تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 911 از 1004 اولاول ... 411811861901907908909910911912913914915921961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان اونقد بنده به شما ارادت دارم که میخام مفتی تا بیشتر از 30 تومن برای هر ماه براتون اینترنت رایگان بدم درواقع روش بدست آوردن 30 تومن در ماه رو بهتون یاد بدم. شاید بعضیاتون راهشو میدونین ولی حیفه که بعضی ها خبر ندارن و 30 تومن هر ماه ازشون میره (یعنی بدست نمیارن)
    روش: میرین تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام میکنین و بعد با انجام این سه کار ماهی حداقل 30 تومن تو جیبتونه بدونه هیچ سرمایه اولیه. پولتون به 10 تومن رسید میتونین خیلی راحت بداشت کنین مستقیم توی کارت بانکی عضو شتاب.
    اینم بگم سایت بسیار مطمئن و تست شده هست.
    این سه کار رو انجام میدین:
    1- تبلیغات روزانه رو میبینین (30تا) و خیلی مفت 400-500 تومن میده
    2- سورف یا بازدید خودکار که لازم نیست کار خاصی انجام بدین و 400 تومن هر روز میده (مدت زمانی که همشو باید ببینین شاید بیشتر از 4 ساعت باشه ولی من یه راهی رو پیدا کردم که میشه تو زمان خیلی خیلی کمتری همشو کامل کرد اگه کسی مایل باشه بهش میگم خیلی سادست)
    3- سرچ عبارات مختلف تو گوگل و کلیک بر لینک سایت مورد نظر. هر سرچ 27 تومن
    4- ....
    اینم لینک ثبت نام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر مشکلی سوالی داشتین ازم بپرسید یا تو انجمن خود سایت مربوطه مطرح کنین.
    و درآخر توصیه میکنم حتما ثبت نام رو انجام بدین و سایت رو ول نکنین چون 30 تومن هر ماه پول کمی نیست!!! درضمن به فکر بیش از یک اکانت نباشید اگه میخاین بیشتر از یک اکانت باز کنین باید: 1- حساب بانکی به اسم یه نفر دیگه داشته باشین 2- با یه آی پی دو اکانت نداشته باشید یا خیلی راحت با یه فیلترشکن مشکل حله 3- با یه مرورگر اصلا دو تا اکانت لاگین نکنین بهتره ویندوز مجازی نصب بشه مطمئنتره تا یه مرورگر مختلف.
    ارادت ویژه
    دستت درد نکنه
    فقط من الان عضو شدم کافیه؟؟؟ یا بایدکار دیگه ای انجام بدم؟

2. این کاربر از arak88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

امیدوارم با زیاد شدن مشتری هاش دانلود شبانه رو بر نداره . وگرنه بازم مجبوریم تخلیه کنیم
    اگه اینکارو کنه همه باهم تخلیه میکنیم

4. این کاربر از arak88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان اونقد بنده به شما ارادت دارم که میخام مفتی تا بیشتر از 30 تومن برای هر ماه براتون اینترنت رایگان بدم درواقع روش بدست آوردن 30 تومن در ماه رو بهتون یاد بدم. شاید بعضیاتون راهشو میدونین ولی حیفه که بعضی ها خبر ندارن و 30 تومن هر ماه ازشون میره (یعنی بدست نمیارن)
    روش: میرین تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام میکنین و بعد با انجام این سه کار ماهی حداقل 30 تومن تو جیبتونه بدونه هیچ سرمایه اولیه. پولتون به 10 تومن رسید میتونین خیلی راحت بداشت کنین مستقیم توی کارت بانکی عضو شتاب.
    اینم بگم سایت بسیار مطمئن و تست شده هست.
    این سه کار رو انجام میدین:
    1- تبلیغات روزانه رو میبینین (30تا) و خیلی مفت 400-500 تومن میده
    2- سورف یا بازدید خودکار که لازم نیست کار خاصی انجام بدین و 400 تومن هر روز میده (مدت زمانی که همشو باید ببینین شاید بیشتر از 4 ساعت باشه ولی من یه راهی رو پیدا کردم که میشه تو زمان خیلی خیلی کمتری همشو کامل کرد اگه کسی مایل باشه بهش میگم خیلی سادست)
    3- سرچ عبارات مختلف تو گوگل و کلیک بر لینک سایت مورد نظر. هر سرچ 27 تومن
    4- ....
    اینم لینک ثبت نام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر مشکلی سوالی داشتین ازم بپرسید یا تو انجمن خود سایت مربوطه مطرح کنین.
    و درآخر توصیه میکنم حتما ثبت نام رو انجام بدین و سایت رو ول نکنین چون 30 تومن هر ماه پول کمی نیست!!! درضمن به فکر بیش از یک اکانت نباشید اگه میخاین بیشتر از یک اکانت باز کنین باید: 1- حساب بانکی به اسم یه نفر دیگه داشته باشین 2- با یه آی پی دو اکانت نداشته باشید یا خیلی راحت با یه فیلترشکن مشکل حله 3- با یه مرورگر اصلا دو تا اکانت لاگین نکنین بهتره ویندوز مجازی نصب بشه مطمئنتره تا یه مرورگر مختلف.
    ارادت ویژه

از اونجایی که میدونم نیتت خیر هست و منم بهت ارادت دارم، بهت میگم که وقتت رو با اینا تلف نکن
    همه این جور سایت های کلیکی کلاه بردار و متقلب هستن
    اگه فکر میکنی که به غیر از این هست فقط خودت رو بزار جای مدیر این جور سایت ها
    فرض کن که ماهی کلی پول از تبلیغ کردن به دست میاری
    اگه بخواهی این پول رو با یه ارتش آدم تقسیم بکنی واقعا واسه خودت چیزی میمونه؟
    مدیران این جور سایت ها با هزار و یک روش و ترفند سعی میکنن که پولی که به دست میارن رو با بقیه شریک نشن!
    Last edited by Squall Leonhart; 10-08-2015 at 15:41.

6. 5 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه becks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    Urmia♥

پيش فرض

دلم برای دانلود کردن تنگ شده
    لعنت بر باعث و بانیش

یه صفحه رو باز میکنی 10 مگ میره ...دزدی !

8. 4 کاربر از becks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دستت درد نکنه
    فقط من الان عضو شدم کافیه؟؟؟ یا بایدکار دیگه ای انجام بدم؟
    نه باید اون 3-4 مورد رو که نوشتم هر روز انجام بدی که چند دقیقه وقتتو بیشتر نمیگیره. (بجز مورد دوم)
    یه راه ساده برای مورد دوم هست باید از باگ استفاده کنی تا تو چند دقیقه به جای چند ساعت تموم بشه اونم به درخاست شما و به اونایی که زیر مجموعه من بشن میگم خیلی راه ساده‎ای هست ابتکار خودمه

از اونجایی که میدونم نیتت خیر هست و منم بهت ارادت دارم، بهت میگم که وقتت رو با اینا تلف نکن
    همه این جور سایت های کلیکی کلاه بردار و متقلب هستن
    اگه فکر میکنی که به غیر از این هست فقط خودت رو بزار جای مدیر این جور سایت ها
    فرض کن که ماهی کلی پول از تبلیغ کردن به دست میاری
    اگه بخواهی این پول رو با یه ارتش آدم تقسیم بکنی واقعا واسه خودت چیزی میمونه؟
    مدیران این جور سایت ها با هزار و یک روش و ترفند سعی میکنن که پولی که به دست میارن رو با بقیه شریک نشن!
    داداش گلم میدونم منظورت چیه ولی باید سایتو شناخت و بعد از اطمینان انجامش داد من بیکار نیستم که برم سراغ اینجور چیزا این سایت هم چون پرداخت داره و 100 درصد مطمئن هست بهتون گفتم
    من سراغ اینا نمیرم کار من مینی جاب هست تا حالا با چندین اکانت و ویندوز مجازی و پیلترجکن تونستم چند میلیون به دست بیارم.
    از این سایتای کلیکی چیزی در نمیاد. توی مینی جاب تو ساعت مشخص میبینی چندتا تسک بهت میده تو نیم ساعت 5-6 دلار زدی نه این که بری یدونه تبلیغ ببینی بهت 0.01 دلار بده اونم معلوم نیست پولتو بخوره یا بده که اکثرا میخورن.
    Last edited by android500; 10-08-2015 at 23:13.

10. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان.
    آسیاتک رو از همین شرکت آذران رایانه بگیرم؟
    رو سرویس 2مگ چقدر سرعت میده؟
    ترافیک رایگانش چطوره؟
    کسی آنلاین سفارش داده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان.
    آسیاتک رو از همین شرکت آذران رایانه بگیرم؟
    رو سرویس 2مگ چقدر سرعت میده؟
    ترافیک رایگانش چطوره؟
    کسی آنلاین سفارش داده؟
    من آنلاین سفارش دادم از 1544.ir فقط مشکلم این بود که چون وضعیت خطم خوب نبود سرویسو فعال نکرده بودن و زنگ زدم فعال شد اما به جای 10 مگ سرعتمو رو 6 مگ بستن.

13. 3 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب منم از آسیاتک سروس گرفتم. پینگش بد نیست معمولا زیر 200 ـه ولی برا گیم مناسب نیست

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=51
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=170ms TTL=51
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=51
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=51

Ping statistics for 8.8.8.8:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 169ms, Maximum = 171ms, Average = 169ms
    Tue 08/11/2015 09:59 PM

15. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من آنلاین سفارش دادم از 1544.ir فقط مشکلم این بود که چون وضعیت خطم خوب نبود سرویسو فعال نکرده بودن و زنگ زدم فعال شد اما به جای 10 مگ سرعتمو رو 6 مگ بستن.
    الان خطم رانژه ترکانته.
    قبل سفارش انلاین کاری لازمه بکنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الان خطم رانژه ترکانته.
    قبل سفارش انلاین کاری لازمه بکنم؟
    خط بایستی تخلیه بشه بعد ثبت نام کنی وگرنه برگشت میخوره چون یکی دو روزه وصل میکنن مال من چهارشنه ظهر ثبت نام کردم با توجه به جمعه، شنبه صبح خطم رانژه بود و اگه مشکل کیفیت نداشتم همون شنبه صبح اینترنت وصل میشد ولی یکشنبه زنگ زدم حل شد.

18. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •