تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 911 از 1211 اولاول ... 4118118619019079089099109119129139149159219611011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان نرم افزاري وجود داره كه باهاش بشه ميزان پولي رو كه اسپانسرها ميدن يا كلا اسپانسرها رو ويرايش كرد ؟
    بالاخره اينا بايد در قسمتي از بازي باشن ديگه
    توی پروفایلت خواستم کامنت بذارم دیدم غیر فعالیدیش.

البته من نمی دونم چطوری میشه دستکاریش کرد من فقط با ترینر بلدم افزایش بدم که زیاد حال نمیده.

سازنده برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 یکی دو روز پیش نسخه جدید این برنامه رو منتشر کرد و به قولی که در مورد اضافه کردن بنر ریلینک داده بود عمل کرد این نسخه رو از لینک زیر میتونید دریافت کنید .
    با برنامه بنر ریلینک میشه بنرهای هر تیمیو که خواستید به بازیتون اضافه کنید . البته ظاهرا این بنرها فقط توی ورزشگاه کونامی نصب میشند من تحقیق میکنم ببینم میشه اونها رو توی سایر ورزشگاهها هم نصب کرد یا نه اگه به نتیجه ای رسیدم شما رو هم در جریان میزارم .
    لینک نسخه جدید این برنامه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از طریق این برنامه من بنر ایران رو به بازی خودم اضافه کردم :

دوست عزیز این دو بازی هر کدوم برتریهایی نسبت به هم دارند . هر کدوم دارای نقاط قوت و ضعفی هستند و نمیشه یکی رو کاملا برتر از دیگری دونست .اگه توی گروه مقایسه این دو بازی تشریف ببرید اونجا چند روزی میشه که بحث مقایسه رو با شروع کردیم البته بصورت مقدماتی و مختصر صحبتهایی مطرح شده به امید خدا بعد از ایام عزاداری بحثو با جدیت بیشتری پیش خواهیم برد .

بله لینکش رو مهدی دیروز صبح زود گذاشت و من هم دانلود کردم و واقعا لذت بردم به خصوص که نصبی شده برنامه فقط تعجب می کنم که چرا Flag تیم ها فیک هست پارسال درست بود مثلا لوگو آرسنال درست بود البته من خودم لوگو های صحیح رو جایگزین می کنم بعد نصب

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستي لينك اون بنرهاي تماشاگران رو كه نمونه هاش رو گذاشته بودي من پيدا نكردم.اگه لطف كني همراه با بنر ميلان بذاري ممنون ميشم.
    این لینک بنرهاست ( حدود 15 مگا بایت ):

کد:
    توی این لینک هم نمونه های قشنگ دیگه ای از بنرها وجود داره :

کد:

و این یک نمونه از بنر میلان :

.........

از دوستان اگه کسی روش ایمپورت کردن بنرها رو بلد نیست و یا اینکه حوصله اینکار رو نداره من میتونم فایلهای کامل این برنامه رو یک جا براش آپلود کنم کافیه این فایلها رو توی کیت سرورتون کپی کنید .

4. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esi-72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا می خواستم بپرسم چجوری میشه فیس وارد become a legend کرد ؟

6. این کاربر از Esi-72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان پچی هست که مشکل ضعیف بودن داور و قدرت پایین دروازه بان ها را حل کرده باشه؟

بای بای

8. این کاربر از FGi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اگه می شه بهترین پچی که اومده با کرکش رو معرفی کنین و تو پست اول هم بزارین

من خیلی گشتم اکثرا پچ ها ادیت چرت و پرت و توپ و زمینو هوا و ناخون مربی و ... ست .. من یه پچ می خوام بازی روون شه لباس تیما درست شه
    کمک لطفا
    Last edited by MB3d; 26-12-2009 at 16:26.

10. این کاربر از MB3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من چند تا سوال دارم:
    تو ترکیبم مسی رو گذاشتم قسمت چپ مرکز زمین و با رول AMF اما نمی دونم چرا همیشه دقیقاً لب خط می ایسته و منتظر توپ می مونه.اینجوری نمی خوام بهش پاس بدم چون اکثر اوقات مجبور می شم در این حالت توپ را سانتر کنم.هرکاری می کنم نمی آد وسط زمین.
    رونی هم همینجور با اینکه فورواده اما اکثر اوقات سمت راست بیرون محوطه جریمه منتظر توپ هست حتی بعضی اوقات گوشه زمین هم میره.
    من پچ gaming access را نصب کردم بازی خیلی بهتر شده.بعضی مواقع بارون خیلی خیلی شدید هم میباره.هروقت باروی شدید میاد به نظرم بازیکنان آروم تر میدوند.طبیعیه؟

اما من تو بازی از چلسی یک هیچ عقب بودم با رونی تو محوطه جریمه پا به توپ شدم روش خطا کردن اما داور نگرفت به نظر شما این خطاست:

12. 3 کاربر از zibarezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه می شه بهترین پچی که اومده با کرکش رو معرفی کنین و تو پست اول هم بزارین
    من یه پچ می خوام بازی روون شه لباس تیما درست شه
    منم همین درخواست رو دارم . اگه یه OPTION FILE قرار بدید که اسم بازیکن و تیم ها و لباس تیم رو درست کنه ممنون میشم .

من پچ gaming access را نصب کردم بازی خیلی بهتر شده.بعضی مواقع بارون خیلی خیلی شدید هم میباره.هروقت باروی شدید میاد به نظرم بازیکنان آروم تر میدوند.طبیعیه؟

اما من تو بازی از چلسی یک هیچ عقب بودم با رونی تو محوطه جریمه پا به توپ شدم روش خطا کردن اما داور نگرفت به نظر شما این خطاست:

سلام .

داداش این یچ Gaming Access حجمش چقدره ؟ همه چیرو درست میکنه ؟ و نصبش چجوریه ؟

ضمنا این صحنه ام یه خطای واضح هست و یه کارت زردم داره حتما . به نظرم برو از داور شکایت کن اگه ییگیری نکردنم به نشانه ی اعتراض alt+f4 رو بزن و بیا بیرون از بازی احتمال اینکه ابرامویچ داور و خریده باشه هست

14. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    قسمت scout توی مود bal برای چیه؟

16. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چند تا سوال داشتم
    1 چرا تو مستر لیگ بازیکنهایی مثل کرایف و پله و پلاتینی و غیره نیستند ولی بازیکنهایی مثل مارادونا اشمایکل و الیور کان و غیره هست؟
    2 تو مستر لیگ چه طوری یه بازیکنم را به یه تیم دیگه بدم تا پول خوبی گیرم بیایه؟

3 ویندوزم 7 است سیستم من هم خیلی بالا است ولی موقع بازی بازی روان نیست و پرش و گیر داره چه کار کنم من

4 یه اپشن فایل عالی میخوام که همه چیزش عالی باشه و تیم های کلاسیک و ازاد کنه

5 بهترین پچی که موجوده را به من بدهید

ممنون

18. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام .

داداش این یچ Gaming Access حجمش چقدره ؟ همه چیرو درست میکنه ؟ و نصبش چجوریه ؟

ضمنا این صحنه ام یه خطای واضح هست و یه کارت زردم داره حتما . به نظرم برو از داور شکایت کن اگه ییگیری نکردنم به نشانه ی اعتراض alt+f4 رو بزن و بیا بیرون از بازی احتمال اینکه ابرامویچ داور و خریده باشه هست
    داداش من تا به حال هیچ پچی غیر از gaming access نریختم پس از بقیه خبر ندارم.اما به نظر من بازی سختتر شده و دروازه بانها هم قویتر شدن.
    شما هم امتحان کن و نقاط قوت و ضعف پچ را بگو تا ما بیشتر دقت کنیم.
    در مورد اون خطا هم تا تونستم عنایت را مورد عنایت قرار دادم و چند تا شعار بی تربیتی علیه داور دادم آخه نامرد وقت اضافه هم بود

20. 2 کاربر از zibarezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •