در پيغام خصوصي جواب داده شد دوست عزيز
مدلهاي سري AW جديد هم وارد شده كه زياد فرق سخت افزاري با نسل قبلي نكرده و گرافيك همون 9600 و 9300 هست
در پيغام خصوصي جواب داده شد دوست عزيز
مدلهاي سري AW جديد هم وارد شده كه زياد فرق سخت افزاري با نسل قبلي نكرده و گرافيك همون 9600 و 9300 هست
سلام دوستان، من شنبه میرم که یه سونی از نمایندگی اصفهان بگیرم،اینگاری اینجا قحطی تموم شده! فقط چنتا سوال داشتم:
اول اینکه کارت گرافیک این سری از نوع ddr3 هست یا ddr2؟؟؟؟هیچ جا در موردش ننوشته! امیدوارم ddr3 باشه
دوم اینکه میشه بازی ها رو به راحتی در رزولیشن 1920*1080 بازی کرد یا باید رزولیشنا کم کنیم؟بازی های سنگین مثل crysis
واقعا ممنون میشم دوستانی که خریدن زود تر جوابما بدن
خیلی ممنون
خود لپ تاپ وزنش همچین زیاد نیست 3.100 هست ولی با لوازمی که خودت همراهت میبری سنگین میشه یه کوله میتونی برای حمل بخری
روی دستم من مشکلی ندارم به نظرم سبک تره از این وزن
ولی در کل بهتره لپتاپی که دنبالت هر روز میبری زیر 2 کیلو باشه مگه اینکه مثل من یه کوله بگیری یا با ماشین بری!
براي اين چيپ گرافيكي 3 نوع حافظه در نظر گرفته شده :
DDR2-DDR3-GDDR3
بستگي به كمپاني استفاده كننده داره كه از چه مدلي استفاده كنه
اطلاعات كاملتر در اين لينك :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كرايسيس رو فكر نكنم بتوني با بالاترين جزئيات مخصوصا در Full HD بازي كني
البته دوستاني كه خريدن بهتر ميتونن نظر بدن
بلخره خشک سالی تموم شد!
اگه بخوای مثل لپ تاپ من بگیری gddr3 هست
یه سری بازی ها اصلا این رزولیشن رو ساپورت نمیکنه من فارکرای 2 رو که از کرایسیس قوی تره همه چیزهاشو های با رزولیشن hd بازی کردم در مورد کرایسیس فکر کنم اگه بخوای اون رزولیشن بازی کنی یه سری چیزهاشو باید بیاری پایین![]()
سلام و ادب..قیمت مدلهای زیر با یک گارانتی معتبر الان چنده تو بازار؟
dell xps 1530 A
dell vostro 1510
hp dv6 1123ee
با امتنان
یعنی الان اومده تو بازار دوباره ؟
من 5شنبه زنگ زدم گفت نیومده هنوز .![]()
از دوبی میشه تهیه کرد؟ قیمت کانفیگ شما چند میشه ؟؟
آره تو سایتش فقط درایورهای ویستا داره ولی میشه از تو سایتهای خود سخت افزارهای مربوطه مثلا ati یا intel درایور xp هم گیر آورد .
سخت افزارهای مهم رو میشه پیدا کرد مثل گرافیک و صدا و سی پی یو و ..
چیزای جزئی هم مهم نیست چون من xp رو فقط واسه یه سری نرم افزارای تخصصی میخوام . ضمنا میگن رو 7 هم شاید نصب بشه . اگه بشه دیگه xp نیازی نیست .
به جز همه اینا باید بگم که من کار اصلیم تو لینوکسه .![]()
خیلی ممنون مهرشاد جان،
منم اصولا با ماشین میرم اینو اونور، اگه اینطور باشه پس زیاد اذیتم نمی کنه.
بچه ها، کسی میدونه ایران رهجو الان دقیقا کدوم کانفیگ های سری FW رو داره برای فروش؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)