اگه fw46 کارت گرافیکش GDDR3 باشه که خیلی خوبه!اینطوری که از hp هم بهتره!ممنونم که جوابما دادین...حالا فردا با خیال راحت یکیشا میخرم
نمایندگی اصفهانا زنگ زدم گفت اوردیم!حالا دیگه تهرانا نمیدونم که اومده یا نه!!!!
اگه fw46 کارت گرافیکش GDDR3 باشه که خیلی خوبه!اینطوری که از hp هم بهتره!ممنونم که جوابما دادین...حالا فردا با خیال راحت یکیشا میخرم
نمایندگی اصفهانا زنگ زدم گفت اوردیم!حالا دیگه تهرانا نمیدونم که اومده یا نه!!!!
اگه اونجا اومده پس تهرانم باید اومده باشه . من فردا صبح اونجا ام .
در ضمن گرافیک 1225 hp هم ddr3 هستش و هیچ فرقی به جز مقدار share کردن ندارن با هم .
می بخشید،
شما که فردا میرید پایتخت امکانش هست ببینید ایران رهجو تو سری FW چه کانفیگهایی با چه قیمت هایی داره برای فروش؟
اگه مشکلی پیش نیومد و رفتم حتما پیگیری میکنم .
ليست كانفيگ هاي ايران رهجو را ميشه بزاريد
نمیدونم والا به گفته این دوستمون مثل اینکه خشک سالی تموم شده
شنبه زنگ بزن بپرس![]()
خواهش میکنم
بهترین مدل رمی که میشه گذاشت روش gddr3 هست اچ پی رو نمیدونم ولی مدلی که من دارم gddr3 هست
میری پایتخت؟
پسر خوبی باش ببین این مدل کول پد هست اونجا
COOLER MASTER NotePal INFINITE
در به در دارم دنبالش میگردم
دیدی بود لطف کن شماره مغازه رو یادداشت کن برام پیام خصوصی کن یدونه بگم بفرستن خودتم خواستی بگیر چیز خوبیه رفیق اگه یدونه بود نخری!
اگه ddr3 باشه ضعیف تره نمیدونم چقدر تفاوت بین gddr3 و ddr3 هست ولی میدونم gddr3 بهتره
hp هم gddr3 هست
نه تو خود سایت hp نوشته که ddr3 تو همه review های معتبر هم نوشته ddr3 پس اگه سونی gddr3 باشه یعنی سونی بهتره!!!میزان share کارت گرافیک هم اصلا مهم نیست و هیچ تاثیر تو اجرای بازی ها نداره!
تو notebookcheck.net نوشته که نوع حافظه ddr3 مدل ارزون تر و پایین تر GDDR3 هست!
پس سونی که بهتر شد!!
در ضمن در سایت معتبر notebookjournal مقایسه کرده بود کیفیت اجرای
بازی بین hp و sony با وجود اینکه سونی fw41 بود و cpu خیلی ضعیف تری نسبت به hp داشت اما بازم سرعتش بهتر بود... پس فقط سونی!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)