شما آن فایل رو اجرا کنید، چه مستقیم و چه غیرمستقیم! حتی شما پوشه ای که محتوای برنامه های مخرب باشه و Autorun هم باشه، با کلیک بر روی Open in New Windows در ویندوز 8.1 و Explore در ویندوز های قدیمی، فایل Autorun اجرا نمیشود! پس تا وقتی که مستقیما Double Click بر روی دایرکتوری محتوای فایل مخرب و یا خود فایل مخرب انجام نشود، سیستم آلوده نمیشود. من خودم در سیستم اصلی اسکن میکنم و در سورت نیاز در سیستم مجازی اجرا و تست.
    بابت نظراتتون متشکرم. این ها همشون عنوان هستند، مهم دانسته ها و تجربه های افراد هستند.
    فایل فشرده بدون رمز هم اگر در این تاپیک قرار بگیرد، باز هم خطری ندارد، چون دوستان هیچوقت قصد آلوده کردن سیستمی را ندارند.
    ممنون از همه دوستان....رو مجازی ساز VMWARE اکسپی نصب کردم...جواب داد! فقط نمیتونم با هاش به اینترنت وصل شم...لطفا راهنمایی کنید.....به زو دی من هم ویروسها رو با آنتی های مختلف تست میکنم و اسکرینشاتشو میزار...
    به تاپیک زیر مراجعه کنید تمام مشکلاتتون حل میشه.

12. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

در هر حال به پایان عمر ویندوز Xp فقط 11 روز باقی مانده . جا داره یه خداحافظی گرمی با این ویندوز دوست داشتنی بکنیم

با توجه به این موضوع ، محصولات آینده شرکت ها طبق روال قبلی از XP دیگر پشتیبانی نخواهند کرد .

بد نیست سیستم های مورد تست خود را به 7 ارتقا دهید .

14. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

در هر حال به پایان عمر ویندوز Xp فقط 11 روز باقی مانده . جا داره یه خداحافظی گرمی با این ویندوز دوست داشتنی بکنیم

با توجه به این موضوع ، محصولات آینده شرکت ها طبق روال قبلی از XP دیگر پشتیبانی نخواهند کرد .

بد نیست سیستم های مورد تست خود را به 7 ارتقا دهید .
    در کشورهای جهان سوم بگمونم همچنان ار xp استفاده میکننن
    حتی دیدم بعضی حاها مثل بانک هنوز داس استفاذه میکنن
    راستی بحاش برای ادارت میخواس بومی بیاد چی شد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

در کشورهای جهان سوم بگمونم همچنان ار xp استفاده میکننن
    حتی دیدم بعضی حاها مثل بانک هنوز داس استفاذه میکنن
    راستی بحاش برای ادارت میخواس بومی بیاد چی شد؟
    دوست عزیز چیزی که مهم است ، اینه که طبق روال قبلی ، محصولات معمولا پشتیبانی خود را از ویندوز XP قطع خواهند کرد و به احتمال زیاد محصولات امنیتی 2015 یا 2016 از ویندوز XP پشتیبانی نخواهند کرد .

لذا بهتر است کم کم به فکر مهاجرت به 7 یا بالاتر باشیم .

لطفا در راستای تاپیک پست دهید . با تشکر

17. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •