واسه منم از طریق آسیاتک نمیشه رفت بیست نت ولی با ...شکن میشه رفت
فک کنم عمدا آسیاتک بستتش![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
واسه منم از طریق آسیاتک نمیشه رفت بیست نت ولی با ...شکن میشه رفت
فک کنم عمدا آسیاتک بستتش![]()
حالا تا ببینیم فردا چی میشه ! من که از خدامه درست بشه و لغوش کنم میترسم لغوش کنمو درست نشه یا لغوش نکنمو درست بشه ! الآن تو آمپاز شدید گیر کردم![]()
همینجور داره زیاد میشه ! میترسم تا فردا برسه به دو سه هزار !![]()
با dial up هم نمیشه!
ارش دادا دمت گرم فردا ی تست Ping بذار اگه خوب بود ک دیگه درخواستمو بدم...
اینم پینگ وایرلس ماتریکس ...اکثر موقع ها همین بدون تایم اوت و ثابت
![]()
من اگه جای تو بودم کل محله رو شام دعوت میکردم بیرون و 1000 رکعت نماز شکر میخوندم و یه چند کیلوییم اسفند میزاشتم دوروبر مودم و یه 2 کیلو نمکم میبستم به آنتن
پینگ 20نت امشب بین 200 تا 700 متغیره با تقریبا 30 درصد پکت لاست !
آنپاس شدید!
![]()
Last edited by ahriman323; 27-07-2013 at 00:03.
وضعیت زیر خط فقر .... سرانه هر شیرازی از اینترنت شده نیم صدوم مگ ....
![]()
سلام دوستان . من میخوام یه سرویس adsl نامحدود بگیرم . میخواستم ببینم کجا بهتره سرعتش و قطعیش کمتره ؟
در ضمن بگم که ما 3 تا کاربر اینترنت خور تو خونه هستیم ،سال هاست که از صبانت اسفاده میکنم و ماهی 86 تومن میدم واسی 30 گیگ که سر ماه نرسده تموم میشه اون 30 گیگ . قبلا سرعته صبا خیلی خوب بود ، میگفتم خوب حالا که ماهی 86 میدم لااقل سرعتش خیلی خوبه ولی الان دیگه همون سرعت رو هم نداره و من تصمیم دارم یه اینترنت نامحدود بگیرم که هم هزینه ام کمتر بشه و هم راحت دانلود کنم.
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه ما 3 نفری با هم استفاده میکنیم از نت ، شما چه سرویسی از چه شرکتی رو بم پیشنهاد میکنید . میخوام برای یک ماه یه سرویس نامحدود امتحان کنم ببینم چی میشه . دوستم 512 آسیا تک رو پیشنهاد داد بم . نظر شما چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)