خیلی نامردیه خدایی عطرایی که 40/50 تومن بودن الان بالای 150 تومنن وقتی یاد قیمتای قبل میافتم جیگرم آتیش میگره شنل اگوییست بود 120 الان 420 تومنه دردمونو به کی بگیم تو این مملکت
خیلی نامردیه خدایی عطرایی که 40/50 تومن بودن الان بالای 150 تومنن وقتی یاد قیمتای قبل میافتم جیگرم آتیش میگره شنل اگوییست بود 120 الان 420 تومنه دردمونو به کی بگیم تو این مملکت
Last edited by sAeEd_kHaAn; 29-06-2013 at 16:35.
درتایید حرف دوستمون یک عطر فوق العاده دم دستی بود mojoبعد من اینو چندوقت قبل خریده بودم زیر20تومن بعددرکمال تعجب شده60یعنی بهتون بگم دقیقا به عنوان خوش بو کننده هوا میشه ازش استفاده کرد
خب،وقتی همچین عطری همچین شرایطی داره بنظرتون عطرهای برندهای نامی چه خواهند شد؟؟؟![]()
اینا که خوبه من عطری داشتم که قبلا 70 تومن خریدم ولی حالا باید 220 تومن بالاش...اخه سوختن نداره این قضیه؟
سلام
دوستان چند سال پیش از ی اسپریAKAT(Perspektif)نقره ای استفاده میکردم که بعد ها دیگه نتونستم پیداش کنم.حالا ازدوستان میخوام ی ادکلنی به من معرفی کنند که بوش شبیه این اسپری باشه البتهنمیدونم تا حالا ازش استفاده کردید یا نه ی بوی خنک وجذابی داره.
این هم عکس اسپری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان ادکلن باز
من یه درخواست دارم ازتون!
کسی این ادکلن رو میشناسه؟ آیا این ادکلن اصل هست؟ کاری به خوبی و بدیش ندارم...فقط برام سوال پیش اومده که این برند giovanni giusti که اتفاقا سایت هم داره و کارش مد و لباس زنونه هست چرا هیچ اطلاعاتی از ادکلن و یا هر ادکلن دیگه ای از این برند داخل نه سایتش هست نه اینترنت؟
آیا این ادکلن فیکه؟
![]()
ظاهرا به ما که میرسه فعالین تاپیک میرن مرخصی
از دوستان کسی ادکلن از برند کرید رو داشته ؟
سلام
این ادکلن فیک نیست! فیک به ادکنی اطلاق میشه که دقیقا کپی از یک ادکلن دیگه باشه. این فقط یک نمونه خیلی معمولی هست که جدیدا به همت برادران چینی و اماراتی از این گونه تولیدات به اسم مشابه فلان ادکلن وارد کشور میشه که علارقم قیمت پایینی که دارند با قیمت بالا میفروشند! به نظر من آدم یک ادکلن از یک برند معمولی ولی اصل بگیره بهتر از اینه که از این گونه مشابه ها خرید کنه.
کدام نمونه از برند کرید منظورتون هست؟
دوستان یه ادکلن خوشبو زنونه معرفی می کنید در حده 150 تومن. یه چیز تووپ بگید ...
از جیب خودم میدم. پایین تر بگید ولی بالاتر نباشه.
خارج از بحث :
ادکلن جوپ الان چنده ؟ خیلی خوشبو بودش. الان هم پیدا میشه ؟
Last edited by Thor God; 07-07-2013 at 15:46.
البته نوسان قیمت زیاده اما شاید نزدیکترین ها به قیمت مد نظر شما اینا بتونن باشن:
I Love Love for women by Moschino
She Wood women by DSQUARED2
In The Mood For Love for women by Gianfranco Ferre
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)