خوب من این Trusted رو قبلا هم انجام میدادم و این بار هم مثل همیشه عملی نشد ! اینم بگم که کانکشن من pp * tp هست ...
هنوز اون مشکل برقراره ، public و local هم کردم ولی بازم همون مشکل سند و ریسیو رو باهاش داشتم ...
خوب من این Trusted رو قبلا هم انجام میدادم و این بار هم مثل همیشه عملی نشد ! اینم بگم که کانکشن من pp * tp هست ...
هنوز اون مشکل برقراره ، public و local هم کردم ولی بازم همون مشکل سند و ریسیو رو باهاش داشتم ...
دوستان سلام
من حدود 5 سال بود كه از كاسپر استفاده ميكردم
ولي الان يه مشكلي پيش اومده
فلش pqi من همش write protected ميشه
به من گفتن به خاطر كاسپره كه ني تونه يه ويروس رو كامل حذف كنه!!
درسته يا نه؟
من خودم با کانشکن از نوع dial up phone book کانکت میشم و مشکلی نداره. نمیتونید کانشکن رو عوض کنید با ppk کانکت بشید ؟
اول از همه وارد ریجیستری بشید.
مسیر زیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
که توی اون یه زیر شاخه هست به نام WriteProtect که باید مقدارش رو بکنید 0
اگر مشکل حل نشد این تاپیک رو بخونید اگر مشکل داشتید همان جا سوال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید
سلام دوستان من ورژن چدید کسپر11.0.2.556 با 4 تا پچ abcd دانلود کردم یعنی نسخه نهایی اما هرچی آپدیت میزنم آپدیت هم میشه اما باز میگه database are obsolute ! تاریخ سیستم هم درسته !
مشکل از کجاس ؟
ضمننا من 5 سال که دارم کسپر استفاده میکنم !
فقط تاریخ سیستم مهم نیست گاهی PM و AM هم ایراد ایجاد میکنه. شما یک بار دیگه علاوه بر ساعت و تاریخ TIME ZOVNE رو هم ست کنید. در اخر کسپرسکی رو exit دوباره run کنید.
دوستان این نسخه 2012 کرک و یا کی داره؟؟
نسخه حالا حالا ها بتا هست. تا وقتی که بتا باشه برای فروش نمیذارند که کی بشه براش پیدا کرد ، فقط برای تست شما 30 روز رایگانش وجود داره . همین.
موفق باشید
Last edited by Dr Hannibal; 13-03-2011 at 19:00.
سلام
من هر چی تو سایت کسپر گشتم و سرچ زدم چیزی در مورد نسخه بتا 2012 پیدا نکردم
اصلا همچین چیزی وجود داره؟
نسخه های Beta تا رسیدن به نسخه Technical Release ( نهایی فنی ) فقط در فروم کاسپر ارایه و بررسی میشند.
با ارایه نسخه Commercial Release ( نهایی تجاری ) در سایت کاسپر هم برای فروش قرار میگیرند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)