تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 911 از 1174 اولاول ... 4118118619019079089099109119129139149159219611011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه بابا حالتش شاکی نبود...

خیلی بازی خنده داری بود امشب...1 شوت تو چارچوب زدن همون گل شد!
    عجب مربیه هیدینک.واسه هر بازی یه برنامه متفاوت...یه روش بازی متفاوت...نه مثل این گواردیولا که همش همون سیستم و بازیکنا.
    دوست عزیز یادت نره که گاس هیدینگ حدود 65 سالشه و مربی بسیار باتجربه ایه ولی گواریولا مربی جوانی است (حدود 38 سال) یعنی تقریبا دو برابر

تو بازی دیشب درسته که بخت و اقبال یار بارسا بود ولی اینو یادتون هم باشه که دو تا مهره اصلییشو نداشت(پویول و انری) و با یه ترکیب خیلی عجیب اومده بود لندن در مقابل اون همه ستاره ی چلسی تقریبا میشه گفت بارسا با ترکیب دومش بازی کرد و چلسی هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت جز دفاع متلق و گوشه نگاهی به ضد حمله
    Last edited by p30 vahid; 07-05-2009 at 09:58.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در حق چلسي خيلي نامردي شد
    اما اون كچله هم از اين به بعد داوري نمي كنه
    شك نكنيد
    بازي ايتاليا - روماني كه يادتونه چه گندي زد
    از نظر من اين چلسي بود كه رفت فينال
    ديشب بارسا هيچي نداشت، هيچ كاري نتونست بكنه اما چلسي كلي موقعيت گل داشت
    امان از دست اين دروگباي شبيه الاغ

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مورینیو در لیست رئال

به گزارش RmadridFC:رئال مادرید قصد دارد در تابستان سرمربی جدیدی جذب کند و مورینیو یکی از گزینه های آنهاست...

اگر فلورنتینو پرس رئیس آینده رئال شود قصد دارد در تابستان ژوزه مورینیو سرمربی پرتقالی اینتر را به سانتیاگو برنابو بیاورد.مورینیو اخیرا اعلام کرده قصد دارد در اینتر بماند اما این باعث نمی شود رئالی ها برای جذب او پیشنهادی ارائه نکنند.خوان ده رموس سرمربی فعلی رئال به احتمال فراوان در پایان فصل از کار برکنار خواهد شد و به این ترتیب مسئولان رئال به دنبال سرمربی لایق برای هدایت کهکشانی ها هستند.

پرس که تقریبا از پیروزی اش در انتخابات رئال مطمئن است بارها علاقه خود به مورینیو را اعلام کرده و به نظر میرسد تمام انرژی خود را برای جذب او در تابستان به کار خواهد گرفت.

رئال باشگاه بزرگی است و مورینیو مطمئنا به سادگی از کنار پیشنهاد مربیگری آن نخواهد گذشت.انتظار می رود مسئولان اینتر برای حفظ سرمربی پرتقالی خود تمام خواسته های او را برآورده کنند.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اتلتیکو: رئال به ما لطف کند

به گزارش RmadridFC:اتلتیکو بارها به رئال کمک کرده به اهدافش برسد و حالا از رئال خواسته این کمک‌ها را جبران کنند.

اتلتیکو مادرید امیدوار است که رئال مادرید در این هفته پیروز شود و یکی از لطف‌های پرشماری که این تیم در حق رئال کرده را جبران نماید. انریکه سرسو رییس اتلتیکو فکر می‌کند که رقیب همشهری می‌تواند در سفر به والنسیا هر سه امتیاز را کسب کند تا اتلتیکو بتواند در جمع چهار تیم برتر جا بگیرد. اتلتیکو روی پله پنجم ایستاده و تنها یک امتیاز با والنسیا فاصله دارد.

سرسو امیدوار است رئال در مستایا پیروز شود: «در این سال‌ها بارها به آنها دست یاری داده‌ایم و بد نیست که یک بار هم آنها به ما کمک کنند. روشن است که اگر رئال مقابل والنسیا پیروز شود و بارسا ویارئال را شکست دهد بسیار به سود ما خواهد بود

سرسو همچنین گفته برای رسیدن به هدف، تیم خود او هم باید اسپانیول را در ویسنته کالدرون شکست دهد: «ما هم باید کار خود را به خوبی انجام دهیم. هر چه باشد اول از همه خود ما هستیم که باید در یکشنبه پیروز شویم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من از مورینیو خوشم نمیاد اصلا .. ولی خب میتونه کمک کنه به تیم ! :دي

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

مورینیو در لیست رئال

به گزارش RmadridFC:رئال مادرید قصد دارد در تابستان سرمربی جدیدی جذب کند و مورینیو یکی از گزینه های آنهاست...

اگر فلورنتینو پرس رئیس آینده رئال شود قصد دارد در تابستان ژوزه مورینیو سرمربی پرتقالی اینتر را به سانتیاگو برنابو بیاورد.مورینیو اخیرا اعلام کرده قصد دارد در اینتر بماند اما این باعث نمی شود رئالی ها برای جذب او پیشنهادی ارائه نکنند.خوان ده رموس سرمربی فعلی رئال به احتمال فراوان در پایان فصل از کار برکنار خواهد شد و به این ترتیب مسئولان رئال به دنبال سرمربی لایق برای هدایت کهکشانی ها هستند.

پرس که تقریبا از پیروزی اش در انتخابات رئال مطمئن است بارها علاقه خود به مورینیو را اعلام کرده و به نظر میرسد تمام انرژی خود را برای جذب او در تابستان به کار خواهد گرفت.

رئال باشگاه بزرگی است و مورینیو مطمئنا به سادگی از کنار پیشنهاد مربیگری آن نخواهد گذشت.انتظار می رود مسئولان اینتر برای حفظ سرمربی پرتقالی خود تمام خواسته های او را برآورده کنند.
    اتفاقا مورينيو به بار گفته بود كه بعد از اينكه در ايتاليا و انگلستان جام كسب كرده در اسپانيا هم مربيگري كنه
    پس اگه پرز بخواد ميتونه بيارش

اتلتیکو: رئال به ما لطف کند

به گزارش RmadridFC:اتلتیکو بارها به رئال کمک کرده به اهدافش برسد و حالا از رئال خواسته این کمک‌ها را جبران کنند.

اتلتیکو مادرید امیدوار است که رئال مادرید در این هفته پیروز شود و یکی از لطف‌های پرشماری که این تیم در حق رئال کرده را جبران نماید. انریکه سرسو رییس اتلتیکو فکر می‌کند که رقیب همشهری می‌تواند در سفر به والنسیا هر سه امتیاز را کسب کند تا اتلتیکو بتواند در جمع چهار تیم برتر جا بگیرد. اتلتیکو روی پله پنجم ایستاده و تنها یک امتیاز با والنسیا فاصله دارد.

سرسو امیدوار است رئال در مستایا پیروز شود: «در این سال‌ها بارها به آنها دست یاری داده‌ایم و بد نیست که یک بار هم آنها به ما کمک کنند. روشن است که اگر رئال مقابل والنسیا پیروز شود و بارسا ویارئال را شکست دهد بسیار به سود ما خواهد بود

سرسو همچنین گفته برای رسیدن به هدف، تیم خود او هم باید اسپانیول را در ویسنته کالدرون شکست دهد: «ما هم باید کار خود را به خوبی انجام دهیم. هر چه باشد اول از همه خود ما هستیم که باید در یکشنبه پیروز شویم
    اينكه وظيفه رئاله دي:

من از مورینیو خوشم نمیاد اصلا .. ولی خب میتونه کمک کنه به تیم ! :دي
    ولي من ازش خوشم مياد
    يكم غرورش شبيه داييه
    ولي لياقت نيمكت رئال رو داره

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز یادت نره که گاس هیدینگ حدود 65 سالشه و مربی بسیار باتجربه ایه ولی گواریولا مربی جوانی است (حدود 38 سال) یعنی تقریبا دو برابر

تو بازی دیشب درسته که بخت و اقبال یار بارسا بود ولی اینو یادتون هم باشه که دو تا مهره اصلییشو نداشت(پویول و انری) و با یه ترکیب خیلی عجیب اومده بود لندن در مقابل اون همه ستاره ی چلسی تقریبا میشه گفت بارسا با ترکیب دومش بازی کرد و چلسی هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت جز دفاع متلق و گوشه نگاهی به ضد حمله
    اتفاقا به نظر من حضور پویول و آنری اونقدرها هم نمی تونست موثر باشه...اگه بود تو همون نیوکمپ باید تاثیرشو می ذاشت.
    با اینکه می گید چلسی حرفی برای گفتن نداشت مخالفم.روش اتخاذ شده برای این بازی...با توجه به قدرت بارسلونا این روش بود.وگرنه شما موقعیت ها رو حساب کنید چلسی5 تا موقعیت داشت بارسا هیچی.
    دفاع مطلق اینیه که تو ایران می بینیم.ولی بازی چلسی کاملا حساب شده بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض مارسلو: نتوانستم بخوابم

به گزارش RmadridFC:مدافع جوان باشگاه مادریدی، پس از تقبل شکست در دیدار حساس ال کلاسیکو، به شدت منقلب شده بود.

مارسلو، ستاره جوان و برزیلی باشگاه مادریدی اعلام کرد که شنبه شب و پس از شکست دردناک 6 بر2 مقابل بارسلونا، نتوانسته بخوابد. این شکست برای رئال عملا به منزله خداحافظی با قهرمانی دررقابتهای این فصل لالیگا بود و مارسلو در این رابطه به رادیو مارکا گفت:« شنبه شب، بدترین شب سال بود و تا ساعت4 بامداد، خواب به چشمانم نیامد

او در ادامه صحبتهایش در مورد اوضاع کنونی اش در تیم مادریدی گفت:«زمانی که در برنابئو با سوتهای انتقادآمیز هواداران روبرو شدم، در مصاحبه ای اعلام کردم که تلاشم را بیشترخواهم کرد تامبدل به بازیکن بهتری شوم. همیشه گفته ام که این سوتها همیشه برای من بهتر است، چرا که به من کمک می کند تا پیشرفت بیشتری کنم.ایکر کاسیاس هم به من گفت که این کاملا عادی است و روزگاری هواداران سوتهای انتقادآمیزشان را برای زیدان و رونالدو هم به صدا در می آورده اند. من هم مارسلو هستم و تازه در ابتدای راه هستم. من یک بازیکن جناحی اس ولی اکنون در حال کمک به خط مرکزی تیم هستم و همیشه هدف اصلی ام کمک کردن است و در هر پستی که بتوانم موثر واقع شوم، به کمک تیم خواهم شتافت ولی پست تخصصی من بال چپ است.مربی تیم از من خواست که آیا می توانم جلوتر ، مثل آرین روبن بازی کنم و من دستور او را اجرا کردم ولی در نهایت در بخش های پشتی نیز به حمایت تیم می شتافتم.»

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

بابا اینارو بیخیال ! پرزو بچسب !!!! : دی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض اسنایدر و گوتی،غایبان تمرین رئال

به گزارش RmadridFC:این طور به نظر می رسد که این زوج توانا، دیدار حساس این هفته رئال مقابل والنسیا را از دست خواهند داد.

وزلی اسنایدر و گوتی تمرینات پنجشنبه تیم مادریدی را از دست دادند و به احتمال فراوان به دیدار شنبه شب رئال مقابل والنسیا نخواهند رسید. ستاره هلندی دچار کشیدگی شدید ماهیچه ای شده است و گوتی به دلیل پیچ خوردگی در ناحیه مچ پا مصدوم شده و به نظر می رسد که هیچ یک از این دو، به دیدار مقابل والنسیا نخواهند رسید.

وب سایت رسمی رئال مادرید در خبری در این رابطه نوشت که این دو ستاره، به تنهایی تمرینات خود را دنبال می کردند. گوتی و اسنایدر تنها بازیکنان غایب تمرینات تیم مادریدی بودند و سایربازیکنان این تیم، با آمادگی تمام خود را برای دیدار مقابل والنسیا آماده می نمودند. شکست دردناک رئال مقابل بارسلونا باعث شد تا کهکشانی ها عملا شانس زیادی برای رسیدن به قهرمانی نداشته باشند ولی شاگردان راموس نهایت سعی خود را به کار خواهند گرفت تا برای اعاده حیثیت ، دست کم جایگاه دوم جدول لالیگا را به خود اختصاص دهند. میشل سالگادو که در دیدار مقابل بارسا غایب بود نیز به تمرینات تیم مادریدی بازگشته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •