مورینیو بیاد ردیف میشه...!
کارش درسته...
مورینیو بیاد ردیف میشه...!
کارش درسته...
سلام بر همگی دوستان گل:
اقا با چه زبونی بگم غلط کردم شرمنده دی
اخه میدونی چیه به جان خودم مشکل دارم خیلی وقته با کافی میام به محض اینکه مشکلم رفع شد خدمت میرسم.
پرز عزیز ایشالا با برگشتش امیده که یه تحول عظیم ایجاد کنه اونوقت بینم که کی میتونه جلو رئال قد علم کنه.
من والا بعد باخت مقابل بارسا نمیتونم بگم راموس بمونه
اخه یه جورایی راموس مث اسکول لاری هستش مرد بازیهای بزرگ نیستش .
مورینهو هم خوبه
آنجلوتی رو نمیدونم چی بگم
ولی در شرایط فعلی بهترین همین مورینهو هستش.
دقيقا
راموس مربي خوبيه
ولي مثله قلعه نوعيه
توي بازيهاي مهم و حساس كم مياره و تصميمات نادرست ميگيره
خوب حالا میبخشیمت!
بچه ها یه حبر خوب خوندم!
ظاهرا ریبری به دلیل علاقه به زیدان، در صورتی که پرز بیاد و در پی اون زیدان بیاد، ترجیه میده بین تیم هایی مثل منچستر و بارسا و ... به برنابئو بیاد!
به نقل از سایت گل و ان هم به نقل از روزنامه L’Equipe ، زیدان که رفیق نزدیک و هم وطن فرنک ریبری هست، با روی کار اومدنش، تاثیر زیادی در جذب وی خواهد گذاشت. هم چنین Alain Migliascio که یکی از شخصیت های قابل احترام برای ریبری هست ( دستیار و مدیر برنامه های زیدان ) کمک شایانی در انجام این انتقال خواهد کرد. ظاهرا خبر داغ اتمام این قرار داد حتی ممکنه تا 10 روز آینده همه جا رو گرم کنه ه ه ه ه: دی
ایـــــول !
اگه ریبری بیاد بعد رونالدو یا کاکا هم بیان دیگه عالی میشه
فقط میمونه دفاع
خودم وا ی میستم دفاع اخر توپ رد شد ادم رد نشه ادم رد شد توپ رد نشه نظرتون چیه کار لوس رو دوباره بیاریم
بسي خنديديم
زيدان اگه بياد جاي مياتوچيچ رو بگيره خيلي خوبه
فرض كن بهترين بازيكن جهان كه خيلي محبوبه بره با بازيكنا صحبت كنه تا به رئال بيان
خيلي تاثير داره
اگه شانس گند ما هست رونالدو میاد مرض قلبی که داره وسط زمین سنگکوب میکنه می خندیم
به گزارش RmadridFC: موراتی رئیس اینتر با ایبرا عهد بست اگر تیمی پیشنهادی 70 میلیون یورویی برای خرید ارائه کرد ستاره سوئدی خود را بفروشد...
مینو رایولا مدیر برنامه های زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی اینتر روز گذشته ملاقاتی با ماسیمو موراتی رئیس اینتر داشت.موراتی در این جلسه اعلام کرد که پیشنهاد تیم هایی که خواهان زلاتان هستند را بررسی خواهد کرد.
بعد از این ملاقات رایولا اعلام کرد زلاتان از حضور در اینتر خوشحال است و این تیم را ترک نخواهد کرد اما گاتزتا دلواسپورت نوشت موراتی عهد کرده در صورت دریافت پیشنهادی 70 میلیون یورویی زلاتان را بفروشد.موراتی نمی خواهد زلاتان را از دست دهد اما مهاجم اسبق یوونتوس اعلام کرده بعد از 5 سال حضور در این تیم قصد دارد بازی در یک تیم دیگر را نیز تجربه کند.
رئال مادرید از معدود باشگاه های اروپایی است که می تواند این رقم را بپردازد و به نظر می رسد تیم مورد علاقه زلاتان نیز می باشد.رایولا همچنین اعلام کرد زلاتان به باشگاه متمول منچستر سیتی که در ماه ژانویه پیشنهادی 100 میلیون یورویی برای جذب کاکا ارائه کرده بود نخواهد پیوست.
به گزارش RmadridFC: ستاره برزیلی فیورنتینا به رئال مادرید فکر نمی کند...
فلیپه ملو هافبک برزیلی فیورنتینا اعلام کرد هیچ علاقه ای به پیوستن به رئال مادرید ندارد.با توجه به درخشش فوق العاده ملو در رقابت های این فصل سری A بسیاری از روزنامه ها از رفتن او به یک تیم بزرگ اروپایی در پایان فصل خبر می دهند.
رئال مادرید یکی از این باشگاه هاست و ملو که از این خبر آگاه است نسبت به پیوستن به رئال تمایلی نشان نمی دهد.ملو در گفتگو با گاتزتادلواسپورت می گوید :"من در فیورنتینا رشد پیدا کردم و اکنون شانس حضور در لیگ قهرمانان با این تیم را در فصل بعد دارد.تنها چیزی که می خواهم این است که مردم بگویند ملو بازیکن بهترین بازیکن فیورنتینا است.همین برای من کافی است."
ملو یکی از بازیکنان کلیدی فیورنتینا است و با توجه به این که آنها به احتمال فراوان در لیگ قهرمانان فصل بعد حضور خواهند داشت مسئولان ویولا به هیچ عنوان ستاره برزیلی خود را از دست نخواهند داد.
شده فرناندو تورس شماره دو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)