سیستم رو بالاخره بستم. خودم رفتم دنبال خریدش و نهایاتا خیلی خیلی ناراضیم
به زودی مشخصات و تجربه خریدمو براتون می نویسم.
سیستم رو بالاخره بستم. خودم رفتم دنبال خریدش و نهایاتا خیلی خیلی ناراضیم
به زودی مشخصات و تجربه خریدمو براتون می نویسم.
مبارکهبگو ببینیم چیه .L90 کلا بد صداست.برای کیفیت خوب باید یه کامپوننت و ساب برای استیج عقب و یک کامپوننت هم برای استیج جلو بست وگرنه راضی کننده نخواهد بود.الان با این اوضاع نرخ ارز برای یک سیستم متوسط بایدحداقل 2 تومن هزینه کرد و گرنه راضی کننده نیست.
خیلی خوب هست که با پرسیدن مباحث گنگ رو برای خود آشگار میسازید و این خود باعث تشویق شما میشود برای درک بهتر موضوعات.
ببینید شما ما یه اسپیکر معمولی رو در نظر میگیریم مثل 6974پایونیر این اسپیکر دارای تیوتر ، میدرنج ، ووفر و ... هست تا اینچا با همه ی اسپیکر ها ی کواکسیل یکسان بوده اند درسته؟
خوب این وسط چه اتفاقی میافته که این اسپیکر با 80 وات بودنش نسبت به 6975 80 واتی ارزون تر هست؟
اینجا به ساخت قطعات نگاه میکنیم تیوتر ها و میدرنج های دو اسپیکر از لحاظ کیفیت و مرغوب بودن با یکدیگر تا حد زیادی متفاوت هستند برای مثال میدرنج 6975 با اینکه فلزی هست اما صدای پر دیتل تری پخش میکنه و در مقابل 6974 ناتوان میماند و صدای یکنواخت مینوازد.
در مورد بعدی نوع و جنس ووفر ها هست که یک ووفر از جنس کاغذ و دیگری از جنس های کاغذ و پلی پروپیلن و ... ساخته میشوند که نوع ووفر کاغذی بر تمام این ووفر ها ارجع هست و میتوان گفت مید بیس و وکال دلنشین تری دارند.
چرا اتفاقا بعضی از اسپیکر ها راحت درایو میشن بدون وجود آمپ.
پلیر های ارزون مثل مارشال تی اک و ... تست شدند و مهمون چند ماه هستند.
باند های نام برده همگی ساخت چین هستند و با دیافراگم پلی پروپیلن صدای خوبی تحویل شما نمیدن.
با این بودجه ای که در نظر دارید فقط به خرید یک جفت ام ایکس لاین 165رضایت بدهید
[QUOTE=saeid.BN;7448308]به سلامتی و خوشی انشاا... فرزند خوب و صالحی تربیت کنید سعید خان
انیفینیتی های موجود تو بازار همه فیک هستند حمید آقا خودمون یه زمانی اینفینیتی باز بود اما اون موقعی که اصلش بود تو بازار نه الان که همه جنس تقلبی هست.
میشه کیک ساخت برای پراید اما باید فکر ظاهرش هم باشید.
خیر اصلا ارزش ندارند آمپ براشون بخرید اسپیکر 50 وات که دیگه این چیزارو ندارهاما چه کنم که کلاریون هم بزرگی هست برای خودش.
باعث تعجب هست که تو پراید هاچ بک بجای دوبل شدن صدا برعکس کسری و افت هم داشتید.
از ساب های بالا هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم پیشنهاد بهتری مثل و یا خرید ام ایکس 12 آدیو سیستم هست و همچنین پی 2 راکفورد البته اگر اصلی های آمریکایی گیر بیارید که عالی هست اگر هم میتونید هزینه کنید آلپاین 1243 تیپ آر خرید خیلی بهتر از کنوود و جی بی ال نام برده هست با امپ شما هم همخوانی دارند.
امیدوارم که از مغازه دار ها سطح شهر آزرده خاطر نشده باشید.
خیر مهدی جان لوگان های یکی از بهترین خودرو های داخلی برای سیستم های اس کیو هستند به دلیل اتاق و اکوستیک داخلی این ماشین البته ماشین های خوب مثل 206 207 و ... نیز هستند که برای بحث و معقوله ی سیستم صوتی کاملا رضایت بخش باشند.
Last edited by mohamad reza_2010; 25-01-2013 at 03:03.
ممنون از راهنماییتون
می خواستم به غیر از 6993 یه جفت 6994 پایونیر هم اضاف کنم به نظر شما امپم از همین برن پایونیر باشه بهتره؟
اگه ممکنه چند تا امپ بهم معرفی کنید ممنون
واقعا ممنونم از توضیحاتون آقا محمد رضای عزیز ! خیلی کمکم کرد! خدا خیرتون بده! پس با این حساب اگه من پلیر 155 پایونییر بگیرم ، با بقیه پولم یه جفت باند بخوام چه پیشنهادی می دین که همونطور که گفتین بدون آمپ کارم راه بیفته؟ سپردم یکی از آشنا های درجه 3مون!! قیمت دست 2 بده بهم می گفت جنس مطمئن که داغون نباشه اما اگه با این قیمت با جنس نو کارم راه بیفته که چه بهتر!
آخرن سوال این که وقتی به یه پلیر که خروجی اش 20RMS بیشتر نیس ، یه باند 40 یا حتی قوی تر وصل می کنن چرا باز صدا از 40 بره بالاتر خر خر می کنه؟ فک کنم مشکل از این باشه که اکولایزر پایوننر برای بیس منفی نداره!
بازم ممنون دیگه کمتر مزاحم میشم! شما نبودین ما چی کار می کردیم!!
این سابهایی که معرفی کردید میشه بفرمایید قیمتشون در چه حدودیه ؟
بعد اینکه چه جوری بفهمم اصله که کلاه نره سرم ؟
باکسشون لوله ایه ؟
میشه عکسی از خودشون با باکسشون بزارین ؟
ممنون محمدرضا جان
از مغازه دارها ناراحت نیستم. اولین اشتباه رو خودم کردم که بیش از حد تحت تأثیر صحبت های فروشنده قرار گرفتم و کلا مدل هایی که نوشته بودم رو فراموش کردم.
دوم از نصابش واقعا عصبانیم. در طول نصب همینطور داشت با من صحبت میکرد و نمیدونستم این باعث میشه کار خوبی تحویل نگیرم
آقا برداشته جای Front و Rear رو برعکس بسته. تنظیمش که کلا اشتباه بوده. الانم داشتم Manual آمپیلی رو میخوندم فهمیدم باید خروجی ساب رو روی مونو بذاره. تازه فکر کنم ریموت آمپ رو هم نبسته.
بهش موقع نصب میگم دیمر ضبطو نصب کن. میگه آهان خوبه یادم انداختی. بعد سیمای پشت پخشو نگاه کرده میگه این دیمر نداره. بعد تو منوی ضبط 10 تا آپشن برای دیمر هست.
و کلی اشتیباه دیگه که داره آمپرم میره بالا همینجوری بعدا کامل می نویسم...
مهدی جان امضام رو آپدیت کردم مشخصات سیستم هست. والا منم حدود 1600 هزینه کردم و مطمئنم با این مبلغ چیز بهتری باید نصیبم می شد. البته امروز با راهنمایی آقا حمید گل یکم تنظیماتو دستکاری کردم بهتر شد. ولی یه آدم حرفه ای رو لازم داره تا بشه از این سیستم یه چیزی در آورد. (شاید فرا برم پیش خود مغازه دار ببینم چی میشه)
سلام به همه دوستان
من یک سری آمپ کارکرده پیدا کردم به کمک دوستان میخوام یکیشو انتخاب کنم و بخرم
1- آمپ Vibe 437 که 1600w زده بود روش و رو کارتن زده بود تو هر کانال 150w میده
این عکسه کارتنشه ولی من اطلاعاتی ازش پیدا نکردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- آمپ maxeeder 5200w که اسم دقیقش رو نمیدونم . قیمت هم 200 می گفت
3- یه مارکی بود اسم دقیقش یادم نیست ولی فکر کنم همچین چیزی بود: mb acoustic و 4 کانال بود
این عکس(البته این عکس رو گزاشتم تا مارکشو ببینید چون این مدل اونی نیست که من گفتم) ولی اطلاعاتش نبود:
4- pioner760 watt
و اما 5- که اینو خیلی تعریف میکرد
گفت کلاس A دو کانال مکسیدر 200 گفت قیمتش
البته بعید بدون خوب باشه آخه رفتم اونجا بم گفت پخشت چیه گفتم 7016 کننود(که مطمئن هستم نمیدونست چی هست!!!) گفت به درد نمیخوره باید پایونیر باشه !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
این اطلاعات و عکسش:
آقا حمید درجریانه
آمپی میخوام که 100 وات خروجی بده برای 1 جفت اسپیکر میخوام (mxc609 audiosystem)
پیشاپیش ممنون
Last edited by Mohammadkiller; 25-01-2013 at 20:22.
سلام
الان از چیش ناراضی هستی؟؟؟؟
راستی چرا آمپت لعنت اله علیه؟؟؟؟؟
آخه این جمله تیکه کلوم منه !!میخوام دلیلش رو بدونم؟!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)