تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 912 از 949 اولاول ... 412812862902908909910911912913914915916922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,111 به 9,120 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

امروز ( 96.11.16 ) ساعت 3:16 ظهره مثل اینکه بعد از شکایتم به 195 یه دستکاری هایی انجام دادن. خطم رو از 18 اوردن رو 17 که دیگه حداکثر سرعت رو ندارم ولی SNR بهبود پیدا کرده!!!!! در حالی که وقتی خطم رو 16 هم بود SNR از الان پایین تر بود! بدونید همه چی دست خودشونه و فقط باید کار رو به شکایت و دعوا برسونید، همین. ببینم در روزهای آینده وضعیت قطعی چجوری میشه، خبرشو بهتون میدم حتما
    سلام

دوست عزیز می‌خواستم چند روز پیش جواب بدم ولی‌ فراموش کردم

ببینید وقتی‌ ریت خط شما میره رو 18 یا 19 snr میاد پایین و همین باعث قطعی و پرش لینک می‌شه

الان تو تصویر snr شما 9.1 هست کلا زیر 11 یا 12 بیاد مشکل پرش لینک به وجود میاد

من خودم الان داتک خطم رو 18 یا 19 بسته شده و snr بین 8 تا 10 نوسان داره و روزی یکی‌ دوبار پرش لینک داره که زیاد برای من مهم نیست

چند روز پیش زنگ زدم پشتیبانی‌ گفت ما می‌تونیم براتون خط رو بالاترین حد اببندیم یا حد وسط یا پایین

خلاصه برای ما گذشت حد وسط و سدق رفت رو 15 و قطعی‌ اصلا نداشت ولی‌ مشکل این بود که رو حد وسط که گذشته بود ریت خط بالاتر از 13 یا 14 نمی‌رفت

من هم زنگ زدم گفتم خط رو بالا بستن الان هم رو ۱۸ یا ۱۹ هست ولی‌ snr بین ۸ یا ۹ هست

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان اگه ما تو خونه دو تا تلفن داشته باشیم و یکی از اونها به همراه مودم به اسپلیتر وصل باشه و تلفن دیگه مستقیم به پریز متصل باشه، روی سرویس اینترنت تاثیری داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان اگه ما تو خونه دو تا تلفن داشته باشیم و یکی از اونها به همراه مودم به اسپلیتر وصل باشه و تلفن دیگه مستقیم به پریز متصل باشه، روی سرویس اینترنت تاثیری داره؟
    خوب تلفن مستقیم به پریز نصب هست و باعث قطعی میشه

4. این کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

خوب تلفن مستقیم به پریز نصب هست و باعث قطعی میشه
    راه حل چیه؟ یعنی یه اسپلیتر دیگه هم به اون تلفن باید وصل کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

راه حل چیه؟ یعنی یه اسپلیتر دیگه هم به اون تلفن باید وصل کنم؟
    آره دیگه یه اسپلیتر هم به اون بزن

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

در ادامه پست قبلیم باید بگم که دوباره قطعی ها شروع شد که اصلا قابل تحمل نیست. به هیچ عنوان سمت فن آوا نیاین. برم تو تاپیک بقیه شرکت ها ببینم کدوماشون قطعی های کمتری دارن و احتمال 95% کوچ میکنم و الانم یه شکایت به 195 زدم تا آدم بشن
    امروز ( 96.11.16 ) ساعت 3:16 ظهره مثل اینکه بعد از شکایتم به 195 یه دستکاری هایی انجام دادن. خطم رو از 18 اوردن رو 17 که دیگه حداکثر سرعت رو ندارم ولی SNR بهبود پیدا کرده!!!!! در حالی که وقتی خطم رو 16 هم بود SNR از الان پایین تر بود! بدونید همه چی دست خودشونه و فقط باید کار رو به شکایت و دعوا برسونید، همین. ببینم در روزهای آینده وضعیت قطعی چجوری میشه، خبرشو بهتون میدم حتما
    خب امروز ( 96.11.17 ) ساعت 5:13 عصره. امروزم قطع شد و متاسفانه چک کردم دیدم خط رو برگردوندن رو 18مگ و SNR افتضاح شده در حالیکه رو 17 مگ بود و راضی بودم ( SNR شده بود 16.9 و استیبل هم بود )، کدوم احمقی این وسط گند زد بهش که یکی هم به خاطر شکایتم زنگ زد و رو هرچی بست SNR رو همون 10 موند که آخر گفتم رو 12 ببنده که اومد رو 16! خلاصه گفتم من حالیم نیست باید درست بشه و خرابی خط زد! گفت 72ساعت صبر کن!!! از یه طرفم دنبال اینم از دم در به صورت رو کار سیم گرونِ فویل دار بکشم که دیگه هیچ بهونه ای نداشته باشن

سلام

دوست عزیز می‌خواستم چند روز پیش جواب بدم ولی‌ فراموش کردم

ببینید وقتی‌ ریت خط شما میره رو 18 یا 19 snr میاد پایین و همین باعث قطعی و پرش لینک می‌شه

الان تو تصویر snr شما 9.1 هست کلا زیر 11 یا 12 بیاد مشکل پرش لینک به وجود میاد

من خودم الان داتک خطم رو 18 یا 19 بسته شده و snr بین 8 تا 10 نوسان داره و روزی یکی‌ دوبار پرش لینک داره که زیاد برای من مهم نیست

چند روز پیش زنگ زدم پشتیبانی‌ گفت ما می‌تونیم براتون خط رو بالاترین حد اببندیم یا حد وسط یا پایین

خلاصه برای ما گذشت حد وسط و سدق رفت رو 15 و قطعی‌ اصلا نداشت ولی‌ مشکل این بود که رو حد وسط که گذشته بود ریت خط بالاتر از 13 یا 14 نمی‌رفت

من هم زنگ زدم گفتم خط رو بالا بستن الان هم رو ۱۸ یا ۱۹ هست ولی‌ snr بین ۸ یا ۹ هست
    خطم چه روی 18 بسته بشه چه 16 و چه 14، متاسفانه SNR روی 10 ثابت رو به پایینه مگراینکه 12 یا پایین تر بسته بشه. ضمنا ماه اول بالا بسته شده بود و کلا در طول 30 روز دوبار قطعی داشتم اونم در حد 30 ثانیه! الان قطع بشه یا مودم رو خودم خاموش کنم، بین 15 تا 20 دیقه طول میکشه اینترنت بده بهم که توپ رو پاس داد تو زمین مودمم!!!!!! در حالی که من 6 سال آسیاتک داشتم و فوقش 30 ثانیه طول میکشید نت بده ( آسیاتک قطعا دزدترین و طمع کار ترین و حروم خورترینه ولی این مثال رو زدم که بگم مودمم هیچ ایرادی نداره )
    با آزمون و خطا میتونم بگم روی یه حدی ببندن که SNR بالای 12 بمونه ( مثل الان که بر خلاف میل باطنیم گفتم رو 12 ببندن تو این 72ساعتی که مهلت خواستن ) ولی مشکل اینه بعضی وقتا میاد پایین که زیادی پایین اومدنش باعث قطعی میشه پس مشکل از خودشونه وگرنه من از روز اول باید این مشکل رو پیدا میکردم نه از ماه دوم. خدا رو شکر 4تا خیابونم با مرکز مخابراتیمون فاصله داریم و نمیتونه بندازه گردن فاصله تا مرکز.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خب امروز ( 96.11.17 ) ساعت 5:13 عصره. امروزم قطع شد و متاسفانه چک کردم دیدم خط رو برگردوندن رو 18مگ و SNR افتضاح شده در حالیکه رو 17 مگ بود و راضی بودم ( SNR شده بود 16.9 و استیبل هم بود )، کدوم احمقی این وسط گند زد بهش که یکی هم به خاطر شکایتم زنگ زد و رو هرچی بست SNR رو همون 10 موند که آخر گفتم رو 12 ببنده که اومد رو 16! خلاصه گفتم من حالیم نیست باید درست بشه و خرابی خط زد! گفت 72ساعت صبر کن!!! از یه طرفم دنبال اینم از دم در به صورت رو کار سیم گرونِ فویل دار بکشم که دیگه هیچ بهونه ای نداشته باشن

خطم چه روی 18 بسته بشه چه 16 و چه 14، متاسفانه SNR روی 10 ثابت رو به پایینه مگراینکه 12 یا پایین تر بسته بشه. ضمنا ماه اول بالا بسته شده بود و کلا در طول 30 روز دوبار قطعی داشتم اونم در حد 30 ثانیه! الان قطع بشه یا مودم رو خودم خاموش کنم، بین 15 تا 20 دیقه طول میکشه اینترنت بده بهم که توپ رو پاس داد تو زمین مودمم!!!!!! در حالی که من 6 سال آسیاتک داشتم و فوقش 30 ثانیه طول میکشید نت بده ( آسیاتک قطعا دزدترین و طمع کار ترین و حروم خورترینه ولی این مثال رو زدم که بگم مودمم هیچ ایرادی نداره )
    با آزمون و خطا میتونم بگم روی یه حدی ببندن که SNR بالای 12 بمونه ( مثل الان که بر خلاف میل باطنیم گفتم رو 12 ببندن تو این 72ساعتی که مهلت خواستن ) ولی مشکل اینه بعضی وقتا میاد پایین که زیادی پایین اومدنش باعث قطعی میشه پس مشکل از خودشونه وگرنه من از روز اول باید این مشکل رو پیدا میکردم نه از ماه دوم. خدا رو شکر 4تا خیابونم با مرکز مخابراتیمون فاصله داریم و نمیتونه بندازه گردن فاصله تا مرکز.
    اره منم 4 تا خیابون با مخابرات فاصله دارم
    ولی خطم اگر رو سیزده یا حدود چهارده باشه snr میره رو پانزده
    در ضمن اینی که میگی امروز اومدم دیدم خط رفته رو هجده باید بگم این اتومات هست کسی برای شما نذاشته رو هجده مگ
    در واقع وقتی خط از طرف isp رو نهایت بسته شده باشه با هر بار قطع و وصل شدن ریت تغییر میکنه
    ممکنه یک بار رو هجده بره و اگر مودم رو خاموش روشن کنی میبینی که مثلا رو هفده بسته شده
    در واقع این اتومات هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مودم asus بگیرین تا حدودی سرعت و نویز تغییر بدین، با نویز زیاد پایدارتره
    من از مخابرات 3 کیلومتر بیشترم، خطم 7مگ با 7snr بدون قطعی

در ضمن همون آسیاتک موندم، نمیخوام بیش از 50تومان ماهی خرج dsl کنم حجم »منصفانه « با فناوا چندان فرقی نداره
    و محلمون فایبرنوری کشیدن دیگه نمیتونم عوضش کنم، گیر مخابرات میفتم
    قراره بزودی داخل ساختمان بیارن
    Last edited by dadash42; 06-02-2018 at 19:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

اره منم 4 تا خیابون با مخابرات فاصله دارم
    ولی خطم اگر رو سیزده یا حدود چهارده باشه snr میره رو پانزده
    در ضمن اینی که میگی امروز اومدم دیدم خط رفته رو هجده باید بگم این اتومات هست کسی برای شما نذاشته رو هجده مگ
    در واقع وقتی خط از طرف isp رو نهایت بسته شده باشه با هر بار قطع و وصل شدن ریت تغییر میکنه
    ممکنه یک بار رو هجده بره و اگر مودم رو خاموش روشن کنی میبینی که مثلا رو هفده بسته شده
    در واقع این اتومات هست
    ریت خط رو اتومات؟!!!!!!!!!!!!!! بیخیال. من 7 سال از ADSL استفاده میکنم همچین چیزی بدون دستی تغییر دادن پشتیبانی امکان پذیر نیست
    ضمنا حداکثر خط من تا 23 هم میره و مگراینکه خیلی دست و دلباز شده باشن که بخوان رو 23 ببندن!!!!!!!

مودم asus بگیرین تا حدودی سرعت و نویز تغییر بدین، با نویز زیاد پایدارتره
    من از مخابرات 3 کیلومتر بیشترم، خطم 7مگ با 7snr بدون قطعی

در ضمن همون آسیاتک موندم، نمیخوام بیش از 50تومان ماهی خرج dsl کنم حجم »منصفانه « با فناوا چندان فرقی نداره
    و محلمون فایبرنوری کشیدن دیگه نمیتونم عوضش کنم، گیر مخابرات میفتم
    قراره بزودی داخل ساختمان بیارن
    بی زحمت مدل دقیق مودمتون رو بگین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مودم asus DSL-N14U دارم، چند هفته پیش 185تومان خریدم
    الان دیچیکالا 279تومان میفروشه!!
    پول روز به روز چلو چشم بی ارزش میشه...
    بعید نیس 6 ماه بعد باید بازم یه مودم vdsl بخرم چون محلمون فایبری میشه
    Last edited by dadash42; 07-02-2018 at 01:37.

12. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •