اگر اشتباه نکنم دیشب آخرین تغییرش بود
109 بود شروعش
اگر اشتباه نکنم دیشب آخرین تغییرش بود
109 بود شروعش
سرویس حرفه ای 10 مگ
برای من پینگ بالا رفته ولی پهنای بند خیلی خوب است
سلام
من سرویسم 10دی تموم میشه.
طرحِ حرفه ای
اگه قبلِ این تاریخ تمدید کنم ، سرویس فعلی میسوزه و اون سرویس جایگزین میشه یا نه قرارداد جدید رزرو میمونه؟
کلاً امروز که 7 هست و سه روز دیگه 10 بهتر هست کی تمدید کنم که به مشکلِ قطعی نخورم و برای سرویسِ فعلیم هم مشکلی پیش نیاد.
چون این اولین باره میخوام سرویس مخابراتم را تمدید کنم.
پارس تمدید که میکردی رزرو میموند و تا قرارداد قبلی تموم میشد قرارداد رزرو اتوماتیک فعال میشد.
اینجا هم اینطوری هست؟
شما اگر در پلوتو از منو "دسترسی سریع" یا "مشخصات سرویس" اکانت سرویس فعلیت را تمدید کنید زمان و حجم به اکانت فعلیت اضافه خواهد شد و چیزی از حجمی که تا قبل از شارژ داشتی را از دست نخواهید داد
راهنمای تصویری تمدید را از اینجا بگیرید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود....
Last edited by mohsen19x; 29-12-2014 at 01:03.
سرویس حرفه ای - ساعت شبانه
سرور ایروان
سرور آلمان
![]()
سلام
ميشه طرح پاييزه 2 مگ رو با طرح حرفه اي عوض كرد سرعتش كمه.
و اگه گزينه قطع موقت رو بزنم باز بايد پول پرداخت؟بعد پول ماه بعد خودكار مياد رو قبض يا جدا دوباره بايد شارژ كرد(يك ساله پاييزه دو مگابيت)
ممنونم![]()
Last edited by aligh2; 29-12-2014 at 03:11.
دیشب متاسفانه تا ساعت 3.30 دقیقه وضعیت پینگ خراب بود و به طبع اون سرعت هم پایین اومد متاسفانه.
پ.ن. تا ساعت 12 که بررسی کردم همه چیز خوب بوده
وضعیت پینگ رو نمیدونم ولی سرعت من که خوب بود
چند وقته اپلیکیشن یوتوب توی اندروید بدون فیلتر شکن و با سرعت خوب ویدئو ها رو میاره. بقیه دوستان هم تست کنن ببینن برای بقیه هم اینطوریه؟
من دیشب چندین مرتبه pppoe رو قطغ کردم منتها آی پی تغییر نکرد اینم واسم جالب بود.
پ.ن. اپلیکشن یوتیوب هم نداشتم تست کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)