دیشب سرعت یک مگ نامحدود نقره ای آسیا تک 20 کیلوبایت در ثانیه
واقعا عرض خسته نباشید و دست مریضات به کلیه زحمت کشان عرصه زیر ساخت و اینترنت کشور و مخصوصا استان غیور فارس(سومین حرم اهل بیت (ع))![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دیشب سرعت یک مگ نامحدود نقره ای آسیا تک 20 کیلوبایت در ثانیه
واقعا عرض خسته نباشید و دست مریضات به کلیه زحمت کشان عرصه زیر ساخت و اینترنت کشور و مخصوصا استان غیور فارس(سومین حرم اهل بیت (ع))![]()
اقایون که اسیاتک دارند بهتره کم کم جمع کنیم بریم این ها درست بشو نیستند بعد از یک ساعت فک زدن با پشتیبانی
و مسئول فنی قشنگ اب پاکی رو ریختند رو دستم که اقا جان نامحدود نگیر ما نمیتونیم سرعت بالاتر از این بشما بدیم
لعنت خدا بر اسیاتک و ارم نت
میگم چرا بیست نت رو فیلتر کردید میگه سیاست کاری شرکت هست ...
متاسفم برای خودم که 4-5 سال پول ریختم تو حلقوم این ها
Last edited by SNOW PATROL; 27-07-2013 at 09:47.
یا ماهی 80 تومن میتونی 2مگ نامحدود مخابرات بگیری
نه قطعی داره نه کاهش سرعت فقط تو این مدت پینگش خرابه
اقا مثل اینکه لاف بوده
اگه تا اخر امروز درست نشد 1شنبه صبح من در مخابراتم اگه کسی پایست بگه
سلام
نامحدود فقط مخابرات
اسیاتک افتضاحه
داداش من شیراز نیستم وگرنه پایم در حد تیم ملی !
من تا فردا ساعت 10 صبر میکنم و اگه درست نشد به هر قیمتی شده این نتو قطعش میکنمو پیش بسوی های وب !
در کمال تعجب (O_o) الان دیدم که لینک adsl پریده !! یعنی بعد از دو زور و نصفی ! تکبیـــــــــــــــــــــ ـر !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا 16-17 روز طول میکشید ! الان باید از توی سایت بیست نت صبت نام کنم ؟! دو دلم ولی !
درسته که سرعت ثابته واقعیه هر سایتی میخوای میری بدون دغدغه حجم .. ولی اومدیم یهو دلمون بازی انلاین خواس ( اونم dota)
ولی فکر کنم با این مقدار تایم اوت بشه dota زد.بازی های اول شخص مثل کال اف و بتلفیلد نمیشه زد ...
پیش به سوب بیست نت ... امیدوارم پشیمون نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصاً ISP ـی هست که پینگ درست درمون داشته باشه تو شیراز ؟!
کدوم مرکز مخابراتی هسی ؟؟؟
گشتم نبود نگرد نیست ....
آقا مثل اینکه اون پهنای باندی که گفتی اشتباهی دادن های وب.... از صبح سرعتم به طور شگفتی خوب شده .... ولی فکر کنم بعد الظهر خراب شه... ملت روزه تا 1 و 2 خوابن ...
غرب آمریکا ...
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)