دوستان من تازگی ها پینگ میکنم لوکال ای پی مدممو پینگم فوقالعاده بالاس برای یه شبکه رو 300 هست
کسی میدونه چی کار کنم بهتر شه ؟
مودمم smc 7904wbra4 هست
دوستان من تازگی ها پینگ میکنم لوکال ای پی مدممو پینگم فوقالعاده بالاس برای یه شبکه رو 300 هست
کسی میدونه چی کار کنم بهتر شه ؟
مودمم smc 7904wbra4 هست
چرا کسی راهنمایی نمیکنه![]()
ساپورت نمیکنه
داخل کاتالوگش ننوشته از استاندارد ITU G.992.3 که همون Adsl2 هست ساپورت میکنه.
خوب مشخصه دیگه شما به سرور کارت شیرینگ وصلی داری ازش دیتا دریافت میکنه واسه همین چراغ Lan و اینترنت شما چشمک میزنه. اگر کانالهات فریز دارند و یا دیر باز میشند اولین دلیل می تونه پینگ بالا با اون سرور باشه.
آدرس سرورتون رو برام pm کنید یا ip اون رو. بقیه دلایلش خارج از بحث تاپیکه. ممکنه دستگاه شما این مدلی باشه مثل Cuberevo یا ایمیجی که رو دستگاهت هست مناسب نیست و خیلی دلایل دیگه....
خواهشا اینجا سوال نکنید چون به غیر از پینگ مربوط به اینجا نمیشه.
منظورتون از nic چیه؟ درایور کارت شبکتون که گویا onboard هست رو نصب کردید؟
کابل شبکه شما مشکلی نداره؟ همونی که تو جعبه مودم بود استفاده کردید؟
شما برو داخل cmd و بنویس Ping 192.168.1.1 ببین request timeout میده.
وقتی با اینترنت هم برای 2 دقیقه کار نمیکنی باز هم پینگ 192.168.1.1 انقدر بالاست؟ تنظیمات مودم رو بهم نریختی مثلا Qos رو فعال نکردی؟
پینگ این ip باید 1 یا زیر 1 ms باشه.
دوست عزیز خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم.
اما مودم من رو حالت bridge نیست. مدلش هم RP-LINK W8901G هست.
تنظیماتش هم به این صورت هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لازمه از جای دیگه هم عکس بذارم.
ببینید مشکل من دقیقا" اینه که کنار connection وایرلس توی لپتاپ می نویسه no internet access. باید یه کانکشن ADSL بسازم تا به اینترنت وصل شه.
و همین طور اگه کامپیوترم به انترنت وصل باشه با لپتاپ که وصل می شم می گه یوزر پسورد غلطه و برعکس.
ممنون می شم راهنماییم کنید.![]()
کار این دو دستگاه خیلی شبیه هم هست، چون روتر وایرلس خودش در بر گیرنده یک Access Point هست.
Access Point عنصر اصلی شبکه های وایرلس هست و اجازه میده اطلاعات مبتنی بر سیم بصورت وایرلس برای استفاده پخش بشه و همونجوری که خودت هم میدونی فقط یه پورت Ethernet داره که هر چی بهش وصل بشه تو شبکه Share میشه. بطور مثال تو دانشگاه ها اینترنت رو به پورت Ethernet اکسس پوینت وصل میکنه و اینترنت بصورت بی سیم برای مصرف کننده ها پخش میشه. البته خود کلایت ها هم میتونن بصورت بی سیم از طریق اکسس پوینت با هم ارتباط داشته باشن.
خود اکسس پوینت ها قابلیت هایی دیگه ای دارن که بستگی داره در چه حالتی استفاده بشه، مثلا میتونیم از یک Access Point در حالت Repeater استفاده کنیم و در واقع همون کاری رو انجام بده که در شبکه های سیمی برای تقویت اطلاعات استفاده میشه.
حالا اگر ما به این اکسس پوینت یک روتر هم اضافه کنیم یه Wireless Router خواهیم داشت.
اکسس پوینت به پخش SSID میپردازه و وظیفه برقراری ارتباطات بی سیم رو داره و روتر هم وظیفه مسیریابی و انتخاب بهترین مسیر برای برقراری ارتباط بین دستگاه ها.
چون تو دستگاه ما یه روتر هم اضافه شده، برخلاف اکسس پوینت که فقط یک پورت Ethernet داشت ما اینجا چندین پورت Ethernet داریم که با توجه به تنظیماتی که انجام میدیم میتونیم کاری کنیم که تمام این چهار پورت، پورت LAN باشن و کامپیوترهای دیگه رو با سیم بهش وصل کنیم، یا پورت اول پورت WAN باشه و سه پورت دیگه پورت LAN باشن.
بطور کلی اکسس پوینت وسیله برقراری ارتباط برای شبکه های بی سیم هست، اما روتر وسیله برقراری برای شبکه های سیمی. با ترکیب این دو و بوجود اومدن Wireless Router ما توانایی اتصال چندین شبکه سیمی رو با شبکه وایرلس خودمون داریم.
همانطور هم که قبلا گفتیم روتر وایرلس در برگیرنده توانایی های یک Access Point هست. وظیفه اکسس پوینت پخش اطلاعاتی نظیر SSID و معرفی خودش به کامپیوترهای دیگه هست، نه اینکه کامپیوترهای دیگه رو بشناسه.الان مودم من روتر وایرلس هم داره پس چرا نمی تونم شبکه های اطراف رو سرچ کنم؟ برنامه ای لازم داره؟
با اکسس پوینت میشه اینکار رو کرد؟
یا فقط این کارتهای شبکه وایرلس یا آداپتورهای وایرلس میتونه سرچ بکنه؟
خیلی ممنون.
وقتی کامپیوتر شما وایرلس های اطراف رو سرچ میکنه در واقع داره SSID های پخش شده رو از اکسس پوینت های اطراف میخونه و به شما نشون میده که انتخاب کنید و به کدوم وصل بشید.
اما اکسس پوینت خودش یک مرجع برای اتصال کامپیوتر شما هست و وظیفه شناختن اکسس پوینت های دیگه رو نداره.
برای چی باید اکسس پوینت روتر شما باید شبکه های دیگه رو شناسایی کنه؟؟؟
دوست عزیز خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم.
اما مودم من رو حالت bridge نیست. مدلش هم RP-LINK W8901G هست.
تنظیماتش هم به این صورت هست :
اگه لازمه از جای دیگه هم عکس بذارم.
ببینید مشکل من دقیقا" اینه که کنار connection وایرلس توی لپتاپ می نویسه no internet access. باید یه کانکشن ADSL بسازم تا به اینترنت وصل شه.
و همین طور اگه کامپیوترم به انترنت وصل باشه با لپتاپ که وصل می شم می گه یوزر پسورد غلطه و برعکس.
ممنون می شم راهنماییم کنید.![]()
مراحل نصب درایورش رو میحوام بدونم...منظورت اینه که کانکشن رو روی xp بسازی و کانکت بشی و خود مودم کانکت نشه؟
جناب XSS
خیلی ممنون از اطلاعات مفید و جامعتون . من AP رو فکر میکردم همون Wireless Adapter هستند.حواسم به پورت Lan اکسس پوینت نبود مدام اشتباه میگرفتم. باز هم ممنون.
برید داخل cmd بنویسید Ping 192.168.1.1 بعد Enter رو بزنید یک عکس بگیرید.
شما مودمتون خودش وصل میشه به اینترنت یا با کانکشن خودت باید وصل بشی؟
مارک و مدل مودم رو هم نگفتید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)