یوزر؟؟؟؟؟؟من تو ورد 6 یه ادونچر داشتم لول 26 بود (قبل اینکه ورد 9 راه بیفته) اگه بازی میکردم الان 50 شده بود (ولی هر روز پاس اوت) .
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
یوزر؟؟؟؟؟؟من تو ورد 6 یه ادونچر داشتم لول 26 بود (قبل اینکه ورد 9 راه بیفته) اگه بازی میکردم الان 50 شده بود (ولی هر روز پاس اوت) .
یک invite برات فرستادممن تو ورد 6 یه ادونچر داشتم لول 26 بود (قبل اینکه ورد 9 راه بیفته) اگه بازی میکردم الان 50 شده بود (ولی هر روز پاس اوت) .![]()
خب بجای چند تا یوزر تو ورلد 9 درست کردن اونو ادامه میدادی!!من تو ورد 6 یه ادونچر داشتم لول 26 بود (قبل اینکه ورد 9 راه بیفته) اگه بازی میکردم الان 50 شده بود (ولی هر روز پاس اوت) .
من دیگه عمرا با دو تا یوزر بازی کنم !یک invite برات فرستادم
حاجی میریختن سرم هر روز پاس اوت بودم (البته تقصیر خودم بود کارگرهای شهر اونا رو هر روز میگرفتن زیر چک و لگد)خب بجای چند تا یوزر تو ورلد 9 درست کردن اونو ادامه میدادی!!![]()
ج و ا ب د ا د م ن ی ا ز ب ه ت ا ی ی د د ا ش ت . ب ع د ا خ و د ت و ن ب ی ا ی ن ب خ و ن ی ن .
آرش نکن اینکارو بن میشی !! دیگه با بیشتر از یه اکانت نمیام !
دوستان برای اینکه پول ها را به بانک گذاشت حتما باید به بانک شهر خودم برم یا هر شهری که خواستم می تونم برم و پولم را به حساب خودم بریزم ؟؟؟
یکی هم چند لول بالا و چند لول پایین از خودم می تونم دوئل کنم ؟؟؟؟ ( مثلا می تونم 8 لول پایین از خودم دوئل کنم و یا برعکس ؟؟؟ )
فقط توی بانک شهر خودت !دوستان برای اینکه پول ها را به بانک گذاشت حتما باید به بانک شهر خودم برم یا هر شهری که خواستم می تونم برم و پولم را به حساب خودم بریزم ؟؟؟
روی سالون هر شهر کلیک کنی میتونی لول دوئل و مقدار تجربه ای که میده رو ببینی .یکی هم چند لول بالا و چند لول پایین از خودم می تونم دوئل کنم ؟؟؟؟ ( مثلا می تونم 8 لول پایین از خودم دوئل کنم و یا برعکس ؟؟؟ )
با 25 لول بالاتر و پایینتر از خودت میتونی دوئل کنی (دقیقا نمیدونم ولی فکر میکنم همینطوری باشه)
اگه برای تجربه میخوا دوئل کنی همیشه باید لول بالاتر از خودت رو انتخاب کنب و اگر برای پول یا پاس اوت کردن میتونی با پایینتر از خودت هم دوئل کنی .
باشه، فقط قبل اینکه شهر رو ترک کنم، 300 دلار تو بانک دارم، خود به خود میاد دست خودم یا تیر تو پر میشه؟: ی
واسه من فقط تلگرام اومد که میخواین شهر رو ترک کنین و ...
یک عدد یوزر لول 20 به عنوان جاسوس در شهر کلاب دارم.
کسی توی 20 روزی مه من نیستم ازش نگهداری میکنه؟؟
اون يارو از پروتوتايپ مي گفت كلاب با شهرشون مرج شده كه؟!یک عدد یوزر لول 20 به عنوان جاسوس در شهر کلاب دارم.
کسی توی 20 روزی مه من نیستم ازش نگهداری میکنه؟؟
هرچي تو بانكت داري موقع ترك شهر به كش واريز ميشه وقتي رفتي شهر جديد بريزشون تو بانك!باشه، فقط قبل اینکه شهر رو ترک کنم، 300 دلار تو بانک دارم، خود به خود میاد دست خودم یا تیر تو پر میشه؟: ی
واسه من فقط تلگرام اومد که میخواین شهر رو ترک کنین و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)