تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 911 از 1137 اولاول ... 4118118619019079089099109119129139149159219611011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    کسی کتاب جدید ادبیات موضوعی گاج رو دیده؟
    چه جوره؟ تستهاش و درسنامه هاش
    من کتابای قرابت و املای دکتر سبطی رو دارم +زبان فارسی و اون کتاب تاریخ ادبیات رمزینه رو ولی چون اونا تستاشون کمه میخوام این کتابو بگیرم
    کسی اطلاعی ازش داره؟
    فقط اگه ممکنه سریعتر بگید
    باتشکر

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

دوستان چه كتابي فقط رو ترجمه عربي كار كرده و خوب كار كرده ...؟ يعني بشه باش به تسلط رسيد
    فن ترجمه الگو . ترجمه عربي كانون رو از دور ديدم ..هنوز قسمت نشدهورق بزنمشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من امسال سال سوم میشم. این لیستی هست که مد نظرمه. لطفا بگید که خوبه یا نه؟ اضافه کنم به لیست یا کم کنم ؟ رشتم هم ریاضی میباشد

حسابان : آموزش>>نشر الگو (دوجلدی) .... تست >> گاج سفید

فیزیک 3: آموزش >> رمزینه .... تست>> خیلی سبز

زبان فارسی 3 : دکتر هامون سبطی دو جلدی

هندسه 2 : گاج سفید
    عربی : آموزش>>ایاد فیلی .... تست >> بانک تست خیلی سبز .......(گاج سبز نمیدونم بخرم یا نه !؟)

شیمی 3 : مبتکران
    جبر : اصلا نمیدونم چی به چیه !!!

ادبیات3 : گاج سبز و (نمیدونم خیلی سبز براری هم تهیه کنم یا نه ؟!)

آرایه : رمزینه
    قرابت : (سبطی زود نیست واسم آیا !؟)

لطفا به داد من برسید ! با تشکر

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

سلام دوستان. من امسال سال سوم میشم. این لیستی هست که مد نظرمه. لطفا بگید که خوبه یا نه؟ اضافه کنم به لیست یا کم کنم ؟ رشتم هم ریاضی میباشد

حسابان : آموزش>>نشر الگو (دوجلدی) .... تست >> گاج سفید

فیزیک 3: آموزش >> رمزینه .... تست>> خیلی سبز

زبان فارسی 3 : دکتر هامون سبطی دو جلدی

هندسه 2 : گاج سفید
    عربی : آموزش>>ایاد فیلی .... تست >> بانک تست خیلی سبز .......(گاج سبز نمیدونم بخرم یا نه !؟)

شیمی 3 : مبتکران
    جبر : اصلا نمیدونم چی به چیه !!!

ادبیات3 : گاج سبز و (نمیدونم خیلی سبز براری هم تهیه کنم یا نه ؟!)

آرایه : رمزینه
    قرابت : (سبطی زود نیست واسم آیا !؟)

لطفا به داد من برسید ! با تشکر
    حسابان : نشر الگو سنگینه ها ! مطمئنی میتونی بخونی ؟ اگه ریاضی دومت خوبه این کتاب رو بخر ! درضمن یه چیزی بهت بگم
    همین نشر الگو واسه تست و آموزش واقعا کافیه ، به هیچ وجه گاج سفید رو نگیر که دیگه وقت نمیکنی هر 2 تارو کامل بخونی ! واقعا وقت نمیکنی ... تست گاج سفید 400 صفحه هست فکر کنم ، نشر الگو هم خودش 2 تا کتاب مفصل هست ! واقعا زیاده ! نمیتونی 2 تارو باهم بخونی !

فیزیک 3 : رمزینه واسه آموزش عالیه ، آخر هر مبحث هم 20-30 تا تست داره ، خیلی سبز رو هم حتما بخر و کار کن ، این کتابا عالین

زبان فارسی : نععععع ! سبطی رو نخر ! یه عدد خیلی سبز بخر ، من هم سبطی رو دارم هم خیلی سبز ، خیلی سبز خیلی بهتر هستش ! هرچند سبطی پایه ای کار کرده اما خیلی سبز راحت تره

هندسه 2 : وقت نمیکنی تست بزنی ها ! اما خب یه گاج سفید رو بخر ... لازمت میشه ، برای فهم مفاهیم عالیه

عربی : برادر من آموزش ایاد فیلی الان اصلا به دردت نمیخوره ! باید تابستون پیش دانشگاهی این کتاب رو بخری ، الان فقط وقتت تلف میشه ، بانک تست خیلی سبز هم به دردت نمیخوره ، باید تابستون پیش اینارو بخری ! یه عدد گاج سبز بخر با یه گلواژه ، عربی نهایی 20 میشی

شیمی 3 : تست مبتکران عالیه

جبر : یه گلواژه بخر ، سوالای سخت هم توش هست ، نهایی راحت 20 میشی

ادبیات 3 : یه گاج سبز کافیه ، خیلی سبز رو بخری توش فقط و فقط تست قرابت معنایی هست که واقعا به دردت نمیخوره ، برات سم هست ، تا وقتی که قرابت بلد نیستی نباید تست قرابت بزنی

آرایه : آخه آرایه به چه دردت میخوره ؟ : دی
    این کتاب رو دارم ، همین آرایه رمزینه ، ولی به دردم نخورد سال سوم

قرابت : خیلی زوده ! : دی
    سال سوم اگه مدرسه تیزهوشان باشی تو امتحانا بهت تست قرابت میدن که اونم راحت میشه زد ، تابستون پیش باید این کتاب هارو بخری

پ ن : من تمام این کتابایی رو که گفتی رو دارم توی کتاب خونم ! همشون ! اونایی که گفتم نخر رو واقعا نخر ! چون خودم خریدم و ازشون استفاده نکردم ...
    فقط گیج میشی !
    Last edited by One Minute; 03-06-2012 at 11:49.

5. 3 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

سلام دوستان. من امسال سال سوم میشم. این لیستی هست که...
    امتحان نهایی: تسلط بر تمام تمرین‎های کتاب + یک حل تمرین+بررسی دو سه نمونه از سولات سال‎های قبل ====> نمره‎ی شما>19
    موارد قبلی+دقت کافی در امتحان ====> نمره‎ی شما=20

درباره‎ی این کتاب‎ها هم ففط درباره‎ی قرابت معنایی هامون سبطی عرض کنم اگر به ادبیات و شعر علاقه‎مندید بخرید و بخونید در غیر این صورت نظری ندارم!

موفق باشید!

7. 2 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حسابان : نشر الگو سنگینه ها ! مطمئنی میتونی بخونی ؟ اگه ریاضی دومت خوبه این کتاب رو بخر ! درضمن یه چیزی بهت بگم
    همین نشر الگو واسه تست و آموزش واقعا کافیه ، به هیچ وجه گاج سفید رو نگیر که دیگه وقت نمیکنی هر 2 تارو کامل بخونی ! واقعا وقت نمیکنی ... تست گاج سفید 400 صفحه هست فکر کنم ، نشر الگو هم خودش 2 تا کتاب مفصل هست ! واقعا زیاده ! نمیتونی 2 تارو باهم بخونی !

فیزیک 3 : رمزینه واسه آموزش عالیه ، آخر هر مبحث هم 20-30 تا تست داره ، خیلی سبز رو هم حتما بخر و کار کن ، این کتابا عالین

زبان فارسی : نععععع ! سبطی رو نخر ! یه عدد خیلی سبز بخر ، من هم سبطی رو دارم هم خیلی سبز ، خیلی سبز خیلی بهتر هستش ! هرچند سبطی پایه ای کار کرده اما خیلی سبز راحت تره

هندسه 2 : وقت نمیکنی تست بزنی ها ! اما خب یه گاج سفید رو بخر ... لازمت میشه ، برای فهم مفاهیم عالیه

عربی : برادر من آموزش ایاد فیلی الان اصلا به دردت نمیخوره ! باید تابستون پیش دانشگاهی این کتاب رو بخری ، الان فقط وقتت تلف میشه ، بانک تست خیلی سبز هم به دردت نمیخوره ، باید تابستون پیش اینارو بخری ! یه عدد گاج سبز بخر با یه گلواژه ، عربی نهایی 20 میشی

شیمی 3 : تست مبتکران عالیه

جبر : یه گلواژه بخر ، سوالای سخت هم توش هست ، نهایی راحت 20 میشی

ادبیات 3 : یه گاج سبز کافیه ، خیلی سبز رو بخری توش فقط و فقط تست قرابت معنایی هست که واقعا به دردت نمیخوره ، برات سم هست ، تا وقتی که قرابت بلد نیستی نباید تست قرابت بزنی

آرایه : آخه آرایه به چه دردت میخوره ؟ : دی
    این کتاب رو دارم ، همین آرایه رمزینه ، ولی به دردم نخورد سال سوم

قرابت : خیلی زوده ! : دی
    سال سوم اگه مدرسه تیزهوشان باشی تو امتحانا بهت تست قرابت میدن که اونم راحت میشه زد ، تابستون پیش باید این کتاب هارو بخری

پ ن : من تمام این کتابایی رو که گفتی رو دارم توی کتاب خونم ! همشون ! اونایی که گفتم نخر رو واقعا نخر ! چون خودم خریدم و ازشون استفاده نکردم ...
    فقط گیج میشی !
    سلام . ازتون تشکر میکنم بابت این مطلب و وقتی که گذاشتید

حسابان: مجبورم حجمشو نادیده بگیرم چون یه کتاب میخوام که کامل باشه و نیازهامو برطرف کنه. تست گاج سفید رو هم قطعا نمیگیرم (خوب شد گفتی ها)

در مورد فیزیک 3 هم باهاتون کاملا موافقم

زبان فارسی: خیلی سبز بیشتر نکته ای هست و مشکلی باهاش ندارم. نظرم بیشتر رو خیلی سبزه.

هندسه 2 : بله گاج سفید از واجباته

عربی : گاج سبز تاثیر خیلی خوبی داره تو امتحان نهایی ، شکی نیست ولی میترسم پیش دانشگاهی وقت نداشته باشم که عربی رو جمع و جورکنمالبته بانک تست رو بیخیال شدم ولی هنوز بین خریدن و نخریدن ایاد فیلی شک دارم چون قواعد ها رو کامل متوجه میشم ولی نه در حد عالی .... نمره عربیم هم 18 هست تو مدرسه.

شیمی 3 : 100 %

جبر : ممنونم . راهنمایی بسیار خوبی بود

ادبیات : فقط شد گاج سبز . آرایه و قرابت هم نمیخرم. (تیزهوشان نیستم)

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امتحان نهایی: تسلط بر تمام تمرین‎های کتاب + یک حل تمرین+بررسی دو سه نمونه از سولات سال‎های قبل ====> نمره‎ی شما>19
    موارد قبلی+دقت کافی در امتحان ====> نمره‎ی شما=20

درباره‎ی این کتاب‎ها هم ففط درباره‎ی قرابت معنایی هامون سبطی عرض کنم اگر به ادبیات و شعر علاقه‎مندید بخرید و بخونید در غیر این صورت نظری ندارم!

موفق باشید!
    از راهنماییتون متشکرم .
    والا علاقه دارم اما نه زیاد . بنا به راهنمایی های دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شما ، بهتره تا سال آینده این کتابو تهیه نکنم !

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

سلام . ازتون تشکر میکنم بابت این مطلب و وقتی که گذاشتید

حسابان: مجبورم حجمشو نادیده بگیرم چون یه کتاب میخوام که کامل باشه و نیازهامو برطرف کنه. تست گاج سفید رو هم قطعا نمیگیرم (خوب شد گفتی ها)

در مورد فیزیک 3 هم باهاتون کاملا موافقم

زبان فارسی: خیلی سبز بیشتر نکته ای هست و مشکلی باهاش ندارم. نظرم بیشتر رو خیلی سبزه.

هندسه 2 : بله گاج سفید از واجباته

عربی : گاج سبز تاثیر خیلی خوبی داره تو امتحان نهایی ، شکی نیست ولی میترسم پیش دانشگاهی وقت نداشته باشم که عربی رو جمع و جورکنمالبته بانک تست رو بیخیال شدم ولی هنوز بین خریدن و نخریدن ایاد فیلی شک دارم چون قواعد ها رو کامل متوجه میشم ولی نه در حد عالی .... نمره عربیم هم 18 هست تو مدرسه.

شیمی 3 : 100 %

جبر : ممنونم . راهنمایی بسیار خوبی بود

ادبیات : فقط شد گاج سبز . آرایه و قرابت هم نمیخرم. (تیزهوشان نیستم)
    حسابان : دقیقا به ذهنم رسید شاید بخوای هر 2 تارو بگیری ! واسه همین بهت حجم گاج سفید رو گفتم ! سفارش ویژه میکنم ! یا الگو رو بگیر یا گاج سفید رو ! نکات هردوشون مثل همه ، یه وقت فکر نکن اگه گاج سفید رو نگیری بعضی از نکات رو از دست میدی ... الگو به تنهایی میتونه تورو برای کنکور بسازه

فیزیک 3 : پس خیلی سبز و رمزینه حله ! به شرط اینکه کامل بخونی ! اول رمزینه ، بعد خیلی سبز ! میدونی چرا ؟ خیلی سبز یک روشی داره و اینه که اول مسئله رو میده بعد توی مسئله فرمول تستی رو بهت معرفی میکنه ، اگه تو فرمول رو بلد نباشی نمیتونی مسئله رو حل کنی و کلی اعصابت بهم میریزه ، واسه همین اول رمزینه رو بخون تا یاد بگیری بعد خیلی سبز رو بخون

زبان فارسی : اتفاقا به خاطر همین میگم خیلی سبز ! ما امسال یه معلم زبان فارسی داشتیم سوال میداد در حد تیم ملی ! واسه تکواژ شماری 2-3 تا جمله میداد ، تعداد تکواژ ها میرفت بالای 80-90 تا !!!! خیلی سبز از این تست ها داشت و من کار میکردم و خیلی به نفعم میشد واقعا ...

هندسه 2 : سعی نکن واسه هندسه زیاد تست بزنی، فقط درس نامه های گاج سفید رو مو به مو بخون که واقعا مفهوم رو برات جا میندازه، هدف تو اینه که هندسه نهایی 20 بشی ، همین

عربی : ببین !! دقیقا ببین چی میگم !! عربی ایاد فیلی اصلا به درد تو نمیخوره ، کتابش دور و بر 400-500 صفحه هست و توش پر از نکات کنکوری هست ، درس رو هم خیلی خیلی خلاصه گفته ، یعنی برات موشکافی نکرده ، من امسال عید ( عید سوم ) عربی 1 و 2 رو کامل خوندم ، الان تو عربی 3 واقعا هیچ مشکلی ندارم ، یه گاج سبز و یه گلواژه میتونه عربی نهاییت رو 20 کنه و همه چیز رو بفهمی ، اگه ایاد فیلی رو بخری واقعا نمیتونی ازش استفاده کنی ، تو تنها کاری که باید بکنی اینه که عربی 1 و 2 رو بخونی ، همین

ادبیات : پس بهتر ، آرایه و قرابت رو نخر ، به دردت نمیخوره ! گاج سبز رو هم خریدی خیلی جاهاش رو نخون ! چرت و پرت زیاد توشه !! خریدی میفهمی چی میگم ...

حرف Haj_Amoo صد در صد تایید میشه ، برا نهایی فقط تمرینای کتاب
    Haj_Amoo شناختی ؟ یادته رنک یک دوئل آریزونا کی بود ؟ : دی

11. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

اول رمزینه ، بعد خیلی سبز ! میدونی چرا ؟ خیلی سبز یک روشی داره و اینه که اول مسئله رو میده بعد توی مسئله فرمول تستی رو بهت معرفی میکنه ، اگه تو فرمول رو بلد نباشی نمیتونی مسئله رو حل کنی و کلی اعصابت بهم میریزه ، واسه همین اول رمزینه رو بخون تا یاد بگیری بعد خیلی سبز رو بخون
    من فکر می‎کنم ترکیب جزوه‎ی دبیر + فیزیک 3 احمد مصلایی هم کافی باشه. البته نظر شما همچنان صائب است. تکمیل: من رمزینه رو ندیدم. بستگی به جزوه‎ی دبیر هم داره.
    Haj_Amoo شناختی ؟ یادته رنک یک دوئل آریزونا کی بود ؟ : دی
    آره، ولی انگار شما فراموش‎کار شدی! یه سر به پروفایلم بزن!
    Last edited by Haj_Amoo; 04-06-2012 at 11:24. دليل: تکمیل

13. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

من فکر می‎کنم ترکیب جزوه‎ی دبیر + فیزیک 3 احمد مصلایی هم کافی باشه. البته نظر شما همچنان صائب است. تکمیل: من رمزینه رو ندیدم. بستگی به جزوه‎ی دبیر هم داره.

آره، ولی انگار شما فراموش‎کار شدی! یه سر به پروفایلم بزن!
    دبیر ما که جزوه اش کاملا در حد نهایی بود ، تمام کتاب رو هم خط به خط بررسی کرد ، بنابراین وقتی برای کارهای تستی نمیموند !
    برا همین میگم که رمزینه رو بخره تا آموزش ببینه

ئه ! پس میشناسی ! خب حالا پروفایل چی شد پس ؟ : دی

15. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •