با سلام خدمت شما آقا چوری
و با تشکر فراوان از پاسخ گویی بسیار سریع شما
بله فرمت به صورت CSO هست و بقول شما حتما چون فشرده هست اینقدر کنده حتما تبدیل میکنم.
TANX
با سلام خدمت شما آقا چوری
و با تشکر فراوان از پاسخ گویی بسیار سریع شما
بله فرمت به صورت CSO هست و بقول شما حتما چون فشرده هست اینقدر کنده حتما تبدیل میکنم.
TANX
سلام بهنام جان اسم کوچیکم علی هست.
خواهش میکنم.قابل شما را نداشت.
اگر یکم سرعتم را بیشتر بکنم میشم پشتیبان آنلاین
کلا GTA بازی سنگینی هست دیگه به cso هم تبدیل بشه افت فریم پیدا میکنه.(حتی فرمت cso این بازی در مموری ها اصلی سونی هم با مشکل روبرو میشود.)
علی جان خدمتت عرض کنم که:
بله از همون عکسهای رنگی استفاده کردم.
در کمال ناباوری مشکل در زمان بندی بود!!!!!یعنی وقتی دقیقا موقعی که مثلث مربوط به اطلاعات پوشه ظاهر میشه(یه ایپسیلون قبلش)باید پوشه رو باز کنم!دو سه بار امتحان کردم.وقتی بعد از ظاهر شدن مثلث پوشه رو باز میکنم نمیشه
قبلش هم همینطور
بالاخره یه نفس راحت کشیدم!این بازی ridge racer هم که یو ام دیشو گرفتم هر چند تقریبا روند یکنواختی داره ولی خداییش خوش ساخته.مخصوصا اینکه باید مدام دریفت کرد و من هم که عاشق دریفتم!
هم از تو و هم از بقیه بچه ها که به سوالاتم جواب دادید ممنونم.موفق باشید
خدا رو شکر که PSP توهم به این دنیا برگشت. من که این چند روزی سخت به فکرت بودم
علی آقا خوبه اینترنت پر سرعت نداری دیگه اون موقع چیکار میکردی؟
ولی من به شخصه اگه باز هم قصد خرید کنسول رو داشته باشم میرم سراغ سرزمین رایانه به نظر من با انصافرتره.
واقعا خيلي خيلي خيلي خيلي ممنون
من الان رفتم مموري information رو ديدم دستكاه مموري رو نشناخته بود خب تقلبي هست اما حداقل نبايد سرعتش بالا باشه ؟ والا من يكي از دلايل اصلي psp خريدنم gow بود :(
ببخشيد نقل قول نكردم با موبايل دردسريه
من تا حالا با هيچ كدوم از بازي هاي سنگين مشكل نداشتم جي تي اي و گاد اف وار و... همه رو هميشه با فرمت cso ميريزم روي مموري psp بدون مشكلم دارم بازي ميكنم .مموري مم اصل سوني هست 4 گيگ به قيمت 100 تومان خريدم فكر نكنم مموري اصلي سوني با افت فريم و از اين قبيل مسائل رو برو بشه!!!!![]()
خدا را شکر که هک شد.
خواهش میکنم.من که کاری نکردم.
وظیفه هست.اینجا هستیم که به هم دیگه کمک بکنیم.
الان اینترنت 512 دارم.اگه میشد و بهم میدادن بیشتر میگرفتم.
سرزمین رایانه هم کارش خیلی خیلی خوب هست و البته با انصاف.
چرا مموری های تقلبی سرعت بالا هم دارند.
شما با این برنامه های تست سرعت یک تست کن نتیجه را بگو.
یکی از همین برنامه ها را توی همین تاپیک معرفی کردم.یک سرچ بکن پیدا میکنی.
درسته مموری های اصلی مشکل سرعت ندارند.
اما این هم به بازی که cso هست ربط داره که تا چه مرحله ای فشرده شده باشه و با چه برنامه ای تبدیل کرده باشند.
کلا من خودم هم به همه دوستان همین توصیه را میکنم که مموری اصلی تهیه کنند.درسته یکم گرون تر هست اما ارزشش را داره.
الان مموری 4 گیگ اصل با گارانتی ایرانرهجو حدود 27-30 تومن هست.
Last edited by choory; 18-07-2009 at 22:01.
سلام به همگی منم توی 44 درصد گیر کردم دیگه مسابقه ای وجود نداره لطفا اگه کسی این بازی تموم کرده بگه باید چیکار کنیم حیفه بازی به این خوبی نصفه و نیمه بزاریم.
سلام دوستان
شما PSP 2000 رو ترجیح میدید یا PSP 3000 ؟
من توی مرکز خرید 170 دلار PSP 3000 رو دیدم ولی 2000رش رو ندارن
اگه بخوام 2000 بگیرم باید اینترنتی سفارش بدم ولی قیمت یکیه
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟
سلام دوست عزیز.
تاپیک زیر برای مقایسه این 2 مدل هست.
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim
با توجه به اینکه 3000 جدیدتر هست و اختلاف قیمت زیادی با 2000 نداره من بودم 3000 میخریدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)