تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 911 از 2014 اولاول ... 411811861901907908909910911912913914915921961101114111911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قطبي: قول قهرماني پرسپوليس در ايران و آسيا را مي‌دهم
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوباره قول مي دهم كه پرسپوليس در ليگ برتر و در ليگ قهرمانان آسيا قهرمان خواهد شد

افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: دوباره قول مي‌ دهم اين تيم قهرمان مسابقات داخلي و آسيايي شود. اين بازي دو نيمه داشت. نيمه اول در اختيار سپاهان بود و نيمه دوم ما جريان بازي را در اختيار گرفتيم. اين پيروزي را به هواداران تبريك مي‌گويم زيرا حكم يك دربي را برايمان داشت.

سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: سپاهان تيم خيلي خوبي است و امروز نشان داد يكي از بهترين هاي فوتبال ايران است. شايسته پيروزي بوديم؛ اگر چه در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي را نيز از دست داديم.

وي افزود: كريم باقري نشان داد كه در كنار عليرضا نيكبخت واحدي و علي كريمي، بازيكنان بزرگي هستند. به همين دليل توانستيم توپ و ميدان را مقابل اين حريف قدرتمند در اختيار داشته باشيم. درباره گل دوم سپاهان نظري نمي‌دهم؛ اما درستي يا نادرستي آن را به خبرنگاران واگذار مي‌كنم.

وي افزود: بعد از دريافت 2 گل، براي آنكه فضاها را از حريف بگيريم، دي كارمو را با آتسو تعويض كردم. او كنار نيكبخت قرار گرفت و به طور كلي، سيستم ما تغيير كرد. ايوان پتروويچ و علي كريمي فضاها را به خوبي بستند تا نيمه دوم شانس ما براي پيروزي بيشتر شود.
    سرمربي پرسپوليس در مورد مهاجم برزيلي سرخپوشان خاطر نشان ساخت: دي كارمو گل نزد؛ اما تصميماتي عالي در مسابقه داشت. وي دو گل صد در صد را به هدر داد و بعد از خراب كردن توپ ها، چهره اش به طول كلي تغيير كرد و روحيه اش پائين آمد. اطمينان دارم روز به روز بهتر خواهد شد و از هواداران و خبرنگاران مي‌خواهم كه صبر كنند.

وي درباره عملكرد خط دفاعي پرسپوليس گفت: فرانك آتسو، سپهر حيدري و باقري‌ها سه بازيكن پر تلاش ما هستند؛ اما حيدري تسلط كامل به زبان فارسي دارد و راحت تر مي‌تواند سازماندهي کند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تبعات باخت/فيرات: از كناره گيري ام بي خبرم

انگين فيرات پس از شكست مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به عنوان يك مربي حرفه اي، با قدرت با كارم در سپاهان ادامه مي‌دهم. تاكنون بحثي مبني بر كنار گذاشتنم از اين تيم در هيئت مديره مطرح نبوده است.
    وي ادامه داد: در اين وضعيت به تيم ملي ايران فكر نمي‌كنم؛ اگر چه علاقه زيادي به اين تيم دارم. ترجيج مي‌دهم فقط به فكر سپاهان باشم. من واهمه‌اي از بركناري ندارم چون جايگاهم در فوتبال مشخص است و به عنوان يك مربي حرفه اي به فعاليتم ادامه مي‌دهم. دوست ندارم در مورد مسئله داوري حرفي بزنم چون يك بار در بازي با پيكان اظهار نظر كردم كه همان واكنش برايم كافي است.
    فيرات در مورد مسابقه گفت: پرسپوليس موقعيت هاي بيشتري داشت زيرا 10 نفره شده بوديم. در حالي كه براي زدن گل تساوي تلاش مي‌كرديم، فضاها براي بازيكنان حريف باز شده بود.
    سرمربي سپاهان گفت: در فصل جاري به دليل حضور مهره هاي كليدي در تيم هاي ملي بزرگسالان و جوانان، نتوانستيم نفرات اصلي را در اختيار داشته باشيم. اين موضوع مي‌تواند دليلي براي شكست برابر پرسپوليس باشد.
    وي درباره درگيري لفظي با دروازه بان ذخيره سپاهان، گفت: از عباس محمدي خواستم همراه ساير نفرات خودش را گرم كند؛ اما به دليل محدود بودن فضاي پشت دروازه، نتوانست اين كار را انجام دهد. به همين دليل، بازيكن خارجي را روي نيمكت آوردم و از محمدي خواستم خود را گرم كند.
    فيرات با اشاره به عدم تمايل هافبك پرسپوليس براي بازي در تيم ملي، خاطر نشان كرد: علي كريمي بازيكن بسيار بزرگي است؛ اما اگر خودش تمايلي براي بازي‌ ندارد، بايد به ايده وي احترام گذاشت و به آن اعتراضي نكرد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصطفوي: بايد با گل‌هاي بيشتر سپاهان را شكست مي‌داديم

مديرعامل تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مي‌توانستيم برابر نماينده اصفهان با بيش از 3 گل به پيروزي برسيم.

داريوش مصطفوي پس از پيروزي 3 بر 2 برابر سپاهان اظهار داشت: بازي خيلي خوب را مقابل سپاهان انجام داديم و فرصت هاي زيادي داشتيم؛ اما در دقايقي، مهاجمان عجله كردند و موفقيت‌هايمان از دست رفت.
    وي ادامه داد: اين پرسپوليس نشان داد كه لياقت صدرنشيني در ليگ برتر را دارد. بايد از همه بازيكنان تشكر كنم. پس از اين پيروزي براي آنها پاداش ويژه اي را در نظر گرفتيم كه به زودي آن را اهدا خواهيم كرد.
    مديرعامل پرسپوليس عنوان كرد: انتظار داشتيم امروز بيش از 100 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي تيم ما را حمايت كنند؛ اما به همين حد قانع هستيم. اميدواريم با تداوم پيروزي‌ها، بر تعداد تماشاگران نيز افزوده شود.
    داريوش مصطفوي با اشاره به عملكرد مهاجم برزيلي، گفت: دي كارمو مي‌توانست گلزني كند كه به راحتي چند موقعيت را از دست داد؛ اما با تلاش بيشتر مي‌تواند گلزني كند. اميدوارم در مسابقه بعدي نيز تيم ما با پيروزي ميدان را ترك كند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل سپاهان .. كريمي: با علي دايي اختلاف نظر دارم

مرجع خبري پرسپوليس(18:55) : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با سرمربي تيم ملي اختلاف نظر دارم؛ اما اين موضوع ربطي به جام جهاني 2006 ندارد

علي كريمي پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل سپاهان اظهار داشت: از اينكه بعد از هر مسابقه پرسپوليس درباره حضورم در تيم ملي سوال مي‌شود و بايد پاسخ دهم،‌ خسته شده ام. ديگر لازم نمي‌دانم توضيحي در اين باره بدهم. مردم واقعيت‌ها را مي داند و آگاه هستند چه اتفاقي افتاده است.
    وي افزود: در شرايط بدني خوبي نيستم. ترجيح مي‌دهم جوانترها در تيم ملي حضور داشته باشند. خيلي پير شده ام؛ اما برحلاف شايعاتف با دايي اختلاف نظر دارم؛ اما مشكلي با وي ندارم.
    كريمي گفت: مشكلات من اصلا ربطي به اختلافم با دايي در جام جهاني 2006 ندارد. ربط دادن اين موضوع به آن، بي اساس است. ترجيح مي‌دهم بازيكنان جوان پيراهن تيم ملي را بر تن كنند.
    وي درباره پيروزي در هفته دوازدهم خاطر نشان ساخت: 3 امتياز با ارزشي را مقابل سپاهان گرفتيم و شايسته اين پيروزي بوديم. در شرايط فعلي پرسپوليس بيش از هر چيز برايم اهميت دارد و فقط به اين موضوع فكر مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصطفوي پس از گل نيكبخت خبرنگاران را در آغوش كشيد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از به ثمر رسيدن گل دوم اين تيم مقابل سپاهان خوشحالي خود را با خبرنگاران تقسيم كرد

داريوش مصطفوي براي تماشاي مسابقه تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان در جايگاه خبرنگاران حاضر شد و بعد از آنكه گل دوم پرسپوليس توسط نيكبخت واحدي وارد درواز‌ه سپاهان شد با خوشحالي فراوان با تعدادي از خبرنگاران روبوسي كرد.
    * پس از گل دوم سپاهان كه توسط عماد رضا به ثمر رسيد، صحنه آهسته گل از اسكوربرد ورزشگاه آزادي پخش شد و تماشاگران پرسپوليس به شدت به محسن تركي اعتراض كردند و مدعي شدند كه گل مهاجم عراقي سپاهان و آفسايد بود.
    * هادي عقيلي مدافع تيم سپاهان در نيمه اول با كارت زرد محسن تركي جريمه شد و به آن اعتراض كرد. اين حركت باعث شد تماشاگران پرسپوليس عليه مدافع سپاهان شعار دهند. علي كريمي و عليرضا نيكبخت واحدي در واكنش به رفتار تماشاگران از آنها خواستند عليه عقيلي شعار ندهند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فيرات : از اخراج شدن نمي‌ترسم

سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت : هراسي از بركناري از تيم سپاهان ندارم.

انگين فيرات يكشنبه شب در گفت وگو با خبرنگاران با بيان اينكه نگران بركناري‌اش از تيم فوتبال سپاهان نيست، افزود : از جايگاه اين تيم در جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال ايران راضي نيستم اما با توجه به اينكه سپاهان، سه ديدار آينده خود را در خانه برگزار خواهد كرد اميدوار به صعود اين تيم به رده‌هاي بالايي جدول در ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران هستم.

وي خاطر نشان كرد : سپاهان ‪ ۷‬بازي خود را در فصل جاري ليگ برتر خارج از خانه برگزار كرده است كه اين امر تاثير مستقيمي در نتايج اين تيم داشته است.

فيرات در مورد احتمال اخراجش از تيم سپاهان و بازگشت به تيم ملي فوتبال ايران گفت : هميشه نگاهم به تيم ملي فوتبال ايران است اما در حال حاضر تنها به سپاهان فكر مي‌كنم.

سرمربي تيم سپاهان درباره بازي اين تيم مقابل پرسپوليس گفت : بازي از سرعت بالايي برخوردار بود به طوريكه بازيكنان هر دو تيم بازي سرعتي را در دستور كار خود قرار داده بودند.

وي ادامه داد : بازيكنان تيم سپاهان در نيمه نخست بازي رو به جلويي را انجام داده و توانستند دو گل وارد دروازه پرسپوليس كنند.

فيرات اظهار داشت : تيم پرسپوليس در نيمه دوم فشار زيادي را بر روي دروازه سپاهان ايجاد كرد و موفق به زدن گل پيروزي بخش خود شد.

وي تصريح كرد : اخراج هادي عقيلي باعث شد تا سپاهان نتواند بازي را به تساوي بكشاند.

سرمربي تيم سپاهان از بازگشت محسن بنگر ، محرم نويد كيا و محمود كريمي به تركيب اين تيم خبر داد و گفت : سپاهان به زودي در جمع مدعيان ليگ برتر فوتبال ايران قرار مي‌گيرد.

وي در مورد خداحافظي علي كريمي از تيم ملي فوتبال ايران افزود : بايد به اين بازيكن فرصت داد تا خودش تصميم نهايي را در اين خصوص بگيرد.

فيرات عليرضا نيكبخت واحدي را ستاره تيم پرسپوليس دربازي مقابل سپاهان اعلام كرد و اظهار داشت : اين بازيكن نقش بسزايي در پيروزي پرسپوليس برعهده داشت.

تيم پرسپوليس يكشنبه شب در هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال ايران با نتيجه سه بر دو از سد سپاهان اصفهان گذشت.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ابوالهيل: سپاهان مشكل تيمي دارد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: پرسپوليس تيم برتر ميدان نبود؛ اما مشكل تيمي دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابوالهيل پس از شكست 3 بر 2 مقابل پرسپوليس اظهار داشت: بازي خوبي را برگزار كرديم؛ اما نتيجه نگرفتيم. داوري خوبي بود؛ اما فكر كنم چون سپاهان بوديم، پنالتي به نفع ما اعلام نشد. بازيكن ما اخراج شد؛ در غير اينصورت مي‌توانست اين موضوع بر عكس شود.
    وي عنوان كرد: با شرايط بسيار آرماني به ديدار پرسپوليس آمده بوديم؛ اما مشكل كوچكي در بين تيم ما است كه سه امتياز لازم را نمي‌گيريم. واقعا از اين مشكل اطلاعي ندارم. اميدوارم هر چه سريعتر حل شود چون بايد به صدر جدول برسيم.
    ابو الهيل خاطر نشان ساخت: به پرسپوليسي‌ها تبريك مي‌گويم؛ ولي بايد بدانند به هيچ عنوان تيم برتر نبودند. شانس نيز با آنها همراهي كرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اشتباهات فردی عامل شکست سپاهان شد/ از شرایط فعلی راضی نیستم

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اشتباهات فردی و شخصی را عامل شکست تیمش در بازی مقابل پرسپولیس عنوان کرد.
    به گزارش خبرنگار مهر، انگین فیرات پس از شکست 3 بر 2 تیمش مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: بازی سرعت خوبی داشت. بازیکنان ما از همان اول رو به جلو بازی کردند و به دو گل دست یافتند. متاسفانه با دو اشتباه فردی گل تساوی را دریافت کردیم.

وی ادامه داد: نیمه دوم پرسپولیس با فشار زیادی بازی را شروع کرد و توسط نیکبخت به گل سوم رسید. بعد از این گل ما بازی را درکنترل درآوردیم تا اینکه اخراج عقیلی پیش آمد. بعد از اخراج این بازیکن، بازی را مانند هندبال ادامه دادیم و نتوانستیم گل تساوی را به ثمر برسانیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان افزود: بازیکنان سپاهان می خواستند شکست فصل گذشته خود مقابل پرسپولیس را جبران کنند اما با اشتباهات فردی و شخصی به این هدف نرسیدند.

وی از اظهار نظر پیرامون عملکرد داوری خودداری کرد و گفت: تا به این لحظه که در ایران بوده ام فقط یک بار در پایان بازی هفته گذشته مقابل پیکان نسبت به عملکرد داور اظهار نظر کردم و از این به بعد دیگر در این خصوص صحبتی نمی کنم.

فیرات با بیان اینکه از شرایط امروز تیم فوتبال سپاهان راضی نیست، مدعی شد: تیم پرسپولیس تنها پس از 10 نفره شدن تیم سپاهان صاحب موقعیت های گلزنی بیشتری نسبت به این تیم اصفهانی شدند.

وی در این خصوص افزود: زمانی که ما 10 نفره فشار می آوردیم فضا برای تیم پرسپولیس باز شد تا به روی دروازه ما ضد حمله کند. بچه ها سعی خود را کردند و می توانستند نتیجه را مساوی کنند. در این بین شاید بازی 4 بر دو یا 5 بر 2 می شد که اگر نتیجه رقم می خورد من مقصرنبودم چون باید برای تغییر نتیجه ریسک حمله به دروازه پرسپولیس را متحمل می شدیم.

خبرنگاری از فیرات در خصوص اخراجش از تیم سپاهان پرسید که وی گفت: در فوتبال از هیچ چیزی نمی ترسم چون مربی حرفه ای هستم و در خصوص برکناری از سمت سرمربیگری تیم فوتبال سپاهان نیز من نباید اظهار نظر کنم چرا که هیئت مدیره در این زمینه تصمیم گیرنده است.

خبرنگاری در خصوص بازگشت احتمالی فیرات به تیم ملی فوتبال کشورمان پرسید که این مربی ترک تبارگفت: تا به این لحظه حرفی در مورد بازگشت من به تیم ملی نبوده است. قلبا تیم ملی را دوست دارم اما اولویت اصلی من سپاهان است.

وی کریم باقری، علی کریمی و واحدی نیکبخت را بازیکنان بزرگی برای فوتبال ایران خواند و گفت: اینها بازیکنان خوبی هستند که از توانایی فردی در ایران حرف اول را می زنند اما به عقید من امروز بهترین بازیکن تیم میزبان کریم باقری بود.

وی در خاتمه تصریح کرد: زمانی که همه شرایط را در نظر می گیرم می بینیم در 12 بازی گذشته ما 7 بازی خارج از خانه داشتیم و تنها 4 بازی خانگی انجام دادیم. در نیم فصل دوم با بازگشت محرم نویدکیا و محمود کریمی شرایط تیم ما بهتر از امروز خواهد شد. ما در هفته های پیش رو سه بازی خانگی را در پیش داریم که اگر بتوانیم این مسابقات را با پیروزی پشت سر بگذاریم تا پایان نیم فصل اول شرایط خوبی را در جدول رده بندی پیدا می کنیم و با آمادگی کامل خود را برای نیم فصل دوم آماده می کنیم.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

من دیر اومدم! هنوز قبوله؟

======

واعظی (4) باقری ها (1) سپهر حیدری (2) آتسو (2) پژمان نوری (3) مجتبی شیری (3) مازیار زارع (3) علی کریمی (5) کریم باقری (4) نیکبخت ( 5) پترویچ (4) دی کارمو (2) منصوری ( 3)

بهترین : نیکبخت
    بدترین : ای دی کارمو خدا بگم چیکارش نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •