شما تشریف می بری پلیس + 10 میگی من برگه ی سبزم نیومده المثناش رو میخوام سه سوت تو دستته
شما تشریف می بری پلیس + 10 میگی من برگه ی سبزم نیومده المثناش رو میخوام سه سوت تو دستته
دوست خوبم تو رو خدا اگه برنامه ای مثل درس یا هر چیز دیگه ای داری سفت بچسب بهش ولی اگه حرکت خاصی نمی خوای بکنی و الکی داری عقب میندازی به عنوان یه دوست کوچیکتر بهت میگم بهتره هر چه زودتر بری و برگردی تا مثل من مجبور نباشی وقتی کارت افتاد رو غلطک تازهبری خدمت. باز خود دانی صرفا یه پیشنهاد بود![]()
فعلا که دارم درس میخونم و دوست دارم هرچه زودتر برم سربازی
البته اینکه الان بری یا بعد بستگی به شرایط خودت داره
من خودم بعد از پیش دانشگاهی رفتم خدمت چون میدونستم اگه یه سال پشت کنکوری باشم درس نمیخونم.
رفتم و اومدم
نظر شخصی(با اینکه خودم اینطوری نبودم) : تا جایی که میتونی ادامه تحصیل بده بعد برو خدمت، چون خیلی خیلی برات راحت میگذره. من اوایل سختی کشیدم مخصوصا آموزشی
اونایی که بالای دیپلم بودن خدمت براشون مثل زنگ تفریحی تو زندگیشونه
مرسی از پاسختون دوستان
امروز رفتم برگ سبز رو ضمیمه پرونده کرد و برنگردوند ازش پرسیدم گفت المثنی قبول نمیکنند
حالا اگه اقدام کنم به مشکل برنمیخورم؟ استعلامی چیزی نیمگیرن؟ بعد صادر شدنش چقدر زمان میبره ؟ شنیدم همونجا درجا میدن
یه سوال من دانشجو هستم ومتولد 1369.10.4 هستم وپدرم هم 62 سالشه و سه برادر هستیم که دو تا شون که از من بزگ تر هستتند خدمت سربازی رفته اند ویکی شون ازدواج کرده ویکشون هم هنوز مجرده من چه جوری می تونم معاف بشم؟
متاسفانه معافیت راحت نیست
من یکی از دوستام پدرش فوت کرد,یه برادرش هم متاهل بود,و یه خواهر هم داره(بزرگتر از خودش) بهش گفتن نمیشه ! چون برادرت هست و میتونه سرپرست خانواده باشه
دوست عزیز با شرایط مذکور هیچ مورد معافی برایشما اعمال نمیشه
داستانهای سربازی
بچه ها امروز موقع نماز چندتا ازکادریا که باهم رفیق شدیمدورهم نشسته بودن گفتن باید به من تشویقی بدن که یه حالی تو عالم رفاقت به من داده باشن همینجور داشتن رو مقدار تشویقی بحث میکردن یه خروس بی محل پیداشد گفت چکارمیکنین گفتن میخوایم یه تشویقی ردیف به فلانی بدیم بره عشق وحال ..............
طرف گفت حالا اگه به این رفیقتون تشویقی بدین و اینجا نباشه شما چکار میکنین که گفتن اره راست میگه اگه تو نباشی که حال نمیده .........پس بی خیال همینطور دور هم صفاش بیشتره
نتیجه اخلاقی :
نامردا تورفاقتم نارفیقن
بچه ها 24رم شورا دارم واسه ستون فقرات کمرم...
خیلی فکرم مشغوله. دارم دیوونه میشم. امروز به خاطر همین مشغولیت فکر و حواس پرتی تصادف کردم و100تومن خسارت دیدم.
دکتر که عکس هام ور دید گفت ستون فقراتت خیلی اسیب دیده و شده مثل ستون فقرات پیر مردها. تعجب کرده بود.
گفت احتمالا تو بچگی خیلی شیطون بودی یا اتفاقی برات افتاده یا از جایی پریدی که مهره های کمرت به این روز افتاده.
گفت از دو نقطه هم رسیده به نخاع و یه کم داره به نخاع فشار میاره.
امروز دوباره رفتم پیشش کار داشتم اونجا ازش پرسیدم به نظرتون معاف میشم ؟هر کاری کردم گفت من نمیدونم.
این قدر فکرم رو مشغول کرده هی به خودم میگم اگر معاف نشم دیگه نمیرم خدمت.فرار میکنم. به معنای واقعی روانی شدم.
کسی در این مورد تجربه داره که با این شراطی ایا من معاف میشم یا نه؟
دیسک رو که میدونم معاف نمیکنن. ولی خودم رو نمیدونم مشکلم چقدر جدی هست و چقدر بدتر از دیسک معمولیه. فقط تا همین حد که دکتر ها گفتن و به شما هم گفتم میدونم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)