دستت درد نکنه
فقط من الان عضو شدم کافیه؟؟؟ یا بایدکار دیگه ای انجام بدم؟
دستت درد نکنه
فقط من الان عضو شدم کافیه؟؟؟ یا بایدکار دیگه ای انجام بدم؟
اگه اینکارو کنه همه باهم تخلیه میکنیم![]()
از اونجایی که میدونم نیتت خیر هست و منم بهت ارادت دارم، بهت میگم که وقتت رو با اینا تلف نکن
همه این جور سایت های کلیکی کلاه بردار و متقلب هستن
اگه فکر میکنی که به غیر از این هست فقط خودت رو بزار جای مدیر این جور سایت ها
فرض کن که ماهی کلی پول از تبلیغ کردن به دست میاری
اگه بخواهی این پول رو با یه ارتش آدم تقسیم بکنی واقعا واسه خودت چیزی میمونه؟
مدیران این جور سایت ها با هزار و یک روش و ترفند سعی میکنن که پولی که به دست میارن رو با بقیه شریک نشن!
Last edited by Squall Leonhart; 10-08-2015 at 15:41.
دلم برای دانلود کردن تنگ شده
لعنت بر باعث و بانیش
یه صفحه رو باز میکنی 10 مگ میره ...دزدی !
نه باید اون 3-4 مورد رو که نوشتم هر روز انجام بدی که چند دقیقه وقتتو بیشتر نمیگیره. (بجز مورد دوم)
یه راه ساده برای مورد دوم هست باید از باگ استفاده کنی تا تو چند دقیقه به جای چند ساعت تموم بشه اونم به درخاست شما و به اونایی که زیر مجموعه من بشن میگم خیلی راه سادهای هست ابتکار خودمه
داداش گلم میدونم منظورت چیه ولی باید سایتو شناخت و بعد از اطمینان انجامش داد من بیکار نیستم که برم سراغ اینجور چیزا این سایت هم چون پرداخت داره و 100 درصد مطمئن هست بهتون گفتم
من سراغ اینا نمیرم کار من مینی جاب هست تا حالا با چندین اکانت و ویندوز مجازی و پیلترجکن تونستم چند میلیون به دست بیارم.
از این سایتای کلیکی چیزی در نمیاد. توی مینی جاب تو ساعت مشخص میبینی چندتا تسک بهت میده تو نیم ساعت 5-6 دلار زدی نه این که بری یدونه تبلیغ ببینی بهت 0.01 دلار بده اونم معلوم نیست پولتو بخوره یا بده که اکثرا میخورن.![]()
Last edited by android500; 10-08-2015 at 23:13.
سلام دوستان.
آسیاتک رو از همین شرکت آذران رایانه بگیرم؟
رو سرویس 2مگ چقدر سرعت میده؟
ترافیک رایگانش چطوره؟
کسی آنلاین سفارش داده؟
من آنلاین سفارش دادم از 1544.ir فقط مشکلم این بود که چون وضعیت خطم خوب نبود سرویسو فعال نکرده بودن و زنگ زدم فعال شد اما به جای 10 مگ سرعتمو رو 6 مگ بستن.
خب منم از آسیاتک سروس گرفتم. پینگش بد نیست معمولا زیر 200 ـه ولی برا گیم مناسب نیست
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=170ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=51
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 169ms, Maximum = 171ms, Average = 169ms
Tue 08/11/2015 09:59 PM
الان خطم رانژه ترکانته.
قبل سفارش انلاین کاری لازمه بکنم؟
خط بایستی تخلیه بشه بعد ثبت نام کنی وگرنه برگشت میخوره چون یکی دو روزه وصل میکنن مال من چهارشنه ظهر ثبت نام کردم با توجه به جمعه، شنبه صبح خطم رانژه بود و اگه مشکل کیفیت نداشتم همون شنبه صبح اینترنت وصل میشد ولی یکشنبه زنگ زدم حل شد.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)