تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 912 از 966 اولاول ... 412812862902908909910911912913914915916922962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,111 به 9,120 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید چند تا سوال داشتم در مورد انتخاب واحد ترم دوم :

1.باید پولی پرداخت بشه قبل انتخاب واحد یا بعدشه؟یعنی 6 بهمن که انتخاب واحد هست قبلش باید پولی واریز کنم؟حالا ثابت یا واحد هاش.
    2.برا مشکلاتی که داشتم من ریاضی 1 رو مردود شدم و فیزیک 1 رو حذف کردم حالا میخوام ایم دو تارو باز بگیرم و 2 هارو بزارم واسه ترم بعد حالا سوالم اینه که مثلا فیزیک ازمایشگاه 1 که پیش نیازش فیزیک 1 هست رو میشه تو این ترم با فیزیک 1 بردارم؟(ترم اول ازمایشگاه نداشتم)
    3.میخواستم کلا یه راهنمایی در مورد انتخاب واحد بکنید که چیجوری هستش؟مثلا از کجا بدونم که درسو باید 3 ساعت بردارم یکی 1 ساعت.یعنی درسی که 3 واحد هست باید 2 تا باشه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

1.باید پولی پرداخت بشه قبل انتخاب واحد یا بعدشه؟یعنی 6 بهمن که انتخاب واحد هست قبلش باید پولی واریز کنم؟حالا ثابت یا واحد هاش.
    قبل از اینکه انتخاب واحد کنی باید شهریه ثابت همون قدری رو که نوشته پرداخت کنی تا سایتت باز بشه اگه نپردازی منو انتخاب واحد نمیاد
    2.برا مشکلاتی که داشتم من ریاضی 1 رو مردود شدم و فیزیک 1 رو حذف کردم حالا میخوام ایم دو تارو باز بگیرم و 2 هارو بزارم واسه ترم بعد حالا سوالم اینه که مثلا فیزیک ازمایشگاه 1 که پیش نیازش فیزیک 1 هست رو میشه تو این ترم با فیزیک 1 بردارم؟(ترم اول ازمایشگاه نداشتم)
    بستگی ب مدیر گروه داره اگر اون اجازه بده میتونی در حالت عادی فک نکنم خودت بتونی
    3.میخواستم کلا یه راهنمایی در مورد انتخاب واحد بکنید که چیجوری هستش؟مثلا از کجا بدونم که درسو باید 3 ساعت بردارم یکی 1 ساعت.یعنی درسی که 3 واحد هست باید 2 تا باشه؟
    شما درس برمیدارید ...یعنی فیزیک ۱ برمیداری حالا این درس دو ساعت کلاسی در هفته هست
    اصلا ب تعداد ساعت و... نگاه نکن فقط درس بردار خود سیستم برات حساب میکنه
    قبل از انتخاب واحد اسم دروسی را که میخوای برداری لیست کن ..فقط همین... کاری هم ب هیجی نداشته باش

3. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قبل از اینکه انتخاب واحد کنی باید شهریه ثابت همون قدری رو که نوشته پرداخت کنی تا سایتت باز بشه اگه نپردازی منو انتخاب واحد نمیاد

بستگی ب مدیر گروه داره اگر اون اجازه بده میتونی در حالت عادی فک نکنم خودت بتونی

شما درس برمیدارید ...یعنی فیزیک ۱ برمیداری حالا این درس دو ساعت کلاسی در هفته هست
    اصلا ب تعداد ساعت و... نگاه نکن فقط درس بردار خود سیستم برات حساب میکنه
    قبل از انتخاب واحد اسم دروسی را که میخوای برداری لیست کن ..فقط همین... کاری هم ب هیجی نداشته باش
    ممنون
    فقط شهریه ثابت کجا نوشته که پرداخت کنم؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

سلام
    ببخشید چند تا سوال داشتم در مورد انتخاب واحد ترم دوم :

سلام

1. اره یه مبلغ علی الحساب باید بریزی که بسته به مطقع و سال ورودی متفاوته و توی خود سایت دانشگاهت اطلاعیه شو زدن و مبلغشو اعلام کردن.
    اون رو که بریزی می تونی واجد بگیری اما عوض کردن واحد ها رو اجازه نداری مگه اینکه کامل تسویه حساب کنی.

2. فکر نکنم بشه همزمان برداشت

3. تعداد واحد های در توی حدول انتخاب واحد نوشته شده، ساعت شروع کلاس و اتمام کلاس هم همین طور. باید از روز قبل بری تو لیست دروس ارائه شده و تمام درس هاتو نگاه کنی و اونایی که میخوای کدش رو یادداشت کنی تا وقتی که انتخاب واحد شروع شد سریع قبل از اینکه ضرفیت ها تکمیل بشه کد هارو وارد کنی، اگه ساعت کلاس ها تداخل داشته باشه سایت اجازه نمی ده ک برداری.

6. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من ترم اخر هستم ولي بيشتر از 24 واحد برام مونده.(دو واحد كاراموزي دارم و 24 واحد)
    الان من ميتونم تربيت يك و دو يا انقلاب و اخلاق رو با همديگه در يك ترم بگيرم؟
    به نظر شما پروژه رو اين ترم بگيرم يا بزارم براي تابستون همراه كاراموزي ؟
    سوال ديگه م اينه كه ايا توي تابستون درس تربيت ارائه ميشه؟
    ممنونم.

Sent from my iPad using Tapatalk

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان من ترم اخر هستم ولي بيشتر از 24 واحد برام مونده.(دو واحد كاراموزي دارم و 24 واحد)
    الان من ميتونم تربيت يك و دو يا انقلاب و اخلاق رو با همديگه در يك ترم بگيرم؟
    به نظر شما پروژه رو اين ترم بگيرم يا بزارم براي تابستون همراه كاراموزي ؟
    سوال ديگه م اينه كه ايا توي تابستون درس تربيت ارائه ميشه؟
    ممنونم.

Sent from my iPad using Tapatalk
    سلام
    شرایط من هم شبیه شماست برای این ترم
    اگر شما دروس دیگه ای جز همین عمومی ها نداشته باشید میتونید انتخاب کنید
    پروژه کاراموزی رو مگر نباید باهم انتخاب کنیم؟؟ چرا جدا جدا انتخاب کردین شما؟ امروز اموزش بهم گفت باید باهم انتخاب بشن.
    خودم گذاشتم تابستون با خیال راحت بهش رسیدگی کنم تقریبا همه این کارو کردیم
    اینکه تابستون تربیت بدنی ارائه بشه یا نه مربوط به دانشگاه خودتونه و چیز عمومی نیست.

در آغاز فعالیت sarhang10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چندتا سوال داشتم:
    1. دانشگاه تهران غرب بهتره یا تهران مرکز؟(اصن بین دانشگاه آزاد های تهران کدوما خوب ترن)
    2.مهندسی کامپیوتر،سخت افزار بهتره یا نرم افزار یا فرق اونچنانی نداره؟
    3.شهریه ورودی بهمن ماه با شهریه ورودی مهر یکسان دیگه؟
    دمتون گرم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من اگر بعد از ریخن ثابت برای انتخاب واحد انصراف بدم پولم رو میدن؟؟
    قبل از حذف اضافه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چندتا سوال داشتم:
    1. دانشگاه تهران غرب بهتره یا تهران مرکز؟(اصن بین دانشگاه آزاد های تهران کدوما خوب ترن)
    2.مهندسی کامپیوتر،سخت افزار بهتره یا نرم افزار یا فرق اونچنانی نداره؟
    3.شهریه ورودی بهمن ماه با شهریه ورودی مهر یکسان دیگه؟
    دمتون گرم
    ین دانشگاه های ازاد بنظرم تهران شمال و تهران غرب بهترن اما تهران شمال بهتره و البته تراز بالایی برای قبولی میخواد.
    سخت افزار همون جور که از اسمش معلومه بیشتر شامل الکترونیک و مدار و اینجور چیزاست اما خب جندتا درس مشترک با نرم افزار داره،نرم افزارم که فوکوسش روی برنامه نویسی و اینجور چیزاست.خوب و بد بودنش بستگی به خودتون و علاقتون داره و کاری که قراره انجام بدین! هر کدومش علاقمندان به خودش رو داره
    شهریه ها همیشه یکسانه ولی طبق سال ورودی شهریه ثابت فرق میکنه.

12. 2 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام
    دوستان این برنامه ترمی دانشگاه نجف ابادو از کجا میتونم دانلود کنم؟
    متاسفانه گمش کردم و شدید بهش احتیاج دارم
    مهندسی عمران نجف اباد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •