داداش جدیدا اینجوری نشون میده،اره مال همین الان از اصفهان
داداش جدیدا اینجوری نشون میده،اره مال همین الان از اصفهان
با حرفتون موافق نیستم
چون همون لحظه تست سرعت از سرورهای داخل استان اصفهان مثل آسمان فراز و آریا گستر اسپادانا حداکثر رو بهم میده اما بقیه سرورها خیر...
ممکن است من هم اشتباه کنم (نعوذبالله معصوم که نیستم) ولی اطلاع دقیق دارم که این دو شرکت ارتباطشان با مخابرات روی اینترانت است و نه اینترنت و ترافیک سمت مخابرات را از روی اینترانت انتقال میدهند و نه از روی اینترنت و عملاً ارتباطشان قبل از این روتر است نه بعد از این روتر
اگر به این تریسرتی که من گرفتم نگاه کنید می بینید که من برای رسیدن به آسمان فراز اصلاً از روتر 115 عبور نکردم بلکه از لایه اینترانت رسیدم
من الان چند تا تست پهنای باند هم گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور ایروان
سرور استانبول - ترکیه
سرور آلمان
در کل الان برای من تستها خیلی خوب است
این هم یک سرور آلمان دیگر در فرانکفورت
![]()
بله عرض کردم در بعضی از ساعات خیلی خوبه و مثل قبل کار میده
اون ساعاتی که مشکل هست خیلی وضعیت اسفبار میشه.
در مورد ارتباط این بسترها مسلما اینترانت هستش چون ما از سرورهامون در حالت اینترانت هم دسترسی داریم.
منتها قبلا هم همین مشکل رو آسیاتک داشت و با تغییر بستر ارتباطی به ptmp مشکل رو جل کردن ( روی فیبر )
حالا طبق تریس قبلی که من گذاشتم اگر این روتر در مسیر ارتباطی مثلا استان اصفهان به خارج از استان باشه حرف من صدق میکنه.
با این حال من پیشنهاد میکنم اگر دسترسی به دوستان بالادست مخابرات دارید و یا امکان بررسی دارید این قضیه پکت لاست به خارج استان رو بررسی کامل تری بفرمایید( از دید کاربر و نه کارشناس مخابرات )
تا هم مشکل من و هم مشکل دوستانی که از سرعت پایین گله مند هستند حل بشه به امید خدا![]()
10 مگابیت حرفه ای یکساله بدون مودم
![]()
10 مگ حرفه ای ... بدون شرح
مرکز قندی
![]()
نمیدونم من توهم زدم یا پینگ خیلی خوب شده
![]()
امروز به صورت اتفاقی خیلی خوب شده مخصوصا پینگ سرور های خارجی...
مسیر عمان پینگ 8.8.8.8 اش همین قدره.
شما آی پیت رو چک کن رنجش تغییر کرده فکر کنم.217 یا 185 شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)