گزارش اتصالات رو که از ibs نگاه میکنم میبینم امروز چندین بار ریست شدم .حالا ریست بوده یا قطعی دیگه نمیدونم اما مشخصه دارن یه کارایی میکنن.
گزارش اتصالات رو که از ibs نگاه میکنم میبینم امروز چندین بار ریست شدم .حالا ریست بوده یا قطعی دیگه نمیدونم اما مشخصه دارن یه کارایی میکنن.
علی الظاهر سرویسی که من گرفتم واسه خراب شده ای به اسم " آواسیس کیش " هست.دو روز پیش به نمایندگیش توی شهرمون مدارک دادم اما هنوز که هنوزه خطم رانژه نشده !
یه چیز جالب این که یوزر و پسورد واسم تعریف کردن جناب نمایندگی اما جایی نیست که بتونم این پسورد رو عوض کنم.وقتی پرسیدم گفتن که این شرکت سایت و پنل کاربری نداره و همه کارا باید دستی همینجا انجام بشه و بیای اینجا واسه تمدید و بیسار !! (تو قرن 21 این چیزا عجیب نیست؟!)
حالا اینجا کسی هست از این شرکت سرویس داشته باشه؟ همه همینجوری انجام میدن یا فقط اینجا اینجوره؟
دوستان با اسپید تست که از سرور های مختلف تست می گیرم سرعت دانلود 1.75 هستش ولی با IDM از سرور های خارجکی و داخلی سرعت 470 تا 500 هستش.
اسپید تست قاط زده ؟
چند عامل تاثیر داره که مهمترینش اینه که اسپیدتست سرعت تک لینک رو نشون میده
یکی از دوستام 1 مگ داره،دان استریمشو بستن 2مگ آپ استریمشو 256،حالا زیاد سرعتش جالب نیست،برم با خط خودش زنگ بزنم 2020 زیادش میکنن آپ استریمو؟تاثیری هم خواهد داشت دیگه؟
دیشب 5.5 گیگ دانلود داشتم 2.20 دقیقه تا 6صبح.
همچنان سرعت روی 470 تا 530 هستش.
1مگ محدود ضحی کیش.
خط رو 4مگ بستن/.
![]()
فکر نکنم .چون توی پروفایل اپ وداون با هم تعریف میشن و نمیشه یکی رو زیاد کرد .فقط ممکنه خط رو روی 1024 بندازن که اپلودش هم 1 مگ بشه .اونوقت سرعت داونلود هم پایین میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)