تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 911 از 1138 اولاول ... 4118118619019079089099109119129139149159219611011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.اگر اواپراتور کولر سوراخ شده یا نشتی داشته باشه مشخصه چون رسوب از قسمت سوراخ شده بیرون میزنه و به مرور زمان رسوب میکنه که باید کلا تعویض کنی چون تا اونجایی که میدونم نمیشه
    اببندی کنی و اگر ببری پیش یخچال ساز شاید راهی پیدا کنه و بعد تعمیر با هوا پر میکنه و نیم ساعت باید کنار گذاشته بشه بعد با کف صابون دوباری نشتی بررسی بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شلنگها هم اگر میخوای بسازی حتما برای پرس سر شلنگ از پرس برقی استفاده کن چون پرس دستی جواب نمیده

یه اوریفیس والو یا فیلتر مدادی در قسمت لوله ای که به از درایر به اواپراتور نصب میشه هست که جلوگیری میکنه از ذرات و اشغال که از سمت درایر عبور میکنه باید تمیز کنی یا نو بخری چون اگر ذرات عبور کنه میره سمت قطعه اکسپکشن والو که کارش پاشش گاز به صورت پودری از روزنه اکسپکشن والو وبعد توسط بلوئر باد خنک پرتاب میشه

کپسول درایر هم اگر باز کردی با دست تکون بده ببین ذرات و اشغال داخل هست یا نه اگر هست باید تعویض بشه معمولا بعد دوسال کلا تعویض میشه

2.این دوقسمت بشکن و تلسکوپی فرمان خراب بشه فرمان لق میزنه و یا گاهی اوقات دسته راهنما هم با فرمان میچرخه

اين قسمت به صورت تلسكپي طراحي شده و چند سانتي فرمون رو ميتونيد تو عمق تنظيم كنيد، و يه مكانيزم بسيار ساده براي قفل شدن تو موقعيتي كه دوست داريد داره.

اما در مورد ايمني، علاوه بر اتصالات خورد شونده تو فرمون يه تلسكوپي براي ايمني هست كه تو ماشيناي زيادي هم وجود داره
    همونطور كه ميدونيد فرمونشون دوتا محور يا شفت اصلي داره ( تو نمونه هايي با قابليت تنظيم ارتفاع و عمق سه تا )، دوتاي اصلي كه يكي تو ستون فرمون و يكي از زير بوستر تا جعبه فرمون قرار داره تو همه ي مدلها به صورت تلسكوپي طراحي شدن كه در صورت برخورد شفت جمع ميشه و نيرو منتقل نميشه و چون نيرو تحت زاويه هست هم با شديد ترين ضربه ها چهار شاخ فرمون نيرو رو منحرف ميكنه يا خورد ميشه.

اين شفت داخل ستون فرمون=
    اون دوتا محور که تو عکس معلومه توش بجای پین پلاستیک تزریق کردن تو تصادف اون پلاستیک میشکنه بعد جمع میشه بعد تصادف هم میگن یه دلر میزنیم یه پیچ مهره جاش میبندیم

حتما متوجه ميشيد ديگه، اين دو قستم مثل تلسكوپ تو هم جمع ميشن، دقيقا مشابه همين شفت رو تو كاپوت ميتونيد ببينيد.

ايمني رو داشته باشيد .

اين ستون فرمون با تمام سادگي كه پيچيده به نظر مياد خيلي نظر منو به خودش جلب كرده.

حالا جالبتر یه سویل قهوه ای مشتری مکانیکم سال 73 تصادف میکنه جلو ماشین جمع میشه فرمون میره داخل یا بهتر بگم نمیخوره تو سینه راننده و طرف صحیح سالم پاده میشه وضعش هم خوب بوده و حتی به پزشک هم نمیره ماشین رو خرجش میکنه و جمع مینه جای اون پین پلاستیک هم پیچ مهره بسته میشه سال 79 دوبار تصادف میکنه ولی ایندفعه فرمون قفسه سینش رو خورد میکنه دنده ها میره داخل ریه خونریزی منجر به فوت میشه
    اینجاس که اهمیتش معلوم میشه چون واقعا کارایی داره
    برای همین مکانیکم دلر میزنه و میگه ببرید بدید توش پلاستیک خشک تتزریق کنن یا یه پین پلاستیکی بتراشید بزنید جا با سر پک داغش میکنه بعد با پتک کلش رو پخ میکنه
    یا اینکه میگه برید از رو اوراقی باز کنید

2. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توصیه اکید میکنم هرگز این کار را نکنید.
    سالها قبل انجام دادم ( روی کامارو 8 سیلندر) و نه تنها کارایی مناسبی نداشت، بلکه بعد از حدود 2 سال کار، یکباره شکست و تکه تکه شد !
    شانس آوردم که کنار موتور نیاستاده بودم و تکه ها به اطراف پرت شد و بازهم خوشبختانه به رادیاتور صدمه وارد نشد چون یکی از تکه ها دقیقا به لبه پایینی رادیاتور برخورد کرد و سوراخش کرد که خوشبختانه لوله پایینی کور بود و هیچ نشتی بوجود نیامد.

حقیقت اینکه صدای کمتر هم نداشت و من فقط بطور موقتی تا پیدا کردن یک پروانه اصلی سالم فلزی ،از نوع پلاستیکی استفاده کردم، وگرنه هرگز همچین ریسک خطرناکی انجام نمیدادم.
    با این پاسخ های بی ریا ما رو شرمنده میکنید.
    پروانه فلزی با پره کمتر چطور؟

4. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پروانه کلاچ دار منظورتون هست ؟
    پروانه 7 پر دو مدل هست
    پره ساده
    پره فنر دار

ساده که مشخص هست
    ولی فنر دار قضیه فرق داره اون فنر ها در دور بالای موتور باز میشه و اون فنر ها نمیذاره تیغه پره ها بشکنه

دلیل این کلاچ دار بودن بخاطر کم شدن صدای موتور در حالت cold هست و در دور بالا بخاطر روغن سیلکون داخل مسیر کلاچ پروانه و یک فنر بی متال بر اثر گرم شدن فنر روغن مسیرش ازاد میشه و درنتیجه دور پروانه بیشتر میشه
    کلاچ پروانه اگر نشتی داشته باشه خرابه چون روغن سیلکون ازش خارج شده
    معمولا اگر در دور 2500 RPM و بالاتر خراب بشه موتور سرد که روشن میکنیم صدا میده که قفل شدن به علت نقص فنی داخلی کلاچ ایجاد میشه
    یا با دست میچرخونی با حالت خشن احساس میشه میچرخه که کلاچ باید عوض بشه
    کلا در حات سرد یه مقدار سفتر میچرخه در حالت موتور گرم نرم تر میچرخه اگر هم با دست بچرخونی همیت تور سفت تر شده خراب هست

6. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با این پاسخ های بی ریا ما رو شرمنده میکنید.
    پروانه فلزی با پره کمتر چطور؟
    خواهش میکنم.
    فکر میکنم بهتره که از همان نوعی که روی ماشین نصب هست استفاده کنین، چون به هر حال آب و هوای ایران گرمسیری هست و ماشینهای ما هم بخاطر داشتن سرسیلندر از جنس آلیاژ آهن، انتقال حرارت کمتری نسبت به آلومینیم دارن و از طرفی با وجود استفاده از کولر بخصوص در ترافیک، پروانه یکی از مهم ترین وسائل خنک کننده به حساب میاد.

نمونه های دارای پره های کمتر، برای مدلهای بدون کولر استفاده میشه ( مثل نوا C1 ) که اگر روی نوا کولردار نصب بشه، مقدار خنک کنندگی افت پیدا میکنه، همینطور در مدلهای 8 سیلندر هم به همین صورت هست و البته فرق آنچنانی در تغییر صدا نداره.

شاید بهترین کار ، نصب کلاچ پروانه باشه که روی مدلهای 8 سیلندر خیلی خوب نصب میشه، و البته برقی کردن سیستم خنک کننده که اونهم اما و اگرهای زیادی داره و به نظر من با توجه به تجاربی که در این روش بدست آمده، بهترین کار استفاده از کیتهای برقی کردن سیستم خنک کننده است که مختص اتومبیلهای ما طراحی شده که شامل رادیاتور، موتور فن و پروانه ها، قاب فن و بستهای نگهدارنده و از همه مهمتر دینام آمپر بالا برای تولید برق کافی جهت فنها هست.

مسلما خرید این کیتها با توجه به محدودیتهای زیادی که هست، ممکنه چندان به صرفه نباشه، اما شخصا اگر قصد چنین کاری داشته باشم ترجیح میدم از این کیتهای استاندارد استفاده کنم.

به یاد " کلی "

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنونم از دوستان بابت پاسخی که دادید
    والله ماشین من هم C3 بدون کولر هست ولی پروانه 7 پر داره.پروانه سالمه از سر کنجکاوی پرسیدم که بدونم آیا با پروانه پلاستیکی صدا کمتر میشه یا خیر.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان درمورد نرمی و ارتفاع ماشینم مشورت میخواستم ازتون
    من از نرمی و ارتفاع ماشینم در کل راضی نیستم.

جلوی ماشین خیلی ارتفاعش افت کرده و میشه گفت تقریبا گلگیر 2 انگشت با لاستیک فاصله داره و برعکس عقبش خیلی بالاست.با تعویض بوش های اتاق ارتفاع جلو دو سه سانت اومد بالا اما بازم کمه.حالا بعضیا میگن فنر لول ها افت کرده و ضعیف شده و یه جلوبندی ساز بهم گفت احتیاج به تعویض فنر لول نیست اگه میخوای بیاریش بالا منجید بذار زیرش.نظرتون چیه؟

منجید گذاشتن تو نرمی تاثیر نمیذاره؟ (آخه شنیدم استاندارد نیست)
    برای ارتفاع دلخواه باید فنر لول تعویض بشه؟
    در حال حاضر نرم ترین فنر لول تو بازار چه مارکی هست؟

برای عقب هم که میگن باید بادگیری بشه تا بیاد پایین.حال اگه بادگیری بشه خُشک نمیشه عقب ماشین؟

10. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسلما فنرهای جلو یا کوتاه شده و یا بر اثر سالها کارکردن، جمع شده و دیگه ارتفاع استاندارد نداره.
    گذاشتن منجیت راه حل ساده ای هست اما خشکی زیادی بوجود میاد و با کمترین دست اندازه، جلوی ماشین بشدت کوبیده میشه انگار که هیچ کمک فنری وجود نداره.

فکر میکنم ارزش این را داره که یک جفت فنر سالم پیدا کنید چون انجام راههای دیگه نتیجه دلخواه و مناسبی نداره.

برای عقب هم همان روش بادگیری باید انجام بشه و البته نه خیلی که از حد استاندارد کمتر باشه. بخشی از نرم و خشک بودن هم به کمک فنرها بستگی داره که ظاهرا بعضی از دوستان از کمک فنرهای ژاپنی مارک " مونرو" استفاده کردند و راضی بودن.

فکر میکنم بهتر اول با تعویض فنر های جلو با نمونه های سالم و استاندارد و بادگیری فنرهای عقب و برگشتن به حالت اولیه، ماشین را در وضعیت ارتفاع مناسب قرار بدید و بعد از این کار بر روی نرم شدن کار بکنید، مثل استفاده از کمک فنرهای نرمتر و تایرهایی با حالت ارتجاعی بیشتر چون لاستیک هم تاثیر زیادی در خشک یا نرم بودن ماشین داره.

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    جناب armindevile گرامی
    این کاتالوگ را از کجا تهیه کردید؟
    واقعا باارزشه، با این کاتالوگ، نیازی به هیچ مکانیکی ندارید.

درود ببر همه ی اساتید گرامی

14. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کاتولگ از امریکا هزینه کردم اقوام فرستادن از تعمیرکاران خودروهای امریکایی خریداری شده هر برگی 40 یا 50 هزار خریداری شده و همه مسائل انواع خودروهای امریکایی به صورت بخش به بخش توضیح داده و البته باید زبان انگلیسی و
    نام قطعات و غیره باید بلد باشی

ما کارمون همین هست حتی با خارج از کشور هم در مورد تعمیرات مشاوره میدیم
    در ایران این کاتولگ نیست
    قطر کاتولگ واقعا جالبه تازه دو رو کپی کردم =

16. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مکانیک چطور متوجه شد که احتیاج به تعویض فنر لول نیست ؟

چرا لاستیک ضربه گیر بین اتاق را تعویض کردید ؟

اقا منجید زیر فنر لول نمیذارن اصلا من تا حالا در این 20 سال چنین چیزی نشنیدم کلا شاسی ماشین بهم میزیزه اگر تعمیرکار نمیدونه بگه بلد نیستم

ارتفاع دلخواه وجود نداره همین که سازنده خودرو گفته باید باشه اگر میخوای درست کنی باید هفت خان رستم را طی کنی به این سادگی نیست

الان فنر لول که تحت فشار هست overall dimension چند سانت هست ؟

1. از لبه بالای فنر به لبه پائین فنر اندازش چند سانت است ؟ در این عکس البته منظورم در فنر رو ماشین نصبه منظورم هست

2.اندازه gap بین فنر لول چند میلیمتر یا سانت هست ؟
    3. ایا در قسمت فنر لول های جلو shock absorber یا کمک روغنی نصبه ؟
    قسمت عقب ماشین بلندتره ایا کمک عقب را تعویض کردی ؟و چطور این حلت ایجاد شده ؟

اگر فنر لول هم بادگیری کنی ممکنه بعد یک هفته به حالت اول برگرده

18. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پلاکی که روی گیربکسه دکسول نوشته در فکر خرید توربین نو هستم چند تا سوال داشتم از خدمت اساتید
    1-با توجه به اینکه خود گیربکس دکسول هستش توربین دکسول بگیرم براش و آیا روی توربین نو هم نوشته شده دکسول؟
    2-توربین هایی که در بازار می فروشن نو هستند یا اینها هم که در ایران موجوده از نوع بازسازی شده است؟
    3- هنگام خرید توربین نو به چه نکاتی توجه کنم؟
    4-چطور میشه فهمید توربین نو هست یا باز سازی شده؟
    5-ماشین در گردنه ها و سربالایی ها با شیب تند خودش معکوس میداد تا زمانی که شیب ملایم میشد دنده به 3 میرفت اما هنگام برگشت از همان گردنه که سرازیری می شد گیربکس دنده را کم نمیکرد ، سرعت را کم می کردم و شیفتر را در حالت L2 قرار می دادم و با توجه به سرازیری تند به L1 انتقال میدادم که باعث می شد دور موتور بالا بره

اینجا دوتا سوال پیش میاد یک اینکه کدام قسمت گیربکس تنظیم نیست و چطوری میشه تنظیم کرد؟
    دو اینکه در سرازیری با شیب تند شیفتر در حالت L1وL2 هستش دور موتور بالا میره طبیعی هستش؟
    با تشکر فراوان

20. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •