تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 911 از 1320 اولاول ... 4118118619019079089099109119129139149159219611011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اینجا دیدم چند روز پیش یه نفر اسکرین شات دانلود با سرعت 8 مگابایت رو گذاشته بود و امروز ساعت 8 صبح رفتم سراغ همون سروری که ایشون تست سرعت دانلود از اون رو گذاشته بود و گوشی رو هات اسپات کردم و طبقه هم کف یه فایل رو گذاشتم واسه دانلود و دیدم تا 5.5 مگابایت می رفت با فورجی اما استیبلش تقریبا 3.3 مگابایت بود در حالی کا آپلودبوی که روزای قبل با تری جی حدود 2 مگابایت بود الان حدود 1 مگابایت شده. این یعنی همه چیز رو نمی شه به محدود شدن سرعت از طرف اپراتور نسبت داد هر چند که با این هجومی که برای استفاده از ترافیک رایگان شبانه همراه اول هست طبیعیه که سقف بذاره و سرعتها قابل پیش بینی نباشه. همراه اول دیر شروع کرده فراگیر کردن فور جی رو و هنوز مونده تا بتونه بار و ترافیک شبانه رو پیش بینی و مدیریت کنه و الان با این طرحهای رایگان بیشتر در حال بررسی باگ های شبکه و قدرت مانور اون زیر ترافیک دانلود هستش. در حقیقت داره هزینه میکنه تا مشکلات شبکه اش رو شناسایی کنه و بعدا صرف نظر از رقابتی که برای جذب کاربر داره بسته به برنامه های بازاریابی و فروشی که داره در این طرحها تجدید نظر خواهد کرد. ایرانسل هم اوائل راه اندازی تا بهار 94 طرحهای کوتاه مدت مثل بسته 50 گیگی سه ماهه روزانه داشت که 75 هزار تومان می فروخت و من دو بار استفاده کردم اما با گسترش و ثبات شبکه و افزایش کاربران شاهد ناپدید شدن این بسته ها بودیم.

یه نکته ای رو بگم هیچ وقت با وای فای هات اسپات نکنید سرعتو ب شکل محسوسی کم میکنه همیشه
    Usb tethering شیر کنید نت رو

2. 2 کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواستم سیمکارت اعتباری رو به یوسیم تبدیل کنم کد پستی پیامک کردم ولی میگه این طرح برای شما فعال نیست..! برم دفتر خدمات تبدیلش کنم چقد میگیرن؟
    منکه گوشیم فورجی بود 5 تومن اونم باید 5 تومن شارژ داشته باشی نقد نمی گیرن.

4. این کاربر از alireza_pes33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با افتخار به اطلاعتون می‌رسونیم که تا امروز ۶۸۴ منطقه تحت پوشش اینترنت 4.5G و ۱۷۳۰ منطقه 4G و ۲۷۶۷ منطقه تحت پوشش 3G همراه اول قرار گرفتن.

فهرست مناطق:
    mci.ir/notrino-coveredregions

6. 3 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خواستم سیمکارت اعتباری رو به یوسیم تبدیل کنم کد پستی پیامک کردم ولی میگه این طرح برای شما فعال نیست..! برم دفتر خدمات تبدیلش کنم چقد میگیرن؟
    بعضی جاها میگن اگه گوشیت 4g باشه رایگان هست..
    یک سری دیگه هستند میگن 5 هزار شارژ باید داشته باشی و تعویض میکنن و شارژ رو همراه اول میل میکنه.
    یک سری دیگه بجز 5 هزار شارژ که همراه اول میلش میکنه، دو سه هزار هم دستمزد میگیرن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من تا حالا از اینترنت سیم استفاده نکردم میخواستم بدونم برای استفاده از اینترنت شبانه 2-7 که 14500 هست آیا باید بسته روزانه هم داشت یا نه سوال بعدیم این هست که بهتر هست گوشی رو به پی سی وصل کنم یا یک دانگل فورجی ساپورت ارزان قیمت بخرم محبت کنید یک مدل هم معرفی کنید

با سپاس از راهنمایی های همه دوستان

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه نکته ای رو بگم هیچ وقت با وای فای هات اسپات نکنید سرعتو ب شکل محسوسی کم میکنه همیشه
    در دراز مدت باتری گوشی داغون میشه

10. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    وقتی از طریق گوشی با usb اینترنت را شیر کنم چه تنظیماتی را باید روی ویندوز اعمال کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

سلام دوستان
    اول از همه اگه جای درستی سوال نپرسیدم: عذر میخوام .
    میخواستم بدونم قضیه این فرکانسها و باند های اینترنت همراه (مثلا باند 3 و 7) چیه ؟ و اینکه چه فرقی با هم دارن و چطوری میشه باند مورد نظرم رو انتخاب کنم؟ آیا نرم افزار داره؟
    در ضمن سیم کارتم همراه اول و رایتل هستش. ممنون

13. این کاربر از فروزانفر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دوستانی که s8 دارن یک آپدیت براشون اومده که بعد از نصبش volte فعال میشه براشون

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

15. 3 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    اول از همه اگه جای درستی سوال نپرسیدم: عذر میخوام .
    میخواستم بدونم قضیه این فرکانسها و باند های اینترنت همراه (مثلا باند 3 و 7) چیه ؟ و اینکه چه فرقی با هم دارن و چطوری میشه باند مورد نظرم رو انتخاب کنم؟ آیا نرم افزار داره؟
    در ضمن سیم کارتم همراه اول و رایتل هستش. ممنون
    سلام.فورجی در ایران و در دو اپراتور اصلی بر روی باند ۳ و باند ۷ ارائه میشه که فرقی تقریبا میشه گفت با هم ندارن البته بیشتر تو ایرانسل و در همراه اول در شهرای بزرگ سرعت کمتری ممکنه رو باند ۳ ارائه بشه در فورجی پلاس یا همون 4.5G از هر دو باند همزمان استفاده میشه

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

17. 2 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. blackbird

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •