تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 911 از 2365 اولاول ... 411811861901907908909910911912913914915921961101114111911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

دوستان سلام

به نظر شما کلا" چی کار میشه کرد.

خیلی ممنون.
    چی شده من در جریان نبودم سعید جان
    سلام محمد جان
    اختیار داری آقا لطف میکنی جواب میدی.

Delay رو نمیدونم درست گفتم یا نه. منظورم اون حالتیه که با توجه به صدای باندها انتظار داری الان یه کیک از سابت بنوی ولی با یه کم تأخیر میرسه به گوشت. انگار کوب های آهنگ از خود آهنگ جا میمونن. البته شما که باکس کار کردی و دستت برای صدای نرم یا خشک و قدرتی بازه. ولی من میخوام Free Air کار کنم و موندم چه سابی انتخاب کنم

بازم ممنون از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی

(راستی ما نفهمیدیم چطور میشه از یک کاربر بابت پستش تشکر کرد؟)

ممنون از جواب
    من روی داشبوردم از این نمدا انداختم. پس یا باید رو ستون ها نصب کنم یا رو ینه به قول شما. فقط میخوام تا حد امکان از بیرون دید نداشته باشه. احیانا رو سقف نمیشه گذاشت (از داخل)
    در باره نتوورک یه جا شنیدم میخوام در حد تعریف بدونم چی هست. ضمنا این پروسسور برام مهم تره بدونم چیه. میگن بعضی پخش ها بدون پروسسور مفت گرونن ؟!!

بازم ممنون از اینکه جواب دادین
    ببینید بحث تابلو بودن نیست بحث زیبا بودن هست.
    روی سقف نه اصلا شدنی نیست و حتی میشه به جد گفت که اصلا این کار بدرد نمیخوره.
    صدای تیوتر ها باید مثل یا از کنار و هم سطح شانه ها شنیده بشوند یا اینکه از روبه رو و در استیج های عقب از پشت سر به گوش برسند.
    به عکس های زیر توجه کنید شما که تو سایت همسایه گداشته شده بودند (ایران کار آدیو)
    اولین تصویر نحوه ی قرار گیری میدرنج بر روی اینه و قرار گیری تیوتر ها در روبرو کنار ستون سمت چپ هست.

در تصویر دوم شما نحوه ی قرار گیری میدرنج و تیوتر را بر پشت آینه های جانبی میبینید

در مورد نتورک اگر به حالت 3 وی بخوایم ببندیم 3تا آمپ میخوایم که دوتاش 4 کانال و از کلاس آ ، ب و دیگری از کلاس دی هستند.یدونه پراسسور میخوایم که میشه به بیت وان و بیت تن اشاره کرد که قیمت بالایی دارند.
    بگذریم یکی از آمپ ها برای ووفر ها که از کلاس دی هست و 1 دونه آمپ دیگر برای میدبیس ها و میدرنج ها و دیگری برای تیوتر ها بکار میروند.
    با استفاده از نتورک میشه صدا ها و رنج های فرکانسی مثل های ، مید ، لو رو کامل اداره کرد و به اجزای سیستم فرستاد مثلا فرکانس پایین فقط و فقط به ساب ووفر فرکانس بالا فقط به تیوتر و فرکانس های مید فقط به مید بیس ها و میدرنج ها.
    در حالت تنظیمات نتورک کاملا دستتون باز هست و میتوانید به صورت کامل فرکانس ها رو کات کنید و طبق سبک موسیقی خودتون صدا رو چیدمان کنید.
    نه اشتباه به عرض شما رسوندن پخش بدون پروسسور بی ارزش نیست.این قضیه مختص به آلپاین هست که یه برند با سیاستی هست مثلا پخش های x305 و ط303 و مدل های دیگرشو مجهز به نتورک کرده اما بدون پروسسور داخلی ارائه داده که این خودش یه نقطه ضعف میشه در مقابل برندی مثل پایونیر که پخش p80RSS رو داده با نتورک 3 وی با پروسسور داخلی.
    برای تشکر هم یه دکمه هست گوشه زیر آواتر اکانت مورد نظرتون نوشته تشکر از کاربر
    Last edited by mohamad reza_2010; 24-01-2013 at 00:55.

2. 6 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این سری GTO یعنی چی ؟ از کجا باید بفهمم ؟ الان قیمت jbl1214 چنده حدودا ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی مفیدتون جناب mohamad reza_2010
    چون سیستم سایت نمیذاره پیام خصوصی بدم بهتون اینجا عنوان می کنم

حدودا یه هفته می شه که خریدم . ساب jbl 1214 هم داشت اما گفت این بهتره !!!

نه . اونقد پول ندارم !!
    الان پخشم MVH-155UI پایونییر . دوتا باند 6974 و دوتا 6984 . یه آمپ 6500 پاونییر واسه باندها و یه آمپ Cadence واسه ساب هست که نارنجی رنگه ولی نمیدونم مدلش چیه !! برم همون ساب باکس jbl 1214 رو بزارم ؟ مشکلی نداره با سیستمم ؟ تو این رنج گزینه دیگری هم هست ؟
    بعد از کجا بفهمم اصله یا نه ؟ قیمت اصلش تو چه رنجیه ؟
    Last edited by madrid1990; 24-01-2013 at 02:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

لطفا یکی راهنمایی کنه من باید باطری عوض کنم یا نه؟؟؟؟امپلی 5500t pioneer میخوام روی 206 بندازم باطریم 55 هست

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

پيش فرض

سلام دوستان
    بهترین باند (کواکسیال) که نیاز به آمپ نداشته باشه ( یا نیاز کمتری داشته باشه ! ) چی هست ؟
    از باند های فابریک پرشیا هم خیلی بهتر باشه !
    تویه بازار هم زیاد موجود باشه
    خریدم قطعی هست و سقف بودجم 300 هزار
    مرسی دمتون گرم
    پخشم pioneer 3550

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ممنون از راهنمایی مفیدتون جناب mohamad reza_2010
    چون سیستم سایت نمیذاره پیام خصوصی بدم بهتون اینجا عنوان می کنم

حدودا یه هفته می شه که خریدم . ساب jbl 1214 هم داشت اما گفت این بهتره !!!

نه . اونقد پول ندارم !!
    الان پخشم MVH-155UI پایونییر . دوتا باند 6974 و دوتا 6984 . یه آمپ 6500 پاونییر واسه باندها و یه آمپ Cadence واسه ساب هست که نارنجی رنگه ولی نمیدونم مدلش چیه !! برم همون ساب باکس jbl 1214 رو بزارم ؟ مشکلی نداره با سیستمم ؟ تو این رنج گزینه دیگری هم هست ؟
    بعد از کجا بفهمم اصله یا نه ؟ قیمت اصلش تو چه رنجیه ؟
    دوست عزیز مادرید جان
    انتخاب های شما در اصل بین بد و بدتر هست.
    مکسیدر که تکلیفش مشخص هست کاملا اما جی بی ال از کدام مدل که داخل پیام بهتون گفتم هست؟
    در کل اگر جی بی ال هم تقلبی بود شما یا نخرید یا اینکه از برندی مثل راکفورد به یک پی1 ااکتفا کنید.
    جی بی ال های رده پایین اکثرا تقبلی هستند.یکی از نشانه های اصل ها کارتن و برچست شرکت هست. روی بعضی ها نوشته شده است که ساخت چین و نوشته های جی بی ال حالت ایتالیک دارند و یا داستکپ وسط ساب شکل و شمایل عجیب نسبت به اصلی دارند.
    یه سرچ بزنید تو نت دستگیرتون میشود. بنویسید jbl subwofers fake
    هرچند که در آینده بایستی در سیستم یک مقدار تغییرات اساسی ایجاد کنید.
    ساب جی بی ال شما اگر همون جی بی ال 1000 معروف سیستم فروشا باشه باید قسمت مگنت نوشته هایش اینگونه باشد وگرنه که فیک میباشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا یکی راهنمایی کنه من باید باطری عوض کنم یا نه؟؟؟؟امپلی 5500t pioneer میخوام روی 206 بندازم باطریم 55 هست
    خیر لازم نیست قطعات سیستم شما چیست؟
    آمپ اسپیکر ، اسپیکر، ساب، آمپ ساب، هدیونیت و...
    اگر ذکر کنید بهتون عرض میکنم که لازم هست یا خیر.

سلام دوستان من ی ساب با باکس مارک پایونیر 308 نو دارم در حد ( 8 ساعت ) کار کرده بنا بردلایل شخصی گذاشتم برای فروش هر کسی
    خواست

من در خدمتم این شماره من هستش رضایی 09122039071
    سلام و عرض ادب خدمت شما آقای رضایی
    بهتر بود قبل از پست زدن در تمام تاپیک ها قوانین را رعایت میکردین.
    افراد داخل سایت یا از افراد سر شناس داخل سایت خرید دارند و یا اینکه به افراد و نماینده های معروف شهر تهران مراجعه میکنند.
    بهتر است شما یک تاپیک با عکس درون سایت تی تی و یا پی تی و ایسام ایجاد کنیدو کالای مربوط خودرا به فروش بگذارید.

سلام دوستان
    بهترین باند (کواکسیال) که نیاز به آمپ نداشته باشه ( یا نیاز کمتری داشته باشه ! ) چی هست ؟
    از باند های فابریک پرشیا هم خیلی بهتر باشه !
    تویه بازار هم زیاد موجود باشه
    خریدم قطعی هست و سقف بودجم 300 هزار
    مرسی دمتون گرم
    پخشم pioneer 3550
    سلام و عرض ادب و احترام
    اگر 20 30 هزار تومان بتونید بیشتر هزینه کنید یه جفت 6975 اصلی درجه 1 استوک هست که که صداش به مراتب بهتر از نمونه های فیک شده و درجه 2 تو بازار هست و به جد میتوانم بگویم بدون نصب آمپ از 70 درصد صدای اون برخوردار هستید.
    با 300 هزار تومان 1073 میشه خرید که به گفته ی یکی از دوستان فروشنده نیمی از اجناس داخل بازار فیک هست و به نام سوئد به فروش میرسند.
    از آدیو سیستم هم میتونید اسپیکر بر دارید که قیمت حدودی 450 به بالا میباشد.

8. 3 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بستگی داره بودجت چقدره بودجتو بگی دوستان راهنماییت میکنن 80 وات اواع مختلف با برندای مختلف هست با کلی آمپلی که همه هم برای انتخابش بستگی به بودجتون و انتظارتون از سیستم بستگی داره شما انتظارتون و بودجتونو بگین دوستان همه برا راهنمایی کردنتون کمک میکنن
    نه این فقط پورت usb داره
    آخه باند 80 واتی رو به این وصل کنی به خدا صدای واقعی اون باند نیست 6975 مردم به 7150 وصل میکنن میگن عجب صدایی داره میترکونه
    ولی در واقع صدای 6975 باید باید به یه آمپ وصل بشه که حداقل 80 وات ورودی صداشو تامین کنه کارخونه برا خوشگلی که توان موثر رو برا بانداش مشخص نمیکنه داره میگه که مردم خوب اگه میخواین از فلان باند استفاده کنین باید توان مورد نیازش رو بهش بدین تا صدای واقعی اون باندو رو بشنوین
    یه 6975 رو مستقیم به پخش یه 6964 40 واتی رو مستقیم به پخش وصل کنی من صدای اون 6964 رو بیشتر ترجیح میدم داری حدود 400 پول میدی 6975 میخری توانشو بهش نمیدی اصلا صداش در اندازه ی 400 تومن هزینه نمیشه باید حداقل یه آمپ دو کانال کنوود 5203 براش بزاری ببینی با 55 واتی که آمپ بهش میده چه صدایی میده
    این قدر هم رو 6975 دوستان تاکید نکنید بابا قبول 6975 غول ولی الان تکنولوژی کلی پیشرفت کرده ولی با این پولی که میخواین برا 6975 بدین میتونین یه dls 1073 یا همون برند که آقا حمید همش بهش اشاره میکنن آدیو سیستم(MXC 609) یا mtx t6c693 یا JBL P963 یا jbl t696l یا برند اینفینیتی 639.9i
    خداییش با وجود همچین با باندایی چرا تموم فکرتون رو روی 6975 میزارین یه تحقیق فقط در مورد باندای دیگه بکینین بسه بعد همون 6975 بگیرین
    ممنونم از این همه توضیح و راهنمایی! فقط چند تا چیز منو گیج کرده!
    اولا یه سری میگن فلش تکی نگیر پلیر ، چون فلشو ممکنه قاطی کنه یهو نخونه لنگ می مونی! نمی دونم تا چه حدد درسته این حف ولی ترجیح خودم به فلش تکه چون حدود 50-70 ارزون تره!
    ثانیا مگه ملاک اصلی باند watt RMS نیس؟ حتی من همینجا خوندم که اساتید گفتن وات پیک بشتر برای گول زدن خریدار و اصلی RMS هست! پس چرا باند های 80RMS پایونییر وات پیک های کاملا متفاوت و قیمت های مختلف دارن؟ تفاوت کجاس!
    ثانیا من بودجه هم فعلا 300ه که 160-70 پلیر میشه 130-140 هم باند! از قدیمم خودم یه جفت کنوود 35RMS - 140 peak دارم! یعنی یه جفت باند می خوام اما دارم وسوسه میشم پول جمع کنم برا آمپلی و باند لااقل یه جفت! صدای پلیر و برای کل کل یا اینکه بخوام بیرون ماشین باشم نمی خوام اما بخوایم جایی بریم می خوام بشه تا حدی که گوش اجازه میده صدا گرف مخصوصا تو حرکت که صدای جانبی هم زیاده! شک دارم که بدون آمپلیفایر کارم راه میفته یا نه!
    سوال سوم اینکه تو همین رنج قیمت پلیر چی پیشنهاد میدین؟ همین 155 پایونییر یا برند دیگه ای اگه نظرتون هست؟ از اونجایی که ساب و اینا نمی ذارم یه کمی هم مارشال به خاط ارزونی وسوسم کده اما اگه بخواد عمرش کم باشه هرگز! شرمندم به خدا این همه حرف زدم! خدا از بزرگی کمت نکنه! یه دنیا ممنون هم از شما هم آقا محمد رضا!

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

پيش فرض

سلام و عرض ادب و احترام
    اگر 20 30 هزار تومان بتونید بیشتر هزینه کنید یه جفت 6975 اصلی درجه 1 استوک هست که که صداش به مراتب بهتر از نمونه های فیک شده و درجه 2 تو بازار هست و به جد میتوانم بگویم بدون نصب آمپ از 70 درصد صدای اون برخوردار هستید.
    با 300 هزار تومان 1073 میشه خرید که به گفته ی یکی از دوستان فروشنده نیمی از اجناس داخل بازار فیک هست و به نام سوئد به فروش میرسند.
    از آدیو سیستم هم میتونید اسپیکر بر دارید که قیمت حدودی 450 به بالا میباشد.
    مرسی مهندس جان
    با اینکه مطمن هستم 6975 خیلی خوب هست ولی شخصا جنس استوک به دلم نمیشینه
    1073 خیلی گرون در میاد اینجا(شهرستان) 360 میدن
    از مدل های پایونییر مثل 6994 یا 6984 یا 6964 که تویه بازار زیاد هستند
    چطورند ؟ بدون آمپ
    از فابریک پرشیا بهترند ؟
    Last edited by pes68; 24-01-2013 at 15:45.

داره خودمونی میشه saeid.BN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

[QUOTE=mohamad reza_2010;7447314]چی شده من در جریان نبودم سعید جان

ای بابا محمد رضا جان دسترو دلم نذار که دستت دلی میشه

2 ساله پیش با اجازه ی شما و تمام بزرگترای این پست یه 111 گرفتم .هی دل دل کردمبرم یه سیستم ببندم , پولش رو هم داشتما اما مصلحت اندیشی های پدرانم نذاشت اینپولو بابت این کار خرج کنم.آخه اون موقع چند ماهی بود که بابا شده بودم.
    یه مختصری از قبل داشتم که بستمروشوووو ای سرو صدایی میکنه.ولی راستش اینقدر بده که یا رادیو گوش میکنم یا خاموشش میکنم.در صورتی که وقتی همینو رو ماشینقبلی( زانتیا ) داشتم خیلی هم خوب بود .ازش هم راضی بودم.نمیدونم به خاطر باطریه,دینامه ...
    مشخصات سیستم من اینا بوده
    هدیونیت 8650 +
    ub100 - کواک Clarion SRR6984 - یه کامپوننت Clarion هم داشتم که تو استیججلوی 111 جایی نداره.

اولش تصمیم داشتم هدیونیت رو نگه دارم و یه DLS 1073 با یه آمپ که خوب بتکونتش مثله (DLSCA 23)بگیرم.یادش بخیر اون موقع 2تاش با نصبش 500 تومن میشد .

اون موقع به توصیه ی خانومم که میگفت این واسه گوش بچه بده ...اصلا" بیخیالششدم.اما به این فکر میکنم که چی کار کنم که این وضعیت تغییر کنه؟

1- به نظرتون باطری و دینام رو عوض کنم ؟
    2- اینفینیتی 639.9
    i میدونم که 2 اهمه و اگه بخوام بدون آمپ ببندم شاید بد نباشه.(اگهکسی میدون بدون آمپ چی بهتره بگه لطفا")
    3- واسه استیج جلو کیک پنل ترتمیزو خوبی هست که بشه واسه جلو هم یه کاری کرد؟
    4- به همونی که دارم فقط یه آمپ اضافه کنم؟چون کلاریونه 4 اهمه و آر-ام -اسش رو همنمیدونم یعنی جایش ننوشته rms چقدره . فقط نوشته 200 Watt Maximum
    خیلی سرتون رو درد آوردم.ببخشید.
    در آخر همون که اول گفتم "به نظر شما کلا" چی کار میشه کرد."

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی مفیدتون

همین عکسی که گذاشتیده فقط با این تفاوت که در یه باکس لوله ای قرار گرفته . 1000 واتم هست . نرخشم 260 تقریبا . الان اصل پس یعنی ؟

بعد اینکه آمپم کدنس 3001 هست .

یه ساب کنوود rx1200 هم هست . کدومو بزارم ؟ کنوود یا jbl ؟

در کل گزینه دیگری مد نظرتون هست تا سقف 350 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •