متاسفانه تغییری اعمال نکرد
دوستان اگر کسی پچی داره که جدیدترین نقل و انتقالات رو اعمال کنه و ترجیحا از سایت معتبری منتشر شده باشه ممنون میشم لینکسو قرار بده
متاسفانه تغییری اعمال نکرد
دوستان اگر کسی پچی داره که جدیدترین نقل و انتقالات رو اعمال کنه و ترجیحا از سایت معتبری منتشر شده باشه ممنون میشم لینکسو قرار بده
دوست عزيز من در صفحه 895 و پست 8950 آخرين پچ رو گذاشتم و خودمم روي سيستمم نصب كردم.آخرين نقل و انتقالات رو داره و از لحاظ گيم پلي بسيار زيباست.
كدوم سوال دوست عزيز؟ چرا ناراحت ميشي؟
من چند صفحه قبل کیت های جدید تیم های غول اروپایی رو گذاشتم سرچ می کردی پیدا می کردی ولی اگه کیت منچستر رو می خوای بیا برات آپلود کردم دانلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین نقل و انتقالات و میخوام روبن هم توی بایرن مونیخ باشه شماره بازیکنا هم درست باشه.فقط نگین بگرد پیدا میکنی چون گشتم پیدا نکردم. پیشا پیش ممنون![]()
Last edited by mojtaba_tanha; 03-09-2009 at 11:29.
تشکر از شما همون رو دان کردم ولی فقط کیت منچستر عوض نمیشه فایل binکیت منچستر رو پیدا کردم چطور می تونم تو کیت سرور بزارم می دونم بارها تو این تاپیک گفته شده ولی واقعا سخته همه صفحات رو بگردی اونم با این سرعت پایین ممنون
دوست عزيز اگه پچ ميخواي به صفحه 895 برو و اگر فقط نقل و انتقالات رو ميخواي برات در پست بعدي آپ ميكنم
آخرین نقل و انتقالات 2009/2010این آپشن فایل رو کاربر خوبمون آقا جواد
هرکی طالب این فایل بود از آقا جواد یه قدردانی بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)