سلام
دوستانی که میخوان ورژن های بتای کسپرسکی رو دانلود کنند اما نمیدونند از کجا و چه ادرسی
و میخوان لینک هم لینک معتبری باشه
به این ادرس مراجعه کنن:مثلا لینک بالا لینک نسخه 2012 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستانی که میخوان ورژن های بتای کسپرسکی رو دانلود کنند اما نمیدونند از کجا و چه ادرسی
و میخوان لینک هم لینک معتبری باشه
به این ادرس مراجعه کنن:مثلا لینک بالا لینک نسخه 2012 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ستینگ رو باز کنید. فایل آنتی ویروس. select action رو منوال کنید ، تیک هارو هم بردارید.
در ضمن هر فایلی که کسپرسکی باز کنه از ریپورت قسمت دیتکت رو باز کنید و show all رو بزنید. فایل مورد نظر رو پیدا کنید و ویروس یا کرک رو ریستور کنید.
دوست عزیز پچ ها بطور خودکار با آپدیت برنامه دانلود و نصب میشن
من گفتم 23 روز پیش پچ D کسپرسکی اومد که با اولین آپدیت در کسپرسکی نصب شد ( در About برنامه اضافه شده)
اما Critical Fix اینگونه نیست و باید با دانلود و نصب مجدد کسپرکسی تکمیلش کرد
آخرین Critical Fix برای نسخه 2011 ، در واقع CF2 هستش که در 2 دسامبر 2010 منتشر شده (یعنی 98 روز پیش)
پس اگه 40 روز پیش از سایت کسپرسکی دانلود کردید مسلما نسخه CF2 هستش
اما در زمینه اینکه چرا پچ A در About کسپرسکی عنوان نشده بدین خاطره که شما نسخه CF2 دارید
در واقع Critical Fix 2 نسخه 2011 کسپرسکی نه تنها شامل اصلاحات اصلی برنامه هستش ، عملکرد تصحیحی پچ A رو هم شامل میشه
یعنی وقتی نسخه CF2 رو نصب میکنید دیگر صرفا پچ های b و c و d و ... بعنوان پچ های دریافتی نشون میده
موفق باشید
Last edited by T I G E R; 10-03-2011 at 20:10.
سلام من خودمم فکر میکردم که پچ A توش باشه
در اصل نسخه های جدید رو هم برای cf ها ارائه میدن! تا یواش یواش همه باگ ها بر طرف شه
و نسخه فینالو بیرون بدن
از بین شما ها کسی نیست که تنظیمات اتصال به چیز پی ان رو در KIS بلد باشه ؟
چون چیز پی ان من وصل میشه ولی سند و رسیو نداره ... ( در واقع KIS نمیذاره که سند و رسیو داشته باشه ... )
مسیر زیر رو باز کنید:
ستینگ ، فایروال ، ستینگ ، نتورک.
کانشکن وی پی ان رو از لیست پیدا کنید و با کلیک راست به trusted منتقل کنید. ok کنید. سیستم رو ریست کنید و یک بار دیگه به ترتیب کانکشن هارو اجرا کنید.
موفق باشید
دوستان،چرا من هر کاری میکنم لایسنس جدید رو قبول نمیکنه.اسکین رو هم عوض کردم ولی کلید قبلی پاک نشد
![]()
کلیدی که انتخاب میکنید برای نسخه مورد نظر نیست.
از این تاپیک پست های انتهایی کلید درست برای ورژن خودتون انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در ضمن نیاز به اسکین هم نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تایپیکی که فرمودین،آخرین پست رو دانلود کردم و این ارور رو میده
روی لایسنس کلیک کنید ، در بالای صفحه لایسنس های قبلی رو با علامت ضربدر خارج کنید بعد کلید هارو تک تک تست کنید.
اگر باز هم اروز داد و تمام مراحل رو درست انجام داده بودید یک بار دیگه نصب کنید. و به هیچ وجه کرکی رو اجرا نکنید.
موفق باشید
Last edited by Dr Hannibal; 11-03-2011 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)