عزیز کلا بحث شاتل و اندیشه نیست! اوضاع کلا دراماتیکه! من کلی سریش شدم به پشتیبانیش که کی دوباره مثه 2 هفته قبل میشه (سرعتم تقریبا نصف سرعت قبلم شده الآن!) و این حرفا. به من گفتن تا اخر هفته تحمل کنید! ببینیم و تعریف کنیم!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عزیز کلا بحث شاتل و اندیشه نیست! اوضاع کلا دراماتیکه! من کلی سریش شدم به پشتیبانیش که کی دوباره مثه 2 هفته قبل میشه (سرعتم تقریبا نصف سرعت قبلم شده الآن!) و این حرفا. به من گفتن تا اخر هفته تحمل کنید! ببینیم و تعریف کنیم!!!
اول که باید وارد modem بشی تویه Browserت 192.168.0.1 رو بنویس ، بعد اگه یوزر و پسه مودمت تغییر نکرده باشسه admin رو تویه هر دو بنویس....بستگی به نوعه مودم بخشی واسه تنظمیماتش هست مثلا واسه من advanced setting فک کنم بود!
بعد باید اینجوری درستش کنی
![]()
protocol رو باید به حالت bridge تغییر بدی تا به صورت connection در بیاد VPI/VCI رو هم بنا به شرکت که ازشغ سرویس رو میگیری تغییر بده...مثلا اندیشه 8/35 هست و فک کنم شاتل 0/35 بودش
Last edited by ho0rezam; 14-03-2011 at 10:49.
به زودی حل می شه
نگران نباشید
حل که نمیشه، اوضاع از اینی که هست شاید بهتر بشه
واسه منم دقیقا همینطوره. این مسیر رو که گفت برو حتما به جواب میرسی.
فقط یه توضیحی: واسه من اینطوریه:
1. یه بروزر باز کن بنویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینتر که زدی صفحه ای میاد که باید جای یوزر و پس بنویسی admin
بعدش که صفحه ی تنظیمات مودمت میاد. که ازونجایی که گفتی tplink هست، بهتره quick setup رو بزنی.
مرحله ی بعد next کن. حالا اینجاست که باید تنظیم کنی چطور متصل شی به نت. bridging که دوستمون گفت هم ازسنجا تنظیم میشه.
من واسه خودم روی PPPoE تنظیم میکنم. مرحله ی بعد هم که یوزر پس خودتو بزن و next و آخرش منتظز ریبوتش بمون.
اینا کلا کانفیگ کردن مودمت بود. اینا رو انجام بدی مشکلت حل میشه.
مودم شما فکر کنم td-8811 است.
مودم شما بر روی حالت pppoe اکنون تنظیم است.
راح ترین کاری که اکنون میشه کرد این هست که فقط شما یک بار مودم را ریست کنید .
یا از طریق دکمه پشت مودم.
یا از طریق تنظیمات مودم.
که به نظر من تنظیمات مودم راحت تر است چون دکمه بگیر نگیر داره.
شما در فسمت جستجو گر
192.168.1.1
را تایپ
یوزرنیم:admin
پسورد :admin
را انتخاب کنید تا در منو مودم وارد شوید.
فعلا مودم معمولی ندارم تا قسمت دقیق را اعلام کنم.
در منو سمت چپ:
ولی یا در گزینه اخر یا یکی مانده به اخر موجود است.
گزینه به نام سیستم ریست موجود است.
با انتخاب گزینه مودم شما ریست می شود و به حالت بریدج بر میگردد.
چون وی پی ای و وی سی ای اندیشه در مودم های tp-link موجود است نیاز به کانفیگ نیست.
اگر گزینه را پیدا نکردید با یک جسم نک تیز کلید پشت مودم را نگاه دارید تا مودم ریست شود.
با تشکر.
هادی
ازینکه جایی سوالی مطرح کنم و کسی نباشه که جواب بده واقعا نا امید میشم.
واسه همینه که اگه کسی سوالی کنه، هرچقدر که اطلاعات داشته باشم در اختیارش میذارم.
از بقیه دوستان هم تشکر دارم که کم کاری نمیکنن...
پینگ : 620
دانلود : 64
آپلود : 15
اندیشه 128 محدود.
سرعت چقدر بالا پایین میشه ا ا ا ا ا ا ا ا ا ه ه ه ه ه ه ه ه
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)