تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 911 از 949 اولاول ... 411811861901907908909910911912913914915921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

رفیقم شیراز زندگی میکنه میگه فن آوا تو شیراز سرویس نمیده! نکنه یه شرکتی از اسم فن آوا سواستفاده کرده یا نمایندگی غیر رسمیشو گرفته؟ چون پینگ و تک کانکشنش برای من فوق العادست. شایدم مرکز مخابراتیتون مضخرفه یا فن آوا تو اون مرکز مخابراتی تجهیزات مضخرفی گذاشته
    خوش به حالتون وضعیت نت ما که فاجعست
    از داخل سایت fanava.net ثبت نام کردیم. آی پی و پنل ترافیک هم فن آوا
    در مورد مرکز مخابرات تا به حال قبل از فن آوا مشکلی بابت پینگ یا سرعت نداشتیم (خط تا 16 مگ هم جواب میده)
    من فکر میکنم مشکل از پهنای باند محدودیه که شرکتهای کوچک یا متوسط در اختیار شهرهای غیر از پایتخت میزارند.
    اما به هر حال این وظیفه هر isp هست که در هر شهری خدمات میده کیفیت را هم در حد مطلوب نگه داره یا که اگر از توانش خارج است اصلا به اون شهر سرویس نده. بلکه نه اسم خودش را خراب کند نه باعث اذیت مشترک شود
    حالا دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگند.

وضعیت الان :

2. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در مورد مرکز مخابرات تا به حال قبل از فن آوا مشکلی بابت پینگ یا سرعت نداشتیم (خط تا 16 مگ هم جواب میده)
    من فکر میکنم مشکل از پهنای باند محدودیه که شرکتهای کوچک یا متوسط در اختیار شهرهای غیر از پایتخت میزارند.
    اما به هر حال این وظیفه هر isp هست که در هر شهری خدمات میده کیفیت را هم در حد مطلوب نگه داره یا که اگر از توانش خارج است اصلا به اون شهر سرویس نده. بلکه نه اسم خودش را خراب کند نه باعث اذیت مشترک شود

وضعیت الان :

تایید میشه شاید برای تهران خوب باشه ولی برای بقیه شهر ها افتضاحه نمونه خودم که تا وضعیت را دیدم فورا تخلیه کردم ضمنا از پشتیبانیش هم نگم که واقعا جوکه ....
    Last edited by vegas; 28-01-2018 at 20:11.

4. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

تک کانشکن فوق العادست. سرعت به طور میانگین روی 1.5 مگابایت هست. سرعت نه اینکه همیشه ثابت باشه حتی ممکنه وسط دانلود تا 300 کیلوبایت هم پایین بیاد یا تا 1750 بالا بره. ولی میانگین حدود 1500 هست. شاید شب سرعت بالاتر بره شایدم خراب شه نمیدونم، یکی دوساعته خریدم ولی خیلی راضیم، به خاطر تک کانکشن فوق‌العاده اش راحت ویدئو آنلاین میبینم. در مورد فیلترشکن ها هم توربو کانکت نمیشه ولی هات اسپات مشکلی نداره. غرب تهران مرکز حق شناس
    من همینم که اینقدر راضی بودم، روز اول کیفیتش به این خوبی بود. الآن سرعت افتضاح شده تقریبا 500 کیلوبایت. البته گاهی بیشتر میشه ولی نوسان شدید داره. پینگ با 8.8.8.8 روی 300 هست. شکایت هم کردم گفتن همینه منم تخلیه زدم. پیشنهاد میکنم هیچکس فن آوا نگیره. حتی اگه الآنم سرعتش خوب باشه هیچ تضمینی نیست بعدا خراب نشه.

6. 2 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

بابا خوشا به حالت !! من که بالاترین سرعت بدون دردسری که بتونم بگیرم 8 مگ هست . نزدیک مرکز مخابراتی هستین ؟ چه مودمی دارید ؟
    من دارم آخرین روزهای اولین ماه فن آوا رو می گذرونم و بعدش هم به دلیل کمبود پهنای باندی که دارن (4 مگ به زور!) خداحافظ فن آوا .
    بله نزدیک هستیم. مودم قدیمی D-Link 2730U

وضعیت الان :

بله حق با شماست. خودشون ضرر میکنن و مشتری های غیر از تهران رو از دست میدن. اگر همینجوری باقی موند حتما برید یه شرکت دیگه. رفیقم تو شیراز شاتل داره راضیه ( اگر حجم های کمش رو فاکتور بگیریم )

8. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

فن آوا خوب بود من ماه اولم هنوز اگر از عمد میخواستن اذیت کنن ماه اولو سرویس خوب میدادن که از ماهای دیگه اذیت کنن ولی با توجه به شرایط جوی که این چند روز بوده قطعی برق و داستان های دیگه میتونه این مشکل عمدی نباشه و تجهیزات شون شاید آسیب دیده باشه
    سرعت من به شدت نوسان داره و اصلا نمیشه دانلود کرد حتی بعضی موقع ها عکس تلگرامم با بدبختی باز میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. دانلود شبانه زیاد انجام بشه محدود میکنن؟ چطوریه محدود کردنش‌؟ لیمیتش چقدره.
    از داخل پنل مودمتون میزان نویز و پهنای باند رو چک کنین باز اطلاعات خوبی میده وقتی نوسان یا قطعی دارین. عوامل نویز زیاده. من تو خونه ۲ مودم رو بهم وصل کردم تا برد بیشتر بشه. یکی از مودما که رو بریج بود اداپتورشو قبلا عوض کرده بودم. اداپتور خودش سوخته بود. وقتی اداپتور متفرقه رو میزدم با همون ولتاژ نویز زیادی مینداخت رو اون یکی مودم. خیلی عجیب بود. اداپتور مودم ایرانسل رو بهش زدم درست شد. خواستم بگم عوامل محیطی زیادی تاثیر داره در کنار isp. اگر همه رو تست کردین isp رو عوض کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام. دانلود شبانه زیاد انجام بشه محدود میکنن؟ چطوریه محدود کردنش‌؟ لیمیتش چقدره.
    از داخل پنل مودمتون میزان نویز و پهنای باند رو چک کنین باز اطلاعات خوبی میده وقتی نوسان یا قطعی دارین. عوامل نویز زیاده. من تو خونه ۲ مودم رو بهم وصل کردم تا برد بیشتر بشه. یکی از مودما که رو بریج بود اداپتورشو قبلا عوض کرده بودم. اداپتور خودش سوخته بود. وقتی اداپتور متفرقه رو میزدم با همون ولتاژ نویز زیادی مینداخت رو اون یکی مودم. خیلی عجیب بود. اداپتور مودم ایرانسل رو بهش زدم درست شد. خواستم بگم عوامل محیطی زیادی تاثیر داره در کنار isp. اگر همه رو تست کردین isp رو عوض کنین.
    من هنوز ترافیک اصلیش رو هم تموم نکردم ولی فکر نکنم شبانه رو محدود کنن چون تو پنلش که فقط ترافیک اصلی رو نشون میده و مصرف شبانه رو فقط تو ریز مصرف میزنه ولی هیچ جا ترافیک شبانه رو حساب نمیکنه.

12. این کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به دوستان
    خواشمندم سمت فن آوا نیایید.از هفته گذشته که برف اومد اینترنت من با مشکل مواجهه شده.برای اولین بار فهمیدم که فن آوا توی مرکز مفتح به جای داشتن لینک فیبر نوری، اینترنت را برای کاربراش با رادیو پوشش میده.اونم پشتیبانی لایه 2 بعد از 4 روز بررسی و تماس و منتظر موندن 32 دقیقه ای پشت خط و داد و بیداد بهم گفتن.اگر میخوایید فن آوا بگیرید حتما مطمئن بشد که لینک فیبر نوری دارن.من بدلیل پر بودن تمام پورتها در مرکز مفتح مجبورم استفاده کنم و کاری نمی تونم بکنم و برای شرکتهای دیگه توی لیست انتظارم.به هیچ وجه به سمت فن آوا نیایید.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

2 روزه وارد دومین ماه استفادم از فن آوای 16 مگابیت شدم. کل ماه اول در کل 2 بار قطعی داشتم ( قطعی های 30 ثانیه ای و 1 دقیقه ای ) و بدون مشکل و با رضایت تمام استفاده میکردم تا ابنکه ابن دو روز که وارد ماه دوم شدم و تمدید کردم ، مدام قطع میشد که قاطی کردم و زنگ زدم پشتیبانی:
    گفتم اولا من هیچوقت به سرعت 2 مگابایت دانلود نرسیدم که این وسط حدود 200 کیلوبایت دزدی میشده از طرف شما
    دوما قطعی ها زیاد شد و هردفعه هم مودم رو روشن میکنم دقیقا 5 الی 10 دیقه طول میکشه که به نت وصل شه
    خلاصه بعد از کلی جنگ و دعوا، خطم رو روی 18 مگابیت بست و بالاخره بعد از 1 ماه و 2 روز، تونستم سرعتی نزدیک به 2 مگابایت رو بگیرم. قطعی و وصلی هم منتظرم ببینم باز قطع میشه و میره رو مخم یا نه:

در ادامه پست قبلیم باید بگم که دوباره قطعی ها شروع شد که اصلا قابل تحمل نیست. به هیچ عنوان سمت فن آوا نیاین. برم تو تاپیک بقیه شرکت ها ببینم کدوماشون قطعی های کمتری دارن و احتمال 95% کوچ میکنم و الانم یه شکایت به 195 زدم تا آدم بشن
    Last edited by OnlyRealMadrid; 05-02-2018 at 12:01.

15. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

امروز ( 96.11.16 ) ساعت 3:16 ظهره مثل اینکه بعد از شکایتم به 195 یه دستکاری هایی انجام دادن. خطم رو از 18 اوردن رو 17 که دیگه حداکثر سرعت رو ندارم ولی SNR بهبود پیدا کرده!!!!! در حالی که وقتی خطم رو 16 هم بود SNR از الان پایین تر بود! بدونید همه چی دست خودشونه و فقط باید کار رو به شکایت و دعوا برسونید، همین. ببینم در روزهای آینده وضعیت قطعی چجوری میشه، خبرشو بهتون میدم حتما

17. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •