سوال 213 هم گزینه ی 1 رو درست حساب کردن و هم گزینه 4 رو!!!
سوال 213 هم گزینه ی 1 رو درست حساب کردن و هم گزینه 4 رو!!!
سؤال 96 به کلی غیر استاندارده و دو جواب صحیح داره... اصلاً از پایه مسخره ـس... طرح چنین سؤالی که اسم متنو چی میزاری تو کنکور واقعاً ابلهانه ـس... امتحان دبستان نیستش که...! یکم متن رو با دقت بخونید Human Relations in Groups بسیار صحیح تره.... چون فقط گروها رو تعریف نمیکنه و کلیم توضیحات اضافی از ارتباطات میده.....
واقعاً سؤال مسخره ایه... واقعاً چی فکر کردن چنین سؤالاتیو تو کنکور میزارن... یعنی به نظرتون برادرا یه بار این سؤالا رو مرور کردن ببینن اصلاً چی طرح کردن...؟؟؟!!!!![]()
Last edited by Cleeev; 01-07-2010 at 15:30.
سوال 101 ریاضی حذذف شده !!!! یک سوال حل کردیم اونم حذف کردن؟
یعنی چی که حذف شده خب جوابش که مشخصه دیگه حذف شدن نداره که !!!!! بزنم سنجشو سازمان سنجش رو درشو تخته کنم !!!
من که خراب کردم چون شبش 3 ساعت بیشتر نتونستم بخوابم!
به نظرم فیزیک و ریاضی سخت بود
ریدینگ های زبانم سخت بودش
برو بچ اگه 1 ماه دیگه اطلاعیه دادن که بیاین یه بار دیگه آزمون بدین ما قبول نداریم اصلا جا نخورین چون اینجا ... اینجاست .
ولی اون سوال ریشه معادله رو هم من 1/2 و 3/4 بدست آوردم آخه چرااااا ؟؟؟
اخ قربون ادم چيز فهم!!
من كف كردم الان كه ديدم اينو زده گزينه درست!!
خداييش هرجور استدلال كني human relations درست تره!
سوال 101 جواب نداره من استرس داشتم موقع آزمون حدود 7-8 دقیقه سر سوال موندم هر کدوم از گزینه ها رو که امتحان میکردم جواب صحیح بیرون نمیومد...به نظر من کار درستی بود حذف این سوال
اوه ...
از دیشب تا الان 30 صفحه اضافه شده مجبور شدم بخونم
ماشالا !
این همه آدم اون پایینن چرا پست نمیدن ولی ؟
من الان شما رو دیدم امیدم برا کنکور به چیز رفت که
البته خدا کنه کنکور ما ریاضیش ازینم سخت تر باشه . خوب میزنم : دی
امیدوارم این برادرا یکم بیشتر تو سؤال طرح کردن واسه کنکور دقت کنن و حداقل یه بار بررسی کنن که چی طرح کردن...
امسال دیگه واقعاً در مورد طراحی سؤالات ترکوندن......!!!!
دیگه مجالی نیست... ما رفتیم کلاس زبان...
فعلاً...
Last edited by Cleeev; 01-07-2010 at 15:35.
شما چه جوري به جواب رسيدي؟ فك كنم درمياد كمتر از 2- به جاش تو گزينه ها نوشته 2 كه حذف شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)