حال با این حساب من رو حات ahci بزارم یا نه؟!منظورم اینکه سرعت هاردم چند برابر میشه؟!می ارزه اصلا چنین کاری؟! روی عمر هارد چه تاثیری داره!!!!
حال با این حساب من رو حات ahci بزارم یا نه؟!منظورم اینکه سرعت هاردم چند برابر میشه؟!می ارزه اصلا چنین کاری؟! روی عمر هارد چه تاثیری داره!!!!
تاثیر ahci رو بهتون گفتم در طریقه دسترسی به صف اطلاعات است اونطوری نیست که سرعت هارد چند برابر بشه این موضوع به عمر هارد مربوط نیست
اگه سون یا 8 نصب میکنید همون ahci خوبه
ویندوز سون دارم الان رو حالت ahci بزارم ویندوزم کار میکنه؟! و ضمنا اگه باز برگردونم رو حالت ide ویندوز سونم مثل قبل کار میکنه؟!
عرض کردم روی هر مودی ویندوز نصب کنید رو اون مود میتونید کار کنید اگه روی مود ide ویندوز نصب کنید نمیتونید به مود ahci ببرید بلواسکرین موقع بوت میاد یا سیستم بوت نمیشه باید روی مود ahci ویندوز نصب کنید تا روی اون مود کار کنید برعکسش هم همینطوریه
منظورم اینه که الان برای امتحان رو حالت ahci بزارم ببینم سیستمم بوت میشه یا نه اگه بوت نشد برگردونم به حالت ide ایا ویندوزم از کار میفته؟!!!
بزارید ahci بوت نمیشه دوباره بزارید ide بوت میشه
سلام هارد 500 گیگابایت سیگیت باراکودا 14 سرعتش بیشتره یا هارد سیگیت یک ترابایت باراکودا 12 مدل st31000524as????
سلام
من یک هارد سه ترا توشیبا خریدم از همون اول تق تق می کرد و وسط انتقال فایل های حجیم یکدفعه سرعتش تا 7 مگ افت می کرد ولی این یکی دو سه روز خیلی وضعش بد شده بود و با آزمایشی که با HD tune کرده بودم خطا داده بود
rellocated sector count 1566 و
rellocated event count 2002
current pending sector 8
که تعداد بد سکتور ها اول امروز از 611 و دومی 1224شروع شد و هر چند ساعت یک بار که تست می گرفتم زیاد می شد
خلاصه کنم با تست هایی که انجام دادم فهمیدم که این بد سکتور ها در آخر درایو قرار دارند و با unlocated کردن 80 گیگ آخر هارد دیگه نه صدای تق تق میاد و سرعت انتقال فایل های حجیم هم کاملا طبیعی شده یعنی من مشکلی ندارمولی خطاهای بالا هنوز توی hd tune نشون داده میشه
.
حالا سوالم اینه چند ماه از گارانتی هارد مونده ولی من یه 60 کیلومتر با نمایندگی گارانتی فاصله دارم با این اقداماتی که من کردم آیا احتمال داره که وضعیت هارد خراب تر بشه و کار دستم بده چون الان از وضعیت و کارایی هارد راضیم و یک روز از زندگی زدن و رفتن برای گارانتی سرو کله زدنو 2 ترا هارد خالی پیدا کردن برام دردسر هست .
ممنون راهنمایی کنید
بدسکتور اگه تعمیر نشه تعدادش زیاد میشه و حجم بیشتری مشکل دار میشه با این تعداد بدسکتور و relocated بعید میدونم نرم افزاری قابل تعمیر بشه اگه هارد گارانتی داره به نظر من ازش استفاده کنید
سلام من یک هارد مکشتور 320 دارم که خیلی کم ازش استفاده میکنم ...ولی یک مدتی هست وقتی میخوام فایلی کپی یا رایت کنم خیلی سرعتش پایین میاد مثلا یک رایت 8 دقیقه ایی به 30 دقیقه میرسه و بعضی مواقع هارد یک صدای جیک میده و ...... مشکل از کجاست ؟؟؟؟
جالب اینکه hd tune هم هیچ خطایی نمیگیره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)