تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 911 از 1759 اولاول ... 41181186190190790890991091191291391491592196110111411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من تازگی ها پینگ میکنم لوکال ای پی مدممو پینگم فوقالعاده بالاس برای یه شبکه رو 300 هست
    کسی میدونه چی کار کنم بهتر شه ؟
    مودمم smc 7904wbra4 هست

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان عزیز
    من مودمم tp-link8817
    من از 256 استفاده میکنم .
    تنظیمات pppoe رو انجام دادم . اما مطمئن نیستم که درسته یا نه
    به هر حال مودم بدون کانکنیشن به نت وصله
    من مودم رو بوسیله کابل usb به کامپیوتر وصل کردم . و از شبکه هم برای استفاده در ----- کار میکنم
    من کلا این خط رو برای ----- گرفتم
    وقتی کامپیوتر خاموشه چراغ lan - iinternet-adsl-power روشن هستن اما چراغ های اینترنت و لان هی چشمک میزنن .
    دلیلش چیه ؟
    چون احساس میکنم اینجوری اینترنت با تایم اوت شدن به ----- میرسه و اینجوری کانال ها با اذیت باز میشن
    میشه راهنمایی کنید و در آخر روش pppoe کردن مودم من رو مختصرا توضیح بدید
    ممنون
    چرا کسی راهنمایی نمیکنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من مودم Huawei مدل SmartAX MT 800 رو دارم، می خواستم بدونم که چه جوری باید بفهم که ADSL2 رو ساپورت می کنه یا نه؟
    ساپورت نمیکنه
    داخل کاتالوگش ننوشته از استاندارد ITU G.992.3 که همون Adsl2 هست ساپورت میکنه.

4. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا کسی راهنمایی نمیکنه
    خوب مشخصه دیگه شما به سرور کارت شیرینگ وصلی داری ازش دیتا دریافت میکنه واسه همین چراغ Lan و اینترنت شما چشمک میزنه. اگر کانالهات فریز دارند و یا دیر باز میشند اولین دلیل می تونه پینگ بالا با اون سرور باشه.
    آدرس سرورتون رو برام pm کنید یا ip اون رو. بقیه دلایلش خارج از بحث تاپیکه. ممکنه دستگاه شما این مدلی باشه مثل Cuberevo یا ایمیجی که رو دستگاهت هست مناسب نیست و خیلی دلایل دیگه....
    خواهشا اینجا سوال نکنید چون به غیر از پینگ مربوط به اینجا نمیشه.

6. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوباره سلام، من مودم linksys wag120n خریدم به پیشنهاد آقا jobin_vm ، فردا قراره از شاتلبیان و مودم تستی خودشونو وصل کننو بعد بردارن ببرن.
    من امروز مودمو وصل کردم به کامپیوتر. nic من onboard و مال مادربورد asus. مودم ظاهراً درست وصل شده، چراغاش درسته ولی چراغ LAN روی مادربرد به جای سبز، قرمزه و وقتی network magic مودمو باز میکنم میگه روتر وصل نیست و فقط retry میده. لطفاً هر کی می تونی در این مورد هم یه کمکی برسونه. البته از bios مودم هم LAN-و فعال کردم ولی فایده ای نداشته.

مدل مادربردم هم asus M2N-E SLI هستش.
    منظورتون از nic چیه؟ درایور کارت شبکتون که گویا onboard هست رو نصب کردید؟
    کابل شبکه شما مشکلی نداره؟ همونی که تو جعبه مودم بود استفاده کردید؟
    شما برو داخل cmd و بنویس Ping 192.168.1.1 ببین request timeout میده.

دوستان من تازگی ها پینگ میکنم لوکال ای پی مدممو پینگم فوقالعاده بالاس برای یه شبکه رو 300 هست
    کسی میدونه چی کار کنم بهتر شه ؟
    مودمم smc 7904wbra4 هست

وقتی با اینترنت هم برای 2 دقیقه کار نمیکنی باز هم پینگ 192.168.1.1 انقدر بالاست؟ تنظیمات مودم رو بهم نریختی مثلا Qos رو فعال نکردی؟
    پینگ این ip باید 1 یا زیر 1 ms باشه.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مودم شما الآن رو حالت Bridge تنظیم شده که برای وصل شدن به اینترنت ، باید هر دفعه رو کانکشن کلیک کنید. در حالت Bridge شما نمی تونید از Wireless و LAN همزمان استفاده کنید. راه حلش هم اینه که نوع اتصال مودم به ISP رو از Bridge به PPPoE تغییر بدین.
    در این حالت دیگه هیچ وقت نیازی به ساختن Connection و کلیک رو اون نیست. هربار سیستم و مودم رو روشن کنید ، اتومات وصل میشن.

اگه مدل مودمتون رو بگین ، میتونیم تغییر تنظیمات رو شروع کنیم . . .
    دوست عزیز خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم.
    اما مودم من رو حالت bridge نیست. مدلش هم RP-LINK W8901G هست.
    تنظیماتش هم به این صورت هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه لازمه از جای دیگه هم عکس بذارم.
    ببینید مشکل من دقیقا" اینه که کنار connection وایرلس توی لپتاپ می نویسه no internet access. باید یه کانکشن ADSL بسازم تا به اینترنت وصل شه.
    و همین طور اگه کامپیوترم به انترنت وصل باشه با لپتاپ که وصل می شم می گه یوزر پسورد غلطه و برعکس.
    ممنون می شم راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک سوال برام پیش اومد دقیقا فرق اکسس پوینت با روتر وایرلس به جز خاصیت روتری چیه؟
    کار این دو دستگاه خیلی شبیه هم هست، چون روتر وایرلس خودش در بر گیرنده یک Access Point هست.
    Access Point عنصر اصلی شبکه های وایرلس هست و اجازه میده اطلاعات مبتنی بر سیم بصورت وایرلس برای استفاده پخش بشه و همونجوری که خودت هم میدونی فقط یه پورت Ethernet داره که هر چی بهش وصل بشه تو شبکه Share میشه. بطور مثال تو دانشگاه ها اینترنت رو به پورت Ethernet اکسس پوینت وصل میکنه و اینترنت بصورت بی سیم برای مصرف کننده ها پخش میشه. البته خود کلایت ها هم میتونن بصورت بی سیم از طریق اکسس پوینت با هم ارتباط داشته باشن.
    خود اکسس پوینت ها قابلیت هایی دیگه ای دارن که بستگی داره در چه حالتی استفاده بشه، مثلا میتونیم از یک Access Point در حالت Repeater استفاده کنیم و در واقع همون کاری رو انجام بده که در شبکه های سیمی برای تقویت اطلاعات استفاده میشه.

حالا اگر ما به این اکسس پوینت یک روتر هم اضافه کنیم یه Wireless Router خواهیم داشت.
    اکسس پوینت به پخش SSID میپردازه و وظیفه برقراری ارتباطات بی سیم رو داره و روتر هم وظیفه مسیریابی و انتخاب بهترین مسیر برای برقراری ارتباط بین دستگاه ها.
    چون تو دستگاه ما یه روتر هم اضافه شده، برخلاف اکسس پوینت که فقط یک پورت Ethernet داشت ما اینجا چندین پورت Ethernet داریم که با توجه به تنظیماتی که انجام میدیم میتونیم کاری کنیم که تمام این چهار پورت، پورت LAN باشن و کامپیوترهای دیگه رو با سیم بهش وصل کنیم، یا پورت اول پورت WAN باشه و سه پورت دیگه پورت LAN باشن.

بطور کلی اکسس پوینت وسیله برقراری ارتباط برای شبکه های بی سیم هست، اما روتر وسیله برقراری برای شبکه های سیمی. با ترکیب این دو و بوجود اومدن Wireless Router ما توانایی اتصال چندین شبکه سیمی رو با شبکه وایرلس خودمون داریم.

الان مودم من روتر وایرلس هم داره پس چرا نمی تونم شبکه های اطراف رو سرچ کنم؟ برنامه ای لازم داره؟
    با اکسس پوینت میشه اینکار رو کرد؟
    یا فقط این کارتهای شبکه وایرلس یا آداپتورهای وایرلس میتونه سرچ بکنه؟
    خیلی ممنون.
    همانطور هم که قبلا گفتیم روتر وایرلس در برگیرنده توانایی های یک Access Point هست. وظیفه اکسس پوینت پخش اطلاعاتی نظیر SSID و معرفی خودش به کامپیوترهای دیگه هست، نه اینکه کامپیوترهای دیگه رو بشناسه.
    وقتی کامپیوتر شما وایرلس های اطراف رو سرچ میکنه در واقع داره SSID های پخش شده رو از اکسس پوینت های اطراف میخونه و به شما نشون میده که انتخاب کنید و به کدوم وصل بشید.
    اما اکسس پوینت خودش یک مرجع برای اتصال کامپیوتر شما هست و وظیفه شناختن اکسس پوینت های دیگه رو نداره.
    برای چی باید اکسس پوینت روتر شما باید شبکه های دیگه رو شناسایی کنه؟؟؟

11. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مودم شما الآن رو حالت Bridge تنظیم شده که برای وصل شدن به اینترنت ، باید هر دفعه رو کانکشن کلیک کنید. در حالت Bridge شما نمی تونید از Wireless و LAN همزمان استفاده کنید. راه حلش هم اینه که نوع اتصال مودم به ISP رو از Bridge به PPPoE تغییر بدین.
    در این حالت دیگه هیچ وقت نیازی به ساختن Connection و کلیک رو اون نیست. هربار سیستم و مودم رو روشن کنید ، اتومات وصل میشن.

اگه مدل مودمتون رو بگین ، میتونیم تغییر تنظیمات رو شروع کنیم . . .
    دوست عزیز خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم.
    اما مودم من رو حالت bridge نیست. مدلش هم RP-LINK W8901G هست.
    تنظیماتش هم به این صورت هست :
    اگه لازمه از جای دیگه هم عکس بذارم.
    ببینید مشکل من دقیقا" اینه که کنار connection وایرلس توی لپتاپ می نویسه no internet access. باید یه کانکشن ADSL بسازم تا به اینترنت وصل شه.
    و همین طور اگه کامپیوترم به انترنت وصل باشه با لپتاپ که وصل می شم می گه یوزر پسورد غلطه و برعکس.
    ممنون می شم راهنماییم کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

منظورت اینه که کانکشن رو روی xp بسازی و کانکت بشی و خود مودم کانکت نشه؟
    مراحل نصب درایورش رو میحوام بدونم...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جناب XSS
    خیلی ممنون از اطلاعات مفید و جامعتون . من AP رو فکر میکردم همون Wireless Adapter هستند.حواسم به پورت Lan اکسس پوینت نبود مدام اشتباه میگرفتم. باز هم ممنون.

من از وقتی فی - ش استفاده میکنم گاهی اوقات هیچ سایتی رو باز نمیکنه تا زمانی که فی - ش رو باز کنم . هم فایر فاکس و هم اینترنت اکسپلورر

برید داخل cmd بنویسید Ping 192.168.1.1 بعد Enter رو بزنید یک عکس بگیرید.
    شما مودمتون خودش وصل میشه به اینترنت یا با کانکشن خودت باید وصل بشی؟
    مارک و مدل مودم رو هم نگفتید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •