چرا رونی تو رثاله ؟؟
در ضمن شما کلا داوری پس رو ول کن به بازی بدون داور عادت میکنی
البته میتونی از این بی داوری بعضی وقت ها استفاده کنی![]()
چرا رونی تو رثاله ؟؟
در ضمن شما کلا داوری پس رو ول کن به بازی بدون داور عادت میکنی
البته میتونی از این بی داوری بعضی وقت ها استفاده کنی![]()
سلام.چند تا سوال داشتم
1 چرا تو مستر لیگ بازیکنهایی مثل کرایف و پله و پلاتینی و غیره نیستند ولی بازیکنهایی مثل مارادونا اشمایکل و الیور کان و غیره هست؟
2 تو مستر لیگ چه طوری یه بازیکنم را به یه تیم دیگه بدم تا پول خوبی گیرم بیایه؟
3 ویندوزم 7 است سیستم من هم خیلی بالا است ولی موقع بازی بازی روان نیست و پرش و گیر داره چه کار کنم من
4 یه اپشن فایل عالی میخوام که همه چیزش عالی باشه و تیم های کلاسیک و ازاد کنه
5 بهترین پچی که موجوده را به من بدهید
ممنون
1-منم تو کف همینشم!!!(پارسال بودن ولی امسال معلوم نیست کجان!!)
2-اول برو توی سرچ بزن بازیکن 15 تا 20 سال برات بیاره با قدرت بالای 75 بعد اونا رو بزرگ کن حدود 24-25 ساله که شدن بفروش که خیلی عالی پول گیرت میاد(که البته یکم وقتگیره.ولی سود خفن توشه.)(همین کار رو هم با جوانانت میتونی انجام بدی )
3-..............
4-توی تاپیک ادیت صفحه اولش هست.
5-به نظرم پچ کلی دانلود نکن.بشین اول آخرین کیت سرور رو دان کن.بعدش یه فول gdb دانلود کن و لباسا رو درست کن.و بقیه چیزها(پرچم و اسکوربورد و آبورد و ...)رو از رو سلیقه ی خودت جدا دان کن.بعد یه برنامه ی pes edition هم دان کن و هر تغیری خواستی به سلیقه ی خودت تو بازی انجام بده.
سلام دوست عزیز3 ویندوزم 7 است سیستم من هم خیلی بالا است ولی موقع بازی بازی روان نیست و پرش و گیر داره چه کار کنم من
توی قسمت تنظیمات بازی ( فایل setting ) برو همونجا که رزولیشنو و... رو تنظیم میکنی و بعد تیک Use Frame Skipping رو بردار ببین مشکلت حل میشه ؟
سلام...
به قول حسین کونامی PES رو عمدا اوپن سورس قرار داده... خیلی جالبه من گزارش جون کابیرا (ژاپنی) رو دانلود کرده بودم ولی بعد اون اصلا دقت نکرده بودم که به واسطه همین فایل گزارش واحد پول ین (پول ژاپن) به مستر لیگ اضافه میشه واقعا خیلی جالبه فایلی که اصلا برای PES 2010 نیست و برای WE هست با یک کپی ساده در ریشه نصب بازی می تونه بدون هیچ دنگ و فنگی اینقدر تغییرات بده توی بازی. واقعا که احسن به این برنامه نویس های با ذوق ژاپنی![]()
آرمین جان ین که از اول تو بازی هست!!سلام...
به قول حسین کونامی PES رو عمدا اوپن سورس قرار داده... خیلی جالبه من گزارش جون کابیرا (ژاپنی) رو دانلود کرده بودم ولی بعد اون اصلا دقت نکرده بودم که به واسطه همین فایل گزارش واحد پول ین (پول ژاپن) به مستر لیگ اضافه میشه واقعا خیلی جالبه فایلی که اصلا برای PES 2010 نیست و برای WE هست با یک کپی ساده در ریشه نصب بازی می تونه بدون هیچ دنگ و فنگی اینقدر تغییرات بده توی بازی. واقعا که احسن به این برنامه نویس های با ذوق ژاپنی
Last edited by vampyre; 27-12-2009 at 13:26.
خداییش بارسلونا که در واقعیت از همه تیما سره خیلی ضعیف ساختنش مخصوصا خط دفاع و دربازه بانش که دیگهآخر سوراخه این زاپنیا هم خیلی خولن و عقده ای هستنا عشق منچستر یونایتدا بدبختا و خوره رونالدو هستند
فقط pes 2010
لینک دانلود پچ Gaming Access را یکی لطف کنه بده.
GAMING ACCESS PATCHلینک دانلود پچ Gaming Access را یکی لطف کنه بده.
برای رفع این ارور:
gaming access .exe.unable to locate component
the aplication has filed to start because d3dx9-37 .dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem
فایل زیر را دانلود کرده و بعد از اکسترکت در پوشه بازی قرار دهید:
http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ehzamani.persiangig.com/document/d3dx9_37.zip
Last edited by zibarezaei; 27-12-2009 at 13:30.
خوب به خاطر اینه که park ji sung تو منچستره!!خداییش بارسلونا که در واقعیت از همه تیما سره خیلی ضعیف ساختنش مخصوصا خط دفاع و دربازه بانش که دیگهآخر سوراخه این زاپنیا هم خیلی خولن و عقده ای هستنا عشق منچستر یونایتدا بدبختا و خوره رونالدو هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)